Δηλαδη εσυ γνωριζεις τι γινοταν το 439πχ;
Περιεργο εδω δεν μπορεις να καταλαβεις το συμβαινει στο σημερα.
Δηλαδη εσυ γνωριζεις τι γινοταν το 439πχ;
Για πες μου μικρε 3 religious festivals της Αρχαιας Αθηνας πλην των Παναθηναιων.
Δεν υπάρχει κι από μηχανής θεός να σου σβουρίξει μια σφαλιάρα.SeaHawk έγραψε: 19 Οκτ 2024, 00:13 Σε λιγο θα μας πειτε και ποσα εισιτηρια εκοψε η Αντιγονη το 439 πχ
Που το διαβασατε;Στο Κυτιον Τραπεζιον το box office της εποχης;
Καπου ωπα.Για τον θεο.εεεεε Μα τον Δια ηθελα να πω.
Ειπαμε να το παιζετε εντεχνοι αλλα ολα εχουν ενα οριο.
τυπε τι θα εβλεπες 105 φορες το χρονο ? σα να λεει καποιος εγω αν ειχα στρογγυλοφαναρο θα πηγαινα καθε μερα καναδα .mao mao έγραψε: 19 Οκτ 2024, 00:16 Πάντως αν έμενα Αθήνα θα πήγαινα θέατρο δυο φορές τη βδομάδα. Τόσε παραστάσεις με κόστος ..όσο δυο πιτόγυρα και μία κόλα.
Γιατι απο Σαλονικη παμε Χαλκιδικη μεσω Στοκχολμης;George_V έγραψε: 19 Οκτ 2024, 00:23
Για πες μου μικρε 3 religious festivals της Αρχαιας Αθηνας πλην των Παναθηναιων.
Αν ξερεις δλδ.
Φυσικά
Aς μη πεσουμε στα βαθια απο τωρα

Μηπως να ξαναδιαβαζες τι ποσταρα πιο πανω?SeaHawk έγραψε: 19 Οκτ 2024, 00:37 Και απο που προκυπτει οτι στην αρχαια Αθηνα εβλεπαν και ξαναεβλεπαν και ματαξαναεβλεπαν Αντιγονη ας πουμε;
Το οτι παιζονταν και επαναληψεις παλαιοτερων επιτυχημενων εργων μαλλον σου διεφυγε.
Α καλα... Εισαι απο αυτους που κρινουν ενα εργο απο τα ποσα εισιτηρια εκοψε...SeaHawk έγραψε: 19 Οκτ 2024, 00:56 Αυτο που παρεθεσες πριν μιλαει μονο για επαναληψεις πετυχημενων τραγουδιων
Αλλα τωρα που το ανεφερε πως γνωριζουμε οτι η Αντιγονη εκανε καποια ιδιαιτερη επιτυχια εκεινη την εποχη;
Πως ξερεις πχ οτι δεν πατωσε;