Αντώνης Σαμαράς: Λύσεις «άδικες και καταστροφικές» ακούγεται ότι «μαγειρεύονται» για την Κύπρο εκ παραλλήλου με το Αιγαίο
https://www.newsit.gr/politikh/antonis- ... o/4209042/
georgebi έγραψε: 15 Οκτ 2024, 14:23
Αυτά τα ξαφνικά κολοτριψιματα του Αντώνη με τους ζαιους (γιατι του Κωστάκη δεν ειναι κάτι νέο)
καθόλου δεν βοηθάνε το δεξιό κοινό του Αντώνη να τον ακολουθήσει όταν αυτός θα σπάσει οριστικά τα δεσμά που τον κρατάνε αιχμάλωτο στα νύχια του ζαιοΚουλη![]()
Και όσο και αν εγώ δέχομαι πως τα γελάκια με τον Παππα ήταν στα πλαίσια μιας αστικής αβρότητας για μια υπόθεση που δικαστικά έχει ληξει![]()
αυτό που μένει στο θυμικό ειναι αυτό
και αυτό θα ειναι όπλο στα χέρια του Κουλη κάθε φορά που ο Αντώνης αυστηρά θα του κουνάει το δάχτυλο
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 16 Οκτ 2024, 22:18 πολύ ωραία τα είπε ο Σαμαράς, χαίρομαι που ακούγονται τέτοια πράγματα από ανθρώπους με κύρος
βέβαια οι υποτακτικοί του κυριακου θα τον βγάλουν ζαιο κι αυτόν επειδή όποιος ασκεί κριτική στον αρχηγό τους θα πρέπει αναγκαστικά να είναι ζαίος, δεν εξηγείται αλλιώς
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 16 Οκτ 2024, 22:24ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 16 Οκτ 2024, 22:18 πολύ ωραία τα είπε ο Σαμαράς, χαίρομαι που ακούγονται τέτοια πράγματα από ανθρώπους με κύρος
βέβαια οι υποτακτικοί του κυριακου θα τον βγάλουν ζαιο κι αυτόν επειδή όποιος ασκεί κριτική στον αρχηγό τους θα πρέπει αναγκαστικά να είναι ζαίος, δεν εξηγείται αλλιώς![]()
![]()
![]()
Είσαι σημιτικός η ανδρεοπαπανδρεικος;
Σημιτικος.
Ίακχος έγραψε: 16 Οκτ 2024, 22:54Σημιτικος.
Επί Σαμαρά δούλευα σε ένα τεχνικό γραφείο με 600 ευρώ το μήνα.
Επί Μητσοτάκη αναγκάστηκα να κλείσω το γραφείο μου και είμαι άνεργος.
ο κουλης ειναι διεθνης παικτης πλεον , ο σαμαρας απλα φωναζει για να ακουστει εκ του ασφαλους . εξω απ το χωρο ολοι ξερουν πολλα τραγουδια , ηταν και άτυχος βεβαια γιατι κυβερνησε οταν τα παραμυθια των ζαιων ηταν στην παντοδυναμια τους . ειχατε ταξει τα παντα στους παντες βλεπειςΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 16 Οκτ 2024, 22:57 Καλα, λαϊκισμούς του κώλου πουλάει ο Σαμαράς, αν και ο Κούλης σίγουρα είναι πουτανακι του Ερντογάν.
Αφού είσαι Σημιτικός τότε μάλλον αντιπαθείς περισσότερο Σαμαρά.Ίακχος έγραψε: 16 Οκτ 2024, 22:54Σημιτικος.
Επί Σαμαρά δούλευα σε ένα τεχνικό γραφείο με 600 ευρώ το μήνα.
Επί Μητσοτάκη αναγκάστηκα να κλείσω το γραφείο μου και είμαι άνεργος.
Παιδι της φαπας είναι, στο διεθνής εννοείς πως πάει για ήττα και θα παίζει καμία θέση στην Ευρώπη να λέει τυπικές μπαλαφαρες.Νon4me έγραψε: 16 Οκτ 2024, 23:01ο κουλης ειναι διεθνης παικτης πλεον , ο σαμαρας απλα φωναζει για να ακουστει εκ του ασφαλους . εξω απ το χωρο ολοι ξερουν πολλα τραγουδια , ηταν και άτυχος βεβαια γιατι κυβερνησε οταν τα παραμυθια των ζαιων ηταν στην παντοδυναμια τους . ειχατε ταξει τα παντα στους παντες βλεπειςΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 16 Οκτ 2024, 22:57 Καλα, λαϊκισμούς του κώλου πουλάει ο Σαμαράς, αν και ο Κούλης σίγουρα είναι πουτανακι του Ερντογάν..