!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΑΔΩΝΙΣ: Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Re: ΑΔΩΝΙΣ: Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος georgebi την 17 Οκτ 2024, 23:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Spoiler
Spoiler
Επειδή μου είναι λίγο δύσκολο να παρακολουθήσω δυο ώρες Άδωνι & Χατζηνικολάου χωρίς να απειλείται η ζωή μου, μήπως έχεις τα χρονικά σημεία στα οποία εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ, της Ελληνικής Λύσης κτλ παραδέχτηκαν ότι τα πράγματα πάνε καλύτερα στο ΕΣΥ;
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Το άτομο το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να σπαμμάρει σε νήματα.micmic έγραψε: 18 Οκτ 2024, 10:13Επειδή μου είναι λίγο δύσκολο να παρακολουθήσω δυο ώρες Άδωνι & Χατζηνικολάου χωρίς να απειλείται η ζωή μου, μήπως έχεις τα χρονικά σημεία στα οποία εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ, της Ελληνικής Λύσης κτλ παραδέχτηκαν ότι τα πράγματα πάνε καλύτερα στο ΕΣΥ;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Επειδη χθες το βράδυ .....εχμμμ....είχα καλύτερα πράγματα να κάνω από το να βλεπω Αδωνι και Χατζηνικολαου, δεν το είδα ακομαmicmic έγραψε: 18 Οκτ 2024, 10:13Επειδή μου είναι λίγο δύσκολο να παρακολουθήσω δυο ώρες Άδωνι & Χατζηνικολάου χωρίς να απειλείται η ζωή μου, μήπως έχεις τα χρονικά σημεία στα οποία εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ, της Ελληνικής Λύσης κτλ παραδέχτηκαν ότι τα πράγματα πάνε καλύτερα στο ΕΣΥ;
Είδα όμως τη σημερινή παρουσία του στο Action
όπου ο Αδωναρος σαν να άκουσε το αίτημα σου
Stay tuned
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος georgebi την 18 Οκτ 2024, 10:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Spoiler
Kauldron έγραψε: 18 Οκτ 2024, 10:14
Το άτομο το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να σπαμμάρει σε νήματα.

***Nα σου πω. Τα χαιρετίσματα τα έδωσες;
Spoiler

Και τώρα επειδή βαριέμαι να παίζω αυτά τα παιχνιδάκια...ειδικα με σενα...αν έχεις να πεις κάτι για τον Αδωνι...πες το
Αλλιώς

***τα χαιρετίσματα μην ξεχάσεις να δώσεις
Spoiler
Γιατί σε μπανάρανε απ' το άλλο?
Δε τους αρέσανε οι ιστορίες απ' το χωριό?
Δε τους αρέσανε οι ιστορίες απ' το χωριό?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Επειδη τώρα το βλεπω απολαμβάνωmicmic έγραψε: 18 Οκτ 2024, 10:13Επειδή μου είναι λίγο δύσκολο να παρακολουθήσω δυο ώρες Άδωνι & Χατζηνικολάου χωρίς να απειλείται η ζωή μου, μήπως έχεις τα χρονικά σημεία στα οποία εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ, της Ελληνικής Λύσης κτλ παραδέχτηκαν ότι τα πράγματα πάνε καλύτερα στο ΕΣΥ;
στο 31:00 Γιαννακος: "εεεεεεε....ναι με σενα Αδωνι......εχμμμμ.....πάμε λίγο καλύτερα"
Στα του Αδωνι πάλι....micmic όταν δω κι άλλα θα σου πω ....και μη μου πεις πως ο Γιαννακος δεν μετράει

για συνδικαλιστικούς εκπρόσωπους μίλησε ο Αδωνις
εκπρόσωποι κομμάτων ενδεχομένως δεν βγήκαν ...αλλά ένας Καραχρηστος (στο 46:00) οργανωμένος στο ΚΚΕ ειναι.....όχι πως θέλει και πολλή φαντασία για να το καταλάβεις
Παρενθετικά η απάντηση του Αδωναρου στο Καραχρηστο Α-ΠΟ-ΣΤΟ-ΜΩ-ΤΙ-ΚΗ
UPD. Δίκαιος Αδωναρος στο 54:00 στην απάντηση του στη κ.Γαρινη
UPD 2 στο 1:20:00 και ο κ.Δαραμηλας παραδέχεται πως με τον Αδωνι πάμε καλυτερα
Spoiler
Το τελείωσα όλο....α ρε μπαγασιδες με κάνατε να δω 2ωρες Αδωνι σερί
Λοιπόν επίσης
1:49:00 κ.Γαβαλα "Ο υπουργός κράτησε το λόγο του"
1:57:00 Γιαννατος ξανά ""πάμε καλύτερα"'
Ακόμα και ο ΚΚΕς στο 49:45 παραδέχτηκε πως έκανε δυο καλά πράγματα ο Αδωνις
αλλά μετά σκέφτηκε πως το κόμμα του θα τον στείλει στα γκουλαγκ και προσπάθησε να το μαζέψει
Ανακεφαλαίωση των λεχθέντων απ τον Αδωναρο στο 2:05:00

Λοιπόν επίσης
1:49:00 κ.Γαβαλα "Ο υπουργός κράτησε το λόγο του"
1:57:00 Γιαννατος ξανά ""πάμε καλύτερα"'
Ακόμα και ο ΚΚΕς στο 49:45 παραδέχτηκε πως έκανε δυο καλά πράγματα ο Αδωνις
αλλά μετά σκέφτηκε πως το κόμμα του θα τον στείλει στα γκουλαγκ και προσπάθησε να το μαζέψει
Ανακεφαλαίωση των λεχθέντων απ τον Αδωναρο στο 2:05:00
Spoiler
Λουτρό αλήθειας απο Αδωναρο
viewtopic.php?f=29&t=57285#p3708867

viewtopic.php?f=29&t=57285#p3708867
Unique έγραψε: 18 Οκτ 2024, 14:44 https://twitter.com/action24tv/status/1 ... 2622946335
"Τι σου είναι η μοίρα. Το 2010, εληγε ένα ομόλογο 25 ετών που είχε εκδώσει ο Αντρές Παπαντρέου το '85 με ένα εξωφρενικό επιτόκιο του 24% και το 1 δισεκατομμύριο είχε γίνει 25 δισεκατομμύρια. Αυτό το ομόλογο που έληγε δεν είχαμε λεφτά να το πληρώσουμε και μπήκαμε στο μνημόνιο"
![]()
![]()
Σφαχτείτε ελεύθερα.
Spoiler
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 63 Απαντήσεις
- 2406 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
-
- 202 Απαντήσεις