!!! DEVELOPMENT MODE !!!

O Αριστος στην ομαδα του Doctor House

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Re: O Αριστος στην ομαδα του Doctor House

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

εχω κλάσει ρε :smt005:
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

SeaHawk έγραψε: 18 Οκτ 2024, 14:39 Βρισκομαστε στο 2020
H κυβερνηση Μητσοτακη πεφτει εν μεσω πανδημιας και την διακυβερνηση της χωρας αναλαμβανουν και παλι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
Για την αντικυβερνητικη προπαγανδα του Αριστου με αντιεμβολιαστικα και αντιεπιστημονικα hoaxes

Καλη η πλακα αλλα just for the record στα τελη Απριλιου ειχα ανεβασει το νημα για την επικινδυνοτητα του Astra και μεσα στο επομενο διμηνο σταματησε η χορηγηση του εντελώς η ηλικιακα σχεδον σε ολες τις χωρες της ΕΕ ακομη και στην Ελλαδα της κυβερνησης Κουλη που αναγκαστηκε να εκδοσει αυτη την οδηγια...

Επι 2 μηνες εν τω μεταξυ εφαγα το απειρο μπουλινγκ και ουτε ενας δεν φορουσε παντελονια για να μου ζητησει συγγνωμη μετα.

Σταματά για τους κάτω των 60 ετών το εμβόλιο της AstraZeneca

https://www.iefimerida.gr/ellada/korono ... asmoi-14-6

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Για να μην θυμηθω και τι μπουλινγκ εφαγα οταν ελεγα πως ο Covid μπορει να εχει τεχνητη προελευση απο το εργαστηριο της Γουχαν η οτι τα lockdowns οχι μονο δεν δουλευουν αλλα καταστρεφουν την οικονομια, την παιδεια και την ψυχολογια ολων ειδικα ομως των νεων παιδιων.

Και τα δυο αργοτερα τα παραδεχτηκαν επιστημονες και αρμοδιοι.

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Αν θελετε λοιπον να γελασετε προτεινω την παρακατω σειρα των βιντεο που δειχνουν ζωντανα αποσπασματα για το ποσες φορες τα γυρισαν οι αρμοδιοι στην Ελλαδα επι πανδημιας. :smt005:

Άβαταρ μέλους
BOOMER

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BOOMER »

Αρίστος έγραψε: 18 Οκτ 2024, 15:09
H κυβερνηση Μητσοτακη πεφτει εν μεσω πανδημιας και την διακυβερνηση της χωρας αναλαμβανουν και παλι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
Για την αντικυβερνητικη προπαγανδα του Αριστου με αντιεμβολιαστικα και αντιεπιστημονικα hoaxes

Καλη η πλακα αλλα just for the record στα τελη Απριλιου ειχα ανεβασει το νημα για την επικινδυνοτητα του Astra και μεσα στο επομενο διμηνο σταματησε η χορηγηση του εντελώς η ηλικιακα σχεδον σε ολες τις χωρες της ΕΕ ακομη και στην Ελλαδα της κυβερνησης Κουλη που αναγκαστηκε να εκδοσει αυτη την οδηγια...

Επι 2 μηνες εν τω μεταξυ εφαγα το απειρο μπουλινγκ και ουτε ενας δεν φορουσε παντελονια για να μου ζητησει συγγνωμη μετα.

.
Κάποιοι απατεώνες που κορόιδευαν ανόητους στα πατάρια που μέσα απ τα παντελόνια φορούν σώβρακα αγορασμένα από ελεημοσύνες του Καμμένου ,νομίζουν ότι απευθύνονται αποκλειστικά σε ηλίθιους γράφοντας βαρύγδουπες αρλούμπες για το εμβόλιο της Astrazeneca . Φυσικά εδώ και τέσσερα χρόνια δεν έχουμε δει πουθενά στον πλανήτη μια τεκμηριωμένη περίπτωση που έφτασε σε δικαστήρια και δικαιώθηκε ,σε ότι αφορά τα εμβόλια που πριν 4 χρόνια έσωσαν εκατομμύρια ζωές. Αυτά τα παράσιτα της κοινωνίας ,είναι καλό που υπενθυμίζουν ξανά και ξανά την κατάπτιστη στάση τους απέναντι στο κοινωνικό σύνολο . Ας συνεχίσουμε τώρα να περιγελούμε σε αυτό το όμορφο νήμα ,τον γνωστό κλόουν της ψηφιακής αγοράς ανταλλαγής απόψεων,αυτόν τον απομονωμένο άθλιο γέροντα που προσπαθεί να ψαρέψει στα θολά νερά του πουτινοψεκασμένου όχλου. Οσο δεν βρίσκει νέα ανόητα θύματα ,όλα πάνε καλά.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

γω πάντως που το κούμπωσα το αστραζενεκα σε ηλικία 37 ετων τότε, ακόμη δεν έχω κολλήσει κόβιντ
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

:+1: :+1: :+1: για το νήμα.

:lol: :lol: :lol:

:smt005: :smt005: :smt005:
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Mπορει να ειναι σπασαρχιδας ο Γιαννοπουλος αλλα στην καλη τρολλια δεν πιανεται.

Εχω ψοφησει στο γελιο.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

BOOMER έγραψε: 18 Οκτ 2024, 15:31

.
Κάποιοι απατεώνες που κορόιδευαν ανόητους στα πατάρια που μέσα απ τα παντελόνια φορούν σώβρακα αγορασμένα από ελεημοσύνες του Καμμένου ,νομίζουν ότι απευθύνονται αποκλειστικά σε ηλίθιους γράφοντας βαρύγδουπες αρλούμπες για το εμβόλιο της Astrazeneca . Φυσικά εδώ και τέσσερα χρόνια δεν έχουμε δει πουθενά στον πλανήτη μια τεκμηριωμένη περίπτωση που έφτασε σε δικαστήρια και δικαιώθηκε ,σε ότι αφορά τα εμβόλια που πριν 4 χρόνια έσωσαν εκατομμύρια ζωές. Αυτά τα παράσιτα της κοινωνίας ,είναι καλό που υπενθυμίζουν ξανά και ξανά την κατάπτιστη στάση τους απέναντι στο κοινωνικό σύνολο . Ας συνεχίσουμε τώρα να περιγελούμε σε αυτό το όμορφο νήμα ,τον γνωστό κλόουν της ψηφιακής αγοράς ανταλλαγής απόψεων. Οσο δεν βρίσκει νέα ανόητα θύματα ,όλα πάνε καλά.

Παρε αυτα τα λινκς για αρχη και αμα θες και συνεχεια εχω δεκαδες ακομη.

Αποζημίωση ύψους 140.000 ευρώ για θάνατο από εμβόλιο κατά της Covid

https://gr.euronews.com/2022/06/21/apoz ... -tis-covid

Δεκάδες χιλιάδες Βρετανοί ζητούν αποζημίωση επειδή τα εμβόλια Covid «τους άφησαν ανάπηρους»
Τι αποκαλύπτει άρθρο στο «The Telegraph»

https://www.zougla.gr/kosmos/dekades-ch ... anapirous/

Γιατί η απόσυρση του εμβολίου της AstraZeneca οδηγεί σε αγωγές δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ

https://www.naftemporiki.gr/society/165 ... rion-eyro/

Δανία: Διακόπτει το εμβόλιο Johnson & Johnson

https://www.naftemporiki.gr/health/4341 ... n-johnson/

Κορονοϊός: Σουηδία και Δανία σταματούν τη χρήση του εμβολίου της Moderna σε νέους

https://www.capital.gr/diethni/3586754/ ... -se-neous/

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 18 Οκτ 2024, 15:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

.
https://twitter.com/MyLordBebo/status/1 ... 9818078553
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Ερμής έγραψε: 18 Οκτ 2024, 15:34 γω πάντως που το κούμπωσα το αστραζενεκα σε ηλικία 37 ετων τότε, ακόμη δεν έχω κολλήσει κόβιντ
Μηπως γραφεις απο τον Αλλο Κοσμο και δεν το χεις καταλαβει ακομα? :003:
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

:smt005: :+1: :goodpost:
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Ερμής έγραψε: 18 Οκτ 2024, 15:34 γω πάντως που το κούμπωσα το αστραζενεκα σε ηλικία 37 ετων τότε, ακόμη δεν έχω κολλήσει κόβιντ

Ουτε εγω εχω κολλησει απο covid και ουτε εμβολιο πηρα, ουτε καν καταδεχτηκα να πασαλειβομαι με αντισηπτικα.

Στη δουλεια μου απο τους 12 οι 2 που δεν κολλησαμε ημασταν οι 2 ανεμβολιαστοι.

.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Και 'γω που δεν έκανα κανένα μπόλι δεν έπαθα κόβιντ. Και?
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk »

Αρίστος έγραψε: 18 Οκτ 2024, 15:42
Ουτε εγω εχω κολλησει απο covid και ουτε εμβολιο πηρα, ουτε καν καταδεχτηκα να πασαλειβομαι με αντισηπτικα.

.

Εικόνα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”