!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί δεν τρώω πια χταπόδια
Re: Γιατί δεν τρώω πια χταπόδια
Άλλαν τάλλων.
Ο ένας ξέρει την θάλασσα μέσα από το ψαροτούφεκο και τα περιοδικά και ο άλλος είναι από την Μάνη.
Λοιπόν θα προσπαθήσω να σας απαντήσω με προδέρμ και επιείκεια.
Δεν σας φταίω εγώ που κάποιες πληροφορίες δεν περνάνε μέσα στο dna από γονείς σε παιδιά.
Δεν σας φταίω εγώ που δεν μπορείτε να νιώσετε γιατί κάποιοι έβαφαν μπλε τα παράθυρα και τις πόρτες τους .
Να το νοιώσετε όχι να το διαβάσετε είτε να το συζητάτε.
Δεν σας φταίω εγώ που δεν μπορείτε να νιώσετε το άκουσμα μέσα από μια λύρα του γλάρου ή του όρνιου ή του αετού.
Δεν σας φταίω εγώ που δεν ξέρετε η δεν μπορείτε να καταλάβετε γιατί το πρώτο ζευγάρωμα στα νησιά το έκαναν στην θάλασσα.
Δεν σας φταίω εγώ που όλη σας η σχέση με την θάλασσα είναι τι θα καταφέρετε να πάρετε η να φάτε.
Δεν σας φταίω εγώ που σε λίγο οι Γερμανοί τουρίστες θα είναι περισσότερο Έλληνες από αρκετούς από εσάς.
Δεν σας φταίω εγώ που έχετε γίνει τουρίστες στην ίδια σας την χώρα.
Δεν σας φταίω εγώ που σε λίγο δεν θα νοιώθετε τίποτα ούτε για την σημαία μας.
Αλλού ψάξτε να βρείτε τι οδήγησε τα πράγματα εδώ που βρεθήκατε τόσο αποξενωμένοι από την ίδια σας την χώρα.
Αφήστε τους λίγους που μείναμε να προσπαθήσουμε να περάσουμε στα παιδιά μας όλο αυτό που ονομάζετε Ελλάδα κάποιοι από τα βουνά κάποιοι από νησιά.
Εσείς συνεχίστε να είστε η μπουρζουαζία της πόλης της ταβέρνας και μιας πολυπλοκότητας να κυνηγάει την απλότητα.
Την καλημέρα μου.
Ο ένας ξέρει την θάλασσα μέσα από το ψαροτούφεκο και τα περιοδικά και ο άλλος είναι από την Μάνη.
Δεν σας φταίω εγώ που κάποιες πληροφορίες δεν περνάνε μέσα στο dna από γονείς σε παιδιά.
Δεν σας φταίω εγώ που δεν μπορείτε να νιώσετε γιατί κάποιοι έβαφαν μπλε τα παράθυρα και τις πόρτες τους .
Δεν σας φταίω εγώ που δεν μπορείτε να νιώσετε το άκουσμα μέσα από μια λύρα του γλάρου ή του όρνιου ή του αετού.
Δεν σας φταίω εγώ που δεν ξέρετε η δεν μπορείτε να καταλάβετε γιατί το πρώτο ζευγάρωμα στα νησιά το έκαναν στην θάλασσα.
Δεν σας φταίω εγώ που όλη σας η σχέση με την θάλασσα είναι τι θα καταφέρετε να πάρετε η να φάτε.
Δεν σας φταίω εγώ που σε λίγο οι Γερμανοί τουρίστες θα είναι περισσότερο Έλληνες από αρκετούς από εσάς.
Αλλού ψάξτε να βρείτε τι οδήγησε τα πράγματα εδώ που βρεθήκατε τόσο αποξενωμένοι από την ίδια σας την χώρα.
Αφήστε τους λίγους που μείναμε να προσπαθήσουμε να περάσουμε στα παιδιά μας όλο αυτό που ονομάζετε Ελλάδα κάποιοι από τα βουνά κάποιοι από νησιά.
Εσείς συνεχίστε να είστε η μπουρζουαζία της πόλης της ταβέρνας και μιας πολυπλοκότητας να κυνηγάει την απλότητα.
Την καλημέρα μου.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
πόσες;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Όσο πας και το κάνεις χειρότερο. Σαφώς και δεν μας φταις εσύ. Αν ήταν να μας φταίνε όλα τα χαζοχαρούμενα που παραπέμπουν σε θαλασσινά μιούζικαλ και τουριστικές διαφημίσεις, θα είχαμε σαλτάρει μαζικώς, εδώ και χρόνια. Από τη στιγμή που απλώς γίνονται αποδεκτά ως φυσικά φαινόμενα, για τα οποία δεν μπορείς να κάνεις κάτι, όλα καλά.Niki έγραψε: 17 Οκτ 2024, 11:47 Άλλαν τάλλων.
Την καλημέρα μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 17 Οκτ 2024, 11:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
εγώ κατουράω κιόλαςNiki έγραψε: 17 Οκτ 2024, 11:47
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Ανδροπαραδίνομαι
- Phorum.gr user: Λατ
Δεν είναι δημόσια, έχουν συγκεντρωθεί όλοι στην Νίκη, θα περάσει απαρατήρητη η πληροφορίαaLiCat έγραψε: 17 Οκτ 2024, 10:42Άκου κει αδιακρισίες (και μάλιστα δημόσια!)Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: 17 Οκτ 2024, 10:32Τι ηλικία έχετε, αν επιτρέπεται;aLiCat έγραψε: 17 Οκτ 2024, 10:30
![]()
Δεν πειράζει και τόσο που θα τα τρώμε σπάνια, αφού ανεβάζουν και τη χοληστερόλη στο αίμα.![]()
![]()
Δεν έχει σημασία. Χοληστερόλη έχουν πλέον και τα 10χρονα.
Ρωτάω για ιατρικούς λογους, δεν είμαι κανένας σταλκερ
γιατί έλυσε το πρόβλημα των τριών σωμάτων και κοστίζει τόσο?
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Αφήστε ωρέ την κοπέλα, σα δε ντρέπεστε..ουουου να μου χαθείτε..
Ασέβαστος , πιάσε μάνα μου κανα χταποδάκι και για μας. Θέλω να το κάνω κρασάτο .
Ασέβαστος , πιάσε μάνα μου κανα χταποδάκι και για μας. Θέλω να το κάνω κρασάτο .
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Αν πηδάς στη θάλασσα μπορεί να κολλήσεις, να στον σφίξει και να μην βγαίνει
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Και τα χταπόδια θα μας κόψουν; 
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Νομίζεις;hellegennes έγραψε: 17 Οκτ 2024, 06:47Λίγα ζώα μπορούν να ξεβιδώσουν καπάκια. Αλλά αυτή είναι αλλόκοτη αιτία για να σταματήσεις να τα τρως αν δεν έχει γενικότερη ηθική βάση η εκλογίκευση της θέσης σου.
Εγώ το βλέπω Κινεζιά αν η μόνη γοητεία που μπορεί να ασκήσει κάτι πάνω σου είναι μέσω της κοιλιάς σου.
Μην το φας, ξεβιδωνει καπάκια
Ε τότε στη θαλάμη να του πηγαίνουμε το ζβαν να το ανοίγει μόνο του και να τρώει.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ρε σεις, για να το δούμε το πράγμα και πιο πρακτικά...
Πόσα χταπόδια τρώτε κάθε μήνα, ώστε να νοιώσετε στέρηση;
Πόσα καβούρια, πόσους αστακούς ή κωλοχτύπες;
Πόσα αρνάκια (για να το πάμε και στα κτηνοτροφικά);
κλπ
Είτε για λόγους ακτιβισμού είτε για λόγους υγείας ή απλώς οικονομικούς.
Αυτά που λέμε, δεν αφορούν στον μέσο πχορουμίτη ή μέσο πολίτη αλλά στην κατανάλωση που γίνεται καθημερινά στην εστίαση στο οτιδήποτε τρώγεται.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 29 Απαντήσεις
- 1526 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα
-