σε ρακομελαδικο το ακουσες ;gassim έγραψε: 18 Οκτ 2024, 12:20όχι;Αγις έγραψε: 18 Οκτ 2024, 11:42gassim έγραψε: 18 Οκτ 2024, 11:35 Το θέμα με τα χταπόδια δεν είναι μόνο οτι είναι έξυπνα, οτι αναγνωρίζουν τους ανθρώπους κτλ είναι και οτι τα χτυπάς ζωντανά στα βράχια για να μαλακώσει το κρέας τους.
Είναι μια βαρβαρότητα αντίστοιχη με την προετοιμασία του φουά γκρά.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί δεν τρώω πια χταπόδια
Re: Γιατί δεν τρώω πια χταπόδια
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Είτε σε βουνό πάτε είτε σε θάλασσα μάθετε να σέβεστε τους ντόπιους αυτούς που είναι εκεί τον χειμώνα.
Αυτούς που μαζεύουν τα φύκια και τα σκουπίδια σας αυτούς που φτιάχνουν μονοπάτια για να περπατάτε.
Να είστε ευγενικοί και μαζεμένοι και όσες μέρες θα είστε εκεί να το πάτε με τους κανόνες τις τοπικής κοινωνίας.
Όχι να είσαστε κλεισμένοι στα κλουβιά σας και να αμολιέστε μια φορά τον χρόνο και μαζεμό να μην έχετε.
Αυτούς που μαζεύουν τα φύκια και τα σκουπίδια σας αυτούς που φτιάχνουν μονοπάτια για να περπατάτε.
Να είστε ευγενικοί και μαζεμένοι και όσες μέρες θα είστε εκεί να το πάτε με τους κανόνες τις τοπικής κοινωνίας.
Όχι να είσαστε κλεισμένοι στα κλουβιά σας και να αμολιέστε μια φορά τον χρόνο και μαζεμό να μην έχετε.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Τα μπράτσα μου μόνο να ωφεληθούν έχουν απο τα φάσκελα που νιώθω να έρχονται.Cecily Anne έγραψε: 18 Οκτ 2024, 12:30Σκέφτομαι αν πρέπει να σου πω ένα μυστικό. Αλλά από την άλλη δε θέλω να χαλάσεις τα μπράτσα σου.
- Cecily Anne
Να σε ρωτήσω κάτι ; Πας στο σούπερ μάρκετ ωραία ; Εκεί στην κατάψυξη που λέει πχ χταπόδια ειρηνικού. Δηλαδή πως το φαντάζεσαι !; Ότι είναι ένας ιθαγενής και χτυπάει αδυσώπητα χταπόδια σε βράχια και μετά τα συσκευάζει και τα στέλνει στα σούπερ μάρκετ ; Ή Ότι ξέρω γώ ο κάπτεν ιγκλο έχει επαγγελματίες χταποδοχτυπητες;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Έλα ρε συ, εντάξει. Δεν νομίζω πως οι διηγήσεις της, κρύβουν ψευτιά. Απλά όπως προείπα, είναι λίγο υπερβολική. Whatever..gassim έγραψε: 18 Οκτ 2024, 10:58Καλή είναι, που και που της αρέσει να ενισχύει τα επιχειρήματα της με μια προσωπική ιστορία που συνήθως είναι φανταστική.Πασιφάη έγραψε: 18 Οκτ 2024, 10:49 Εγώ πάντως νομίζω πως είναι άξια γυναίκα και δραστήρια. Ίσως να τα παραφουσκώνει ενίοτε, αλλά δεν την κόβω να λέει ψέμματα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Εχω δει χτύπημα ζωντανού χταποδιού αλλά δεν παίρνω και όρκο οτι είναι πάγια τακτική. Μπορεί να έπεσα στον άσχετο.
Αν είναι δηλαδή ζωντανό το χταπόδι πως το σκοτώνουν πριν αρχίσουν να το χτυπάνε;
Καλά τώρα, είπαμε συμπαθητική είναι αλλά έχει πει τέρατα.Πασιφάη έγραψε: 18 Οκτ 2024, 12:39Έλα ρε συ, εντάξει. Δεν νομίζω πως οι διηγήσεις της, κρύβουν ψευτιά. Απλά όπως προείπα, είναι λίγο υπερβολική. Whatever..gassim έγραψε: 18 Οκτ 2024, 10:58Καλή είναι, που και που της αρέσει να ενισχύει τα επιχειρήματα της με μια προσωπική ιστορία που συνήθως είναι φανταστική.Πασιφάη έγραψε: 18 Οκτ 2024, 10:49 Εγώ πάντως νομίζω πως είναι άξια γυναίκα και δραστήρια. Ίσως να τα παραφουσκώνει ενίοτε, αλλά δεν την κόβω να λέει ψέμματα.
πλυντήριαCecily Anne έγραψε: 18 Οκτ 2024, 12:38Να σε ρωτήσω κάτι ; Πας στο σούπερ μάρκετ ωραία ; Εκεί στην κατάψυξη που λέει πχ χταπόδια ειρηνικού. Δηλαδή πως το φαντάζεσαι !; Ότι είναι ένας ιθαγενής και χτυπάει αδυσώπητα χταπόδια σε βράχια και μετά τα συσκευάζει και τα στέλνει στα σούπερ μάρκετ ; Ή Ότι ξέρω γώ ο κάπτεν ιγκλο έχει επαγγελματίες χταποδοχτυπητες;
Τουλάχιστον η Νίκη βγάζει μια αφέλεια ειλικρινέστατη. Άλλοι λένε τέρατα εδώ μέσα και μάλιστα με την οκά, ημερησίως.Μια βόλτα στα ενεργά θέματα, πείθει και τον πιο άσχετο.gassim έγραψε: 18 Οκτ 2024, 12:43Καλά τώρα, είπαμε συμπαθητική είναι αλλά έχει πει τέρατα.Πασιφάη έγραψε: 18 Οκτ 2024, 12:39Έλα ρε συ, εντάξει. Δεν νομίζω πως οι διηγήσεις της, κρύβουν ψευτιά. Απλά όπως προείπα, είναι λίγο υπερβολική. Whatever..gassim έγραψε: 18 Οκτ 2024, 10:58
Καλή είναι, που και που της αρέσει να ενισχύει τα επιχειρήματα της με μια προσωπική ιστορία που συνήθως είναι φανταστική.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Cecily Anne
Ναι βάζουν μπουγάδα. Τεσπα. Τα βάζουν βαθιά κατάψυξη -35+ με αποτέλεσμα να σπάνε οι ιστοί.gassim έγραψε: 18 Οκτ 2024, 12:44πλυντήριαCecily Anne έγραψε: 18 Οκτ 2024, 12:38Να σε ρωτήσω κάτι ; Πας στο σούπερ μάρκετ ωραία ; Εκεί στην κατάψυξη που λέει πχ χταπόδια ειρηνικού. Δηλαδή πως το φαντάζεσαι !; Ότι είναι ένας ιθαγενής και χτυπάει αδυσώπητα χταπόδια σε βράχια και μετά τα συσκευάζει και τα στέλνει στα σούπερ μάρκετ ; Ή Ότι ξέρω γώ ο κάπτεν ιγκλο έχει επαγγελματίες χταποδοχτυπητες;gassim έγραψε: 18 Οκτ 2024, 12:35
το χταπόδι αν δεν σβουριχτεί στα βράχια και αν δεν τριφτεί κυκλικά δεν τρώγεται.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
1814enterprise-psi έγραψε: 18 Οκτ 2024, 12:22Hentai νομίζω, δεν ξέρωCecily Anne έγραψε: 18 Οκτ 2024, 12:21 Για τα χταπόδια στα manga έχει μιλήσει κανείς ή να κάνω την αρχή ;![]()
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Dream ... n%27s_Wife

ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
το πρωτο πραγμα που μαθαινεις ειναι πως να το θανατωνεις αμεσα - καμια βαρβαροτητα κ με βαση την κοινη λογικη χτυπημα οσο ειναι ζωντανο δεν μπορει να γινει - μαντεψε γιατιgassim έγραψε: 18 Οκτ 2024, 12:42Εχω δει χτύπημα ζωντανού χταποδιού αλλά δεν παίρνω και όρκο οτι είναι πάγια τακτική. Μπορεί να έπεσα στον άσχετο.
Αν είναι δηλαδή ζωντανό το χταπόδι πως το σκοτώνουν πριν αρχίσουν να το χτυπάνε;
μαχαιρια αναμεσα στα ματια κοβεις το νευρο (γινεται κ με δαγκωμα παραδοσιακα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
οκ, πάσο.Αγις έγραψε: 18 Οκτ 2024, 12:49το πρωτο πραγμα που μαθαινεις ειναι πως να το θανατωνεις αμεσα - καμια βαρβαροτητα κ με βαση την κοινη λογικη χτυπημα οσο ειναι ζωντανο δεν μπορει να γινει - μαντεψε γιατι
μαχαιρια αναμεσα στα ματια κοβεις το νευρο (γινεται κ με δαγκωμα παραδοσιακα) η γυρισμα της κουκουλας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 29 Απαντήσεις
- 1549 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα
-
- 6 Απαντήσεις