!!! DEVELOPMENT MODE !!!
[Ζητείται] μέλος για ιντερνετική έριδα
- Ανδροπαραδίνομαι
- Phorum.gr user: Λατ
[Ζητείται] μέλος για ιντερνετική έριδα
αναζητείται μέλος του παρόντος για σύναψη συμφωνίας περί διαφωνίας και ανταλλαγή ειρωνικών υπονοούμενων, σοφτ υβρεολογίου και ανελέητες αλληλοπαραθέσεις σε τόπικ. Με σκοπό να ξεσκάσω από τα νεύρα μου.
θα εκτιμηθεί σχετική εμπειρία. PM για την αμοιβή, δεν κάνω παζάρια.
- Ανδροπαραδίνομαι
Re: [Ζητείται] μέλος για ιντερνετική έριδα
ΕΑΝ ΔΕΝ φιλοτιμηθει καποιος να δηλωσει εθελοντικα, θα διαλεξω καποιον με αμπεμπαμπλομ σαν τον Στύγιος όταν εξετάζει
όχι τώρα που εξετάζει ευπαθείς, εκεί λογικά νααα θα του πηγαίνει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ανδροπαραδίνομαι την 18 Οκτ 2024, 21:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Ανδροπαραδίνομαι
μπερδεύει αυτό
εδώ είναι το σωστό:
ίσως δεν εξήγησα και αναλυτικά τους κανόνες
ο micmic τι φάση; έχει εξηγήσει κανόνες για το παιχνίδι του σε 5 σελίδες να πούμε, έφτιαξε υπόδειγμα από αλλού, έκανε προγραμματισμό, διαφήμιση, μάρκετινγκ, HR και λέει στο τέλος εγώ μπορεί να μην παίξω κιόλας
έχεις να δηλώσεις και μέιλ προαιρετικά
λέτε να μαζεύει την λίστα και να την την πουλάει σε ιντερνετ τηλεμαρκετινγκ ή Νιγηριανούς
Η περίπτωση σου είναι σοβαρή. Πρέπει να κάνεις θεραπεία σε κλινική διαφωνίας όπως στο βιντεο
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Communio Sancta
Είμαι ιδανικός για να σκυλοτρώγομαι. Πάμε μια πρόβα; Άρπα το καβλί μου.Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: 18 Οκτ 2024, 20:26 αναζητείται μέλος του παρόντος για σύναψη συμφωνίας περί διαφωνίας και ανταλλαγή ειρωνικών υπονοούμενων, σοφτ υβρεολογίου και ανελέητες αλληλοπαραθέσεις σε τόπικ. Με σκοπό να ξεσκάσω από τα νεύρα μου.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
- Communio Sancta
Γιατί δεν διαβάζεις τις απαντήσεις μου, μωρή πλύστρα;Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: 18 Οκτ 2024, 21:44 ΕΑΝ ΔΕΝ φιλοτιμηθει καποιος να δηλωσει εθελοντικα, θα διαλεξω καποιον με αμπεμπαμπλομ σαν τον Στύγιος όταν εξετάζει
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
- Communio Sancta
Αλλά τι να περιμένει κανείς από ακροατές του Μάριου Φραγκούλη. Έριξα τη χειρότερη προσβολή της Οικουμένης,
ΕXODUS!
ΕXODUS!
- Ανδροπαραδίνομαι
Νόμιζα ότι σε κυκλους εξεζητημενων καλλιτεχνών αυτό δεν είναι προσβολή, αλλά δευτερη καλημέραCommunio Sancta έγραψε: 18 Οκτ 2024, 21:52Είμαι ιδανικός για να σκυλοτρώγομαι. Πάμε μια πρόβα; Άρπα το καβλί μου.Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: 18 Οκτ 2024, 20:26 αναζητείται μέλος του παρόντος για σύναψη συμφωνίας περί διαφωνίας και ανταλλαγή ειρωνικών υπονοούμενων, σοφτ υβρεολογίου και ανελέητες αλληλοπαραθέσεις σε τόπικ. Με σκοπό να ξεσκάσω από τα νεύρα μου.
![]()
- Communio Sancta
Μη μου μιλάς εμένα έτσι.Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: 18 Οκτ 2024, 22:09Νόμιζα ότι σε κυκλους εξεζητημενων καλλιτεχνών αυτό δεν είναι προσβολή, αλλά δευτερη καλημέραCommunio Sancta έγραψε: 18 Οκτ 2024, 21:52Είμαι ιδανικός για να σκυλοτρώγομαι. Πάμε μια πρόβα; Άρπα το καβλί μου.Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: 18 Οκτ 2024, 20:26 αναζητείται μέλος του παρόντος για σύναψη συμφωνίας περί διαφωνίας και ανταλλαγή ειρωνικών υπονοούμενων, σοφτ υβρεολογίου και ανελέητες αλληλοπαραθέσεις σε τόπικ. Με σκοπό να ξεσκάσω από τα νεύρα μου.
![]()
ΕXODUS!
ΕXODUS!
Πώς πάει η οντισιόν;
Βλέπω Λακεδαιμόνιο εραστή και Καβαλιέρε. Ψόφια πράματα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Ανδροπαραδίνομαι
ΕΧΩ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΛΕΞΩ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΟΥΤΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΑΒΓΑΠασιφάη έγραψε: 18 Οκτ 2024, 22:31Ήρθα.
Πώς πάει η οντισιόν;
Βλέπω Λακεδαιμόνιο εραστή και Καβαλιέρε. Ψόφια πράματα.![]()
Άπαξ και είναι ψεύτικος, ποιό είναι το πρόβλημα; Εγώ θέλω να τσακωθώ. Αυτό που κάνεις είναι απαράδεκτο. Μου κόβεις τα φτερά της ματαιοδοξίας μου. Αν είναι δυνατόν εδώ μέσα με τις προκαταλήψεις σας.Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: 18 Οκτ 2024, 22:37ΕΧΩ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΛΕΞΩ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΟΥΤΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΑΒΓΑΠασιφάη έγραψε: 18 Οκτ 2024, 22:31Ήρθα.
Πώς πάει η οντισιόν;
![]()
Στύξ , έλα ρε μινάρα να σκοτωθούμε.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Ανδροπαραδίνομαι
εσύ με στυξ, εγώ με σουβλίτσαΠασιφάη έγραψε: 18 Οκτ 2024, 22:43Άπαξ και είναι ψεύτικος, ποιό είναι το πρόβλημα; Εγώ θέλω να τσακωθώ. Αυτό που κάνεις είναι απαράδεκτο. Μου κόβεις τα φτερά της ματαιοδοξίας μου. Αν είναι δυνατόν εδώ μέσα με τις προκαταλήψεις σας.Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: 18 Οκτ 2024, 22:37ΕΧΩ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΛΕΞΩ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΟΥΤΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΑΒΓΑΠασιφάη έγραψε: 18 Οκτ 2024, 22:31Ήρθα.
Πώς πάει η οντισιόν;
![]()
πάω να φέρω αθεϊστικά αστεία, μισό
Πασιφάη έγραψε: 18 Οκτ 2024, 22:43Άπαξ και είναι ψεύτικος, ποιό είναι το πρόβλημα; Εγώ θέλω να τσακωθώ. Αυτό που κάνεις είναι απαράδεκτο. Μου κόβεις τα φτερά της ματαιοδοξίας μου. Αν είναι δυνατόν εδώ μέσα με τις προκαταλήψεις σας.Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: 18 Οκτ 2024, 22:37ΕΧΩ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΛΕΞΩ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΟΥΤΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΑΒΓΑΠασιφάη έγραψε: 18 Οκτ 2024, 22:31Ήρθα.
Πώς πάει η οντισιόν;
![]()
Βαριέμαι θανάσιμα και δε γαμιέστε που διαταράσσετε τη νιρβάνα μου ,μπινέδες;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση