!!! DEVELOPMENT MODE !!!
BWGT Forumvision [προβάδικο]
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
- Ανδροπαραδίνομαι
- Phorum.gr user: Λατ
BWGT Forumvision [προβάδικο]
επιτρέπονται μόνο μέλη που έχουν δηλώσει συμμετοχή στο παιχνίδι
βάζετε ένα τραγούδι και ο άλλος σας απαντάει με ένα άλλο που θα του έδινε τον ίδιο βαθμό σε δεκαβάθμια κλίμακα
αυτά για τους αρχάριους, σε δεύτερη πίστα θα έχει και μερικές επιλύσεις γρίφων, ολοκληρωμάτων, προγραμματισμού - με την βοήθεια της casp (που είναι noodle developer δλδ ξέρει να κάνει μόνο μακαρονοσαλάτα αλλά πήρε προαγωγή κάνοντας τα γλυκά ματάκια στον manager) για να προσαρμοζόσαστε στο κανονικό παιχνίδι
προς το παρόν ξεκινάμε με αυτό το απλό κανόνα , για να δούμε λίγο τα γούστα του καθενός και να διεκδικήσουμε την νίκη
βάζετε ένα τραγούδι και ο άλλος σας απαντάει με ένα άλλο που θα του έδινε τον ίδιο βαθμό σε δεκαβάθμια κλίμακα
αυτά για τους αρχάριους, σε δεύτερη πίστα θα έχει και μερικές επιλύσεις γρίφων, ολοκληρωμάτων, προγραμματισμού - με την βοήθεια της casp (που είναι noodle developer δλδ ξέρει να κάνει μόνο μακαρονοσαλάτα αλλά πήρε προαγωγή κάνοντας τα γλυκά ματάκια στον manager) για να προσαρμοζόσαστε στο κανονικό παιχνίδι
προς το παρόν ξεκινάμε με αυτό το απλό κανόνα , για να δούμε λίγο τα γούστα του καθενός και να διεκδικήσουμε την νίκη
- Ανδροπαραδίνομαι
Re: BWGT Forumvision [προβάδικο]
Noodle developer! Wow! Αυτό θα λέω ότι είμαι!
Έκανα κάτι τέλεια noodles χθες, με κοτόπουλο και λαχανικά, να γλύφεις τα δάκτυλά σου!
Έκανα κάτι τέλεια noodles χθες, με κοτόπουλο και λαχανικά, να γλύφεις τα δάκτυλά σου!
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
- Ανδροπαραδίνομαι
Φωτογραφία; Εντελώς τυχαία θα ποζάρεις και εσύ ανέμελα πίσω από το πιάτο, με ενίσχυση από μπαλένεςCasp έγραψε: 19 Οκτ 2024, 14:21 Noodle developer! Wow! Αυτό θα λέω ότι είμαι!
Έκανα κάτι τέλεια noodles χθες, με κοτόπουλο και λαχανικά, να γλύφεις τα δάκτυλά σου!![]()
Τι φωτογραφία; Χθες τα φάγαμε, δεν έμεινανΑνδροπαραδίνομαι έγραψε: 19 Οκτ 2024, 14:32Φωτογραφία; Εντελώς τυχαία θα ποζάρεις και εσύ ανέμελα πίσω από το πιάτο, με ενίσχυση από μπαλένεςCasp έγραψε: 19 Οκτ 2024, 14:21 Noodle developer! Wow! Αυτό θα λέω ότι είμαι!
Έκανα κάτι τέλεια noodles χθες, με κοτόπουλο και λαχανικά, να γλύφεις τα δάκτυλά σου!![]()
![]()
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
- Ανδροπαραδίνομαι
Casp έγραψε: 19 Οκτ 2024, 19:22Τι φωτογραφία; Χθες τα φάγαμε, δεν έμεινανΑνδροπαραδίνομαι έγραψε: 19 Οκτ 2024, 14:32Φωτογραφία; Εντελώς τυχαία θα ποζάρεις και εσύ ανέμελα πίσω από το πιάτο, με ενίσχυση από μπαλένεςCasp έγραψε: 19 Οκτ 2024, 14:21 Noodle developer! Wow! Αυτό θα λέω ότι είμαι!
![]()
![]()
μάλλον λένε αλλιώς την ενίσχυση των σουτιέν στα τσιπριακά
Ναι όντως δεν ήξερα τι είναι η μπαλένες αλλά και να ήξερα, δεν θα σχολίαζα μαλακίεςΑνδροπαραδίνομαι έγραψε: 19 Οκτ 2024, 19:28Casp έγραψε: 19 Οκτ 2024, 19:22Τι φωτογραφία; Χθες τα φάγαμε, δεν έμεινανΑνδροπαραδίνομαι έγραψε: 19 Οκτ 2024, 14:32
Φωτογραφία; Εντελώς τυχαία θα ποζάρεις και εσύ ανέμελα πίσω από το πιάτο, με ενίσχυση από μπαλένες![]()
![]()
μάλλον λένε αλλιώς την ενίσχυση των σουτιέν στα τσιπριακά![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 167 Απαντήσεις
- 6112 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
-
- 2236 Απαντήσεις