πλήρωνα ένα τάληρο για να του ζουλήξω λίγο τα μάγουλαΣτύξ έγραψε: 19 Οκτ 2024, 15:19Chilloutbuddy έγραψε: 18 Οκτ 2024, 12:46 Σε κάθε περίπτωση αγαπάμε γάτες κι ας μας θεωρούν κακομοίρηδες ανάπηρους επειδή είμαστε άγουνοι, αργοκίνητοι, δε μπορούμε να πηδήξουμε ούτε ένα μέτρο, και γυρνάμε κάθε φορά στο σπίτι χωρίς να έχουμε σκοτώσει ούτε ένα θήραμα.
https://imgur.com/a/fRZo1DB
Ζαχαρίας : άμα θέτε κάντε κι αλλιώς..
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πρόβλημα με τη γάτα μου.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Re: Πρόβλημα με τη γάτα μου.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Μέχρι ενός σημείου ναι. Εννοώ ότι και ένας κατ-πέρσον μπορεί να γοητεύεται από τις γάτες αλλά ουσιαστικώς να απαιτεί από τους/τις συντρόφους την αφοσίωση του σκύλου.aLiCat έγραψε: 19 Οκτ 2024, 15:22Όντως. Οι περισσότεροι πιστεύω πως ναι.
Από την άλλη, κι επειδή κάποτε τα ετερώνυμα έλκονται, ένας ντογκ-πέρσον μπορεί κάλλιστα να γοητεύεται
από την ανεξάρτητου χαρακτήρα γάτα.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
παλιογατες ...αν μου ερθουν και αποψε στο ψαρεμα και μπορεσω να κλωτσησω μερικες καλα θα ηταν
δεν εχω δει πιο πονηρα πλασματα μπροστα στα ματια μου που αρπαξαν τρια ψαρια και εκαναν ζημια
σε ενα πανακριβο καλαμι με τον μηχανισμο τραβωντας το καλαμι με το αγκιστρωμενο ψαρι
επισης ταισα μια μικρη αλεπουδιτσα με ενα καλο σε μεγεθος ψαρι γιατι με σεβοταν και δεν πλησιαζε
τα ψαρια μου ...
δεν εχω δει πιο πονηρα πλασματα μπροστα στα ματια μου που αρπαξαν τρια ψαρια και εκαναν ζημια
σε ενα πανακριβο καλαμι με τον μηχανισμο τραβωντας το καλαμι με το αγκιστρωμενο ψαρι
επισης ταισα μια μικρη αλεπουδιτσα με ενα καλο σε μεγεθος ψαρι γιατι με σεβοταν και δεν πλησιαζε
τα ψαρια μου ...
- Chilloutbuddy
Nηματοθέτης: γούτσου γούτσου
Γάτα:

Γάτα:

Σαφώς και είναι καλύτερες κυνηγοί από τους ανθρώπους.nemo έγραψε: 19 Οκτ 2024, 15:43 παλιογατες ...αν μου ερθουν και αποψε στο ψαρεμα και μπορεσω να κλωτσησω μερικες καλα θα ηταν
τα ψαρια μου ...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Οκτ 2024, 15:40Μέχρι ενός σημείου ναι. Εννοώ ότι και ένας κατ-πέρσον μπορεί να γοητεύεται από τις γάτες αλλά ουσιαστικώς να απαιτεί από τους/τις συντρόφους την αφοσίωση του σκύλου.aLiCat έγραψε: 19 Οκτ 2024, 15:22Όντως. Οι περισσότεροι πιστεύω πως ναι.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Οκτ 2024, 15:17
Με αυτήν την έννοια, οι άνθρωποι έχουν περισσότερα κοινά στοιχεία με τους σκύλους.
Από την άλλη, κι επειδή κάποτε τα ετερώνυμα έλκονται, ένας ντογκ-πέρσον μπορεί κάλλιστα να γοητεύεται
από την ανεξάρτητου χαρακτήρα γάτα.![]()
![]()
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Εμ ποιος σου'πε κι εσύ να αφήνεις το αγκιστρωμένο ψάρι πάνω στο καλάμι.nemo έγραψε: 19 Οκτ 2024, 15:43 παλιογατες ...αν μου ερθουν και αποψε στο ψαρεμα και μπορεσω να κλωτσησω μερικες καλα θα ηταν
τα ψαρια μου ...
Γενικά δεν το βρίσκω σωστό να βάζουμε τα πλάσματα σε τεράστιο πειρασμό, απαιτώντας να του αντιστέκονται.
Αγαπάμε και αλεπουδίτσες.
Όσο για τον σεβασμό, μάλλον οφείλεται σε φόβο/μη εμπιστοσύνη στο ανθρώπινο είδος .
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Οι άνθρωποι γενικώς έχουν μια περίεργη θεώρηση για τα πράγματα. Ενώ δεν σέβονται κανένα από τα πλάσματα που κυνηγούν για να φάνε και το αγκιστρώνουν χαλαρά το ψάρι ή το οποιοδήποτε επίγειο θήραμα, θεωρούν ασέβεια από τις γάτες -και όχι μόνον- να ξαγκιστρώνουν το ψάρι για να το φάνε αυτές.aLiCat έγραψε: 19 Οκτ 2024, 16:30Εμ ποιος σου'πε κι εσύ να αφήνεις το αγκιστρωμένο ψάρι πάνω στο καλάμι.nemo έγραψε: 19 Οκτ 2024, 15:43 παλιογατες ...αν μου ερθουν και αποψε στο ψαρεμα και μπορεσω να κλωτσησω μερικες καλα θα ηταν
τα ψαρια μου ...![]()
Γενικά δεν το βρίσκω σωστό να βάζουμε τα πλάσματα σε τεράστιο πειρασμό, απαιτώντας να του αντιστέκονται.![]()
Αγαπάμε και αλεπουδίτσες.![]()
![]()
Όσο για τον σεβασμό, μάλλον οφείλεται σε φόβο/μη εμπιστοσύνη στο ανθρώπινο είδος .![]()
Μοιάζει με τη θεωρία τύπου "όποιο πρόβατο φεύγει από το κοπάδι το τρώει ο λύκος". Λες και το πρόβατο το νοιάζει αν θα το φάει λύκος ή άνθρωπος.
Κατά τα άλλα, πόση ανθρώπινη γελοιότητα υπάρχει στην επική επέλαση μιας ευφυούς στρατιάς στο "κυνήγι της αλεπούς";
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 19 Οκτ 2024, 16:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Έτσι όπως τα λες.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Οκτ 2024, 16:40Οι άνθρωποι γενικώς έχουν μια περίεργη θεώρηση για τα πράγματα. Ενώ δεν σέβονται κανένα από τα πλάσματα που κυνηγούν για να φάνε και το αγκιστρώνουν χαλαρά το ψάρι ή το οποιοδήποτε επίγειο θήραμα, θεωρούν ασέβεια από τις γάτες -και όχι μόνον- να ξαγκιστρώνουν το ψάρι για να το φάνε αυτές.aLiCat έγραψε: 19 Οκτ 2024, 16:30Εμ ποιος σου'πε κι εσύ να αφήνεις το αγκιστρωμένο ψάρι πάνω στο καλάμι.nemo έγραψε: 19 Οκτ 2024, 15:43 παλιογατες ...αν μου ερθουν και αποψε στο ψαρεμα και μπορεσω να κλωτσησω μερικες καλα θα ηταν
τα ψαρια μου ...![]()
Γενικά δεν το βρίσκω σωστό να βάζουμε τα πλάσματα σε τεράστιο πειρασμό, απαιτώντας να του αντιστέκονται.![]()
Αγαπάμε και αλεπουδίτσες.![]()
![]()
Όσο για τον σεβασμό, μάλλον οφείλεται σε φόβο/μη εμπιστοσύνη στο ανθρώπινο είδος .![]()
Μοιάζει με τη θεωρία τύπου "όποιο πρόβατο φεύγει από το κοπάδι το τρώει ο λύκος". Λες και το πρόβατο το νοιάζει αν θα το φάει λύκος ή άνθρωπος.![]()
Κωλοείδος είμαστε το ανθρώπινο.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Chilloutbuddy
κατουράνε παντού
παντού όμως, σε φάση μπορεί να ανέβει πάνω απ'το ψυγείο για να κατουρήσει, και δεν εκπαιδεύονται να βγαίνουν έξω
Δεν είναι για κατοικίδια οι αλεπούδες. Τις αγαπάμε στη Φύση, ελεύθερες.Chilloutbuddy έγραψε: 19 Οκτ 2024, 16:49κατουράνε παντού
παντού όμως, σε φάση μπορεί να ανέβει πάνω απ'το ψυγείο για να κατουρήσει, και δεν εκπαιδεύονται να βγαίνουν έξω
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Chilloutbuddy
Αν εξαιρέσεις το κατούρημα είναι γαμάτες όμωςaLiCat έγραψε: 19 Οκτ 2024, 17:03Δεν είναι για κατοικίδια οι αλεπούδες. Τις αγαπάμε στη Φύση, ελεύθερες.Chilloutbuddy έγραψε: 19 Οκτ 2024, 16:49κατουράνε παντού
παντού όμως, σε φάση μπορεί να ανέβει πάνω απ'το ψυγείο για να κατουρήσει, και δεν εκπαιδεύονται να βγαίνουν έξω![]()
hardware από σκύλο
software από γάτα
soundcard από δελφίνι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 122 Απαντήσεις
- 4234 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
-
- 7 Απαντήσεις