georgebi έγραψε: 16 Οκτ 2024, 13:28
Χμμμμ.... και ο ''Ο πλανήτης των πιθήκων'' ο πρώτος του '68 με τον Τσάρλτον Ίστον ήταν Time-Travel movie
αν και δεν το ξερες μεχρι πριν το τελευταίο πλάνο....ίσως και αυτός θα πρεπε να ήταν στη λίστα
Μα δεν ταξιδεύει στο χρόνο. Περιπλανιουνται στο διάστημα και κάποια στιγμή επιστρέφουν στην Γη. Την ταινία θα την ονομαζα dystopia όχι time travel.
Dystopia προφανώς και ειναι
Αλλά η περιπλάνηση του στο διάστημα διήρκεσε έξι μολις μήνες
στη γη όμως που προσγειώθηκε είχαν περάσει τελικά αιώνες...άγνωστο πόσοι
Φυσικά δεν θα τα χαλάσουμε....κουβεντα να γινεται
Έχεις δίκιο 6 μήνες ταξίδευαν. Αλλά ισχύει ότι έγραψα και για το Interstellar.
Και οι δύο ταινίες με προβληματισαν εάν έπρεπε να μπουν στην λίστα. Αλλά έκανα την παραδοχή ότι ταινίες που κάνουν αναφορά στο χρονικό παράδοξο της σχετικότητας δεν είναι time travel movie.
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
SeaHawk έγραψε: 16 Οκτ 2024, 13:06
Λειπουν τα
The Butterfly Effect
Interstellar
The Philadelpfia Experiment
Ίσως αν διάβαζες την λίστα να έβρισκες το πρώτο. Το Interstellar δεν έχει time travel στην πλοκή του.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
SeaHawk έγραψε: 19 Οκτ 2024, 14:16
Οχι δεν εχει time travel απλα αυτος βρεθηκε νεοτατος τυχαια διπλα στην υπεργηρη και ετοιμοθανατη κορη του χωρις να ταξιδεψει στον χρονο
Δεν ταξίδεψε σε κανέναν χρόνο. Για την κόρη του πέρασε γρηγορότερα ο χρόνος. Άλλο το ένα κι άλλο το άλλο.
Επίσης time travel νοείται σενάριο που επιτρέπει θεωρητικά την κίνηση στον χρόνο μπρος-πίσω, αλλιώς time travel κάνεις κι εσύ κάθε φορά που κοιμάσαι και όταν ξυπνάς έχεις μεταφερθεί 8 ώρες μπροστά -ή όσο κοιμάσαι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Κοιτα επειδη δεν εχω καμια προθεση να δεχτω ορισμους που βγαζεις απο τον κωλο σου προσπαθησε το με καποιον αλλο που εχει αυτη την επιθυμια
Για μενα το Interstellar ειναι time travel ταινια
SeaHawk έγραψε: 19 Οκτ 2024, 19:47
Κοιτα επειδη δεν εχω καμια προθεση να δεχτω ορισμους που βγαζεις απο τον κωλο σου προσπαθησε το με καποιον αλλο που εχει αυτη την επιθυμια
Για μενα το Interstellar ειναι time travel ταινια