Μόνο εσείς τα φασιστακια ενοχλουσατε τους Εβραίους και κάνατε και πογκρομ στη Θεσσαλονίκη, όχι εμεις.ας φτιάχνανε το Ισραήλ στη Βαυαρία και να τελειώναμε. Δε θέλουμε απλά ναζιστικού τύπου κτηνωδίες με διαφορετικές αφορμές.Πτολεμαίος έγραψε: 18 Οκτ 2024, 08:32Χίτλερ δε θέτε, Εβραίους δε θέτε, Ε τι στο μπούτσο θέτε;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 18 Οκτ 2024, 08:28Για αέρια το έχουν σκεφτεί και οι ΗΠΑ για τους θανατοποινίτες. Δεν είμαι φαν, μια πατροπαράδοτη κρεμάλα αρκεί. Lethal injection είναι πολύ ανθρωπιστική για αυτά τα άρρωστα εξουσιαστικά κτήνη.Scouser έγραψε: 18 Οκτ 2024, 08:24
Για θαλάμους αερίων και κρεματόρια τι λες, συναγωνιστή; Είναι αρκετή τιμωρία για τα σιωνιστικά τέρατα;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάει ο Sinwar. Τώρα σειρά έχει το Ιράν
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Re: Πάει ο Sinwar. Τώρα σειρά έχει το Ιράν
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Το ανέκδοτο με αυτούς που απαξιώνοντας τον ΟΗΕ με ψέματα για να δικαιολογησουν μια γενοκτονία είναι ότι ζητουν λυση στο Κυπριακό από αυτόν τον ΟΗΕ. Καθώς και λύση για το Αιγαίο μέσω ενός διεθνές δίκαιο που δεν το σέβονται.
Θέλουν έναν κόσμο ζούγκλα όπου θα ισχύει ο νόμος του ισχυρού και αυτό θα πάρουν.
Θέλουν έναν κόσμο ζούγκλα όπου θα ισχύει ο νόμος του ισχυρού και αυτό θα πάρουν.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Έχει αποδειχτεί οτι φυσιολογικοι άνθρωποι δεν μπορουν να συνυπαρξουν με αυτα τα οντα.
Ουτε χειρουργικα χτυπηματα θελει, ουτε τιποτα, μονο τακτικες Τζεγκινς Χαν πιανουν.

Ουτε χειρουργικα χτυπηματα θελει, ουτε τιποτα, μονο τακτικες Τζεγκινς Χαν πιανουν.

-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Οι ίδιοι που στηρίζουν παράνομες κατοχές και εποίκους κλαίνε για την Κύπρο. Κάτι χεσμενα γραφικά σουργελα είναι.zteo έγραψε: 18 Οκτ 2024, 08:44 Το ανέκδοτο με αυτούς που απαξιώνοντας τον ΟΗΕ με ψέματα για να δικαιολογησουν μια γενοκτονία είναι ότι ζητουν λυση στο Κυπριακό από αυτόν τον ΟΗΕ. Καθώς και λύση για το Αιγαίο μέσω ενός διεθνές δίκαιο που δεν το σέβονται.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
Κάνεις λάθος τα έχουν αποδεχτεί απλά ψάχνουν τρόπο να τα σερβίρουν στον κόσμο.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 18 Οκτ 2024, 08:48Οι ίδιοι που στηρίζουν παράνομες κατοχές και εποίκους κλαίνε για την Κύπρο. Κάτι χεσμενα γραφικά σουργελα είναι.zteo έγραψε: 18 Οκτ 2024, 08:44 Το ανέκδοτο με αυτούς που απαξιώνοντας τον ΟΗΕ με ψέματα για να δικαιολογησουν μια γενοκτονία είναι ότι ζητουν λυση στο Κυπριακό από αυτόν τον ΟΗΕ. Καθώς και λύση για το Αιγαίο μέσω ενός διεθνές δίκαιο που δεν το σέβονται.
Ξέρουν ότι χωρίς ΟΗΕ θα επικρατησει η ισχύ της Τουρκίας. Και οι σύμμαχοι τους είτε κουτσά άλογα είτε αδιάφοροι να μας στηριξουν
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Εμπεδοκλής
Unique έγραψε: 18 Οκτ 2024, 04:50 https://twitter.com/visegrad24/status/1 ... 6879633764
Πλησιάζει το τέλος στο παραμυθάκι της Χαμάς. Σειρά έχει το Ιράν και οι τοπικές αριστερές λεκανατζούδες.
Θα τους έρθει απο εκεί που δεν το περιμένουν.
Έπεσε σαν ήρωας. Όταν του τελείωσαν οι σφαίρες και τα όπλα συνέχισε να πολεμά σα λιοντάρι με ό,τι του είχε απομείνει. Το αίμα που πότισε τη γη θα γίνει το δέντρο της ελευθερίας. Κέρδισε το ηθικό πλεονέκτημα.
Την ίδια ώρα η άλλη πλευρά με τις πλάτες όλων των παγκόσμιων δυνάμεων κλαίγονται επειδή τα παλικάρια της Χαμάς κρατούν αιχμαλώτους στρατιώτες...
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Οι αγιατολάδες θα έχουνε χεστεί πάνω τους.
Δίκαιη η τιμωρια του, του σφαγέα οργανωτή της 7ης Οκτωβριου 2023 όπου δολοφονήθηκαν χιλιάδες άμαχοι εν ψυχρώ.Εμπεδοκλής έγραψε: 18 Οκτ 2024, 08:57 Έπεσε σαν ήρωας. Όταν του τελείωσαν οι σφαίρες και τα όπλα συνέχισε να πολεμά σα λιοντάρι με ό,τι του είχε απομείνει. Το αίμα που πότισε τη γη θα γίνει το δέντρο της ελευθερίας. Κέρδισε το ηθικό πλεονέκτημα.
Την ίδια ώρα η άλλη πλευρά με τις πλάτες όλων των παγκόσμιων δυνάμεων κλαίγονται επειδή τα παλικάρια της Χαμάς κρατούν αιχμαλώτους στρατιώτες...
Εεεε συγκρίνεις ανόμοια πράματα και εκφράζεις ευσεβής πόθους.zteo έγραψε: 18 Οκτ 2024, 08:56 Κάνεις λάθος τα έχουν αποδεχτεί απλά ψάχνουν τρόπο να τα σερβίρουν στον κόσμο.
Ξέρουν ότι χωρίς ΟΗΕ θα επικρατησει η ισχύ της Τουρκίας. Και οι σύμμαχοι τους είτε κουτσά άλογα είτε αδιάφοροι να μας στηριξουν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 18 Οκτ 2024, 09:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν καταλαβαίνω τους πανηγυρισμούς από τους Ισραηλινούς. Ο Sinwar ήταν που τα έκανε όλα μόνος του; Αυτός φανάτιζε τους υπόλοιπους; Έτσι κι αλλιώς αναλώσιμοι δεν είναι οι αρχηγοί τους; Θα βάλουν έναν καινούριο και πάλι τα ίδια.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Θα έρθει ο ίδιος βρε. Θα πάρει το μαχαίρι στα δόντια (καλά, μπορεί να το βάλει και στο πάτο του με τη λαβή να είναι σα σφήκα, συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια), και θ' αρχίσει να κολυμπάει απ' την Αυστραλία να 'ρθει να σφάΚΣει τους αριστεροί.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 18 Οκτ 2024, 08:15 Τι εννοεί ο νηματοθετης; Θα στείλει το Ισραήλ ντροουν να κυνηγάνε τον κουτσουμπα μέσα στον περισσό και οι κνιτες να προσπαθούν να το χτυπήσουν με παλούκια;
Επίσης σταρχιδια μας για αυτόν τον τύπο, για τους δεκάδες χιλιάδες αμάχους μας νοιάζει, και τα εκατομμύρια διαλυμένους ανθρώπους από την Ισραηλινή κτηνωδία, για τα οποία οι κρεμάλες αλά νυρεμβεργη είναι πολύ λάιτ.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Εμπεδοκλής
Όχι χιλιάδες, εκατομμύρια. Και μετά έπιασαν και κάτι πολίτες αιχμαλώτους μέσα από στρατιωτική εγκατάσταση που είχαν πάει σχολική εκδρομή. Για τους βιασμούς και αποκεφαλισμούς παιδιών που είδε βίντεο και ο τρελομπάιντεν είπαμε;Αλιόσα έγραψε: 18 Οκτ 2024, 08:59 Οι αγιατολάδες θα έχουνε χεστεί πάνω τους.
Δίκαιη η τιμωρια του, του σφαγέα οργανωτή της 7ης Οκτωβριου 2023 όπου δολοφονήθηκαν χιλιάδες άμαχοι εν ψυχρώ.Εμπεδοκλής έγραψε: 18 Οκτ 2024, 08:57 Έπεσε σαν ήρωας. Όταν του τελείωσαν οι σφαίρες και τα όπλα συνέχισε να πολεμά σα λιοντάρι με ό,τι του είχε απομείνει. Το αίμα που πότισε τη γη θα γίνει το δέντρο της ελευθερίας. Κέρδισε το ηθικό πλεονέκτημα.
Εν πάσει περιπτώσει, πολύ θα ζηλέψουν τον ηρωισμό του.
Κανένα ευσεβή πόθο δεν εκφράζω. Απλά σου περιγράφω την πραγματικότητα. Δικό σου πρόβλημα είναι αν θα την δεχτείς.Αλιόσα έγραψε: 18 Οκτ 2024, 08:59 Οι αγιατολάδες θα έχουνε χεστεί πάνω τους.
Εεεε συγκρίνεις ανόμοια πράματα και εκφράζεις ευσεβής πόθους.zteo έγραψε: 18 Οκτ 2024, 08:56 Κάνεις λάθος τα έχουν αποδεχτεί απλά ψάχνουν τρόπο να τα σερβίρουν στον κόσμο.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Δεν είναι αναλώσιμοι οι αρχηγοί ούτε ασήμαντοι, αλλο είναι να έχεις έναν Βασιλειο Β Βουλγαροκτόνο και άλλο εναν Αλέξιο Γ Αγγελο, αλλο είναι να έχεις τον Νασράλα και άλλο έναν πουθενά, αλλο είναι να έχεις τον Μπίν Λάντεν και αλλο τον Ζαουαχρι. Οι ικανότητες, η προσωπικότητα, η αναγνωρισιμότητα, ο σεβασμός στο πρόσωπο του αρχηγού παιζουνε μεγάλο ρόλο.micmic έγραψε: 18 Οκτ 2024, 09:02 Δεν καταλαβαίνω τους πανηγυρισμούς από τους Ισραηλινούς. Ο Sinwar ήταν που τα έκανε όλα μόνος του; Αυτός φανάτιζε τους υπόλοιπους; Έτσι κι αλλιώς αναλώσιμοι δεν είναι οι αρχηγοί τους; Θα βάλουν έναν καινούριο και πάλι τα ίδια.
Σου έγραψα πως συγκρινεις ανόμοια πράματα, οι ομοιότητες της κόντρας Ελλάδος-Τουρκίας με την κόντρα Ισραήλ-Παλαιστίνης ή Ουκρανίας- Ρωσίας σταματάνε στο ό,τι υπάρχει καποιος που ως μέγεθος είναι ισχυρότερος απέναντι σε έναν λιγότερο ισχυρό. Από εκει και πέρα η Ελλάδα βρίσκεται σε πολύ καλύτερη θέση και από την Ουκρανία πόσο μάλλον απο τους Παλαιστίνιους (έχει υπολογισιμες ενοπλες δυνάμεις που μπορούνε να χτυπησουνε μεσα στην τουρκία, είναι μέλος του Νατο και της ΕΕ και πολλά άλλα). Αυτή ειναι η πραγματικότητα. Δικό σου πρόβλημα είναι αν θα την δεχτείς.zteo έγραψε: 18 Οκτ 2024, 09:10 Κανένα ευσεβή πόθο δεν εκφράζω. Απλά σου περιγράφω την πραγματικότητα. Δικό σου πρόβλημα είναι αν θα την δεχτείς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 18 Οκτ 2024, 09:24, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ΔΗλαδή η Αμερική που έχει έναν ανοϊκό παπού και μια αλκοολική που βγαίνει στη τηλεόραση σουρωμένη, είναι ΓΤΠΚ.Αλιόσα έγραψε: 18 Οκτ 2024, 09:12Δεν είναι αναλώσιμοι οι αρχηγοί ούτε ασήμαντοι, αλλο είναι να έχεις έναν Βασιλειο Β Βουλγαροκτόνο και άλλο εναν Αλέξιο Γ Αγγελο, αλλο είναι να έχεις τον Νασράλα και άλλο έναν πουθενά, αλλο είναι να έχεις τον Μπίν Λάντεν και αλλο τον Ζαουαχρι. Οι ικανότητες, η προσωπικότητα, η αναγνωρισιμότητα, ο σεβασμός στο πρόσωπο του αρχηγού παιζουνε μεγάλο ρόλο.micmic έγραψε: 18 Οκτ 2024, 09:02 Δεν καταλαβαίνω τους πανηγυρισμούς από τους Ισραηλινούς. Ο Sinwar ήταν που τα έκανε όλα μόνος του; Αυτός φανάτιζε τους υπόλοιπους; Έτσι κι αλλιώς αναλώσιμοι δεν είναι οι αρχηγοί τους; Θα βάλουν έναν καινούριο και πάλι τα ίδια.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ο συγκεκριμένος είναι βαθειά παρανοϊκόςKauldron έγραψε: 18 Οκτ 2024, 09:03Θα έρθει ο ίδιος βρε. Θα πάρει το μαχαίρι στα δόντια (καλά, μπορεί να το βάλει και στο πάτο του με τη λαβή να είναι σα σφήκα, συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια), και θ' αρχίσει να κολυμπάει απ' την Αυστραλία να 'ρθει να σφάΚΣει τους αριστεροί.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 18 Οκτ 2024, 08:15 Τι εννοεί ο νηματοθετης; Θα στείλει το Ισραήλ ντροουν να κυνηγάνε τον κουτσουμπα μέσα στον περισσό και οι κνιτες να προσπαθούν να το χτυπήσουν με παλούκια;
Επίσης σταρχιδια μας για αυτόν τον τύπο, για τους δεκάδες χιλιάδες αμάχους μας νοιάζει, και τα εκατομμύρια διαλυμένους ανθρώπους από την Ισραηλινή κτηνωδία, για τα οποία οι κρεμάλες αλά νυρεμβεργη είναι πολύ λάιτ.![]()
Ναι είναι εάν σκεφτείς ότι η εναλλακτική σε αυτούς είναι ένας γερό Νάρκισσος απατεωνισκος που πιστεύει ότι ο κόσμος πρέπει να γίνει ζουγκλαKauldron έγραψε: 18 Οκτ 2024, 09:15ΔΗλαδή η Αμερική που έχει έναν ανοϊκό παπού και μια αλκοολική που βγαίνει στη τηλεόραση σουρωμένη, είναι ΓΤΠΚ.Αλιόσα έγραψε: 18 Οκτ 2024, 09:12Δεν είναι αναλώσιμοι οι αρχηγοί ούτε ασήμαντοι, αλλο είναι να έχεις έναν Βασιλειο Β Βουλγαροκτόνο και άλλο εναν Αλέξιο Γ Αγγελο, αλλο είναι να έχεις τον Νασράλα και άλλο έναν πουθενά, αλλο είναι να έχεις τον Μπίν Λάντεν και αλλο τον Ζαουαχρι. Οι ικανότητες, η προσωπικότητα, η αναγνωρισιμότητα, ο σεβασμός στο πρόσωπο του αρχηγού παιζουνε μεγάλο ρόλο.micmic έγραψε: 18 Οκτ 2024, 09:02 Δεν καταλαβαίνω τους πανηγυρισμούς από τους Ισραηλινούς. Ο Sinwar ήταν που τα έκανε όλα μόνος του; Αυτός φανάτιζε τους υπόλοιπους; Έτσι κι αλλιώς αναλώσιμοι δεν είναι οι αρχηγοί τους; Θα βάλουν έναν καινούριο και πάλι τα ίδια.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 2080 Προβολές
-