!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Grup Yorum

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Re: Grup Yorum

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 15 Οκτ 2024, 07:25 Τα νουδουλικα κανουν θέμα που ο Βαρουφ ανέβασε βίντεο υπέρ Παλαιστίνης που έφτιαξαν Τούρκοι και ο Κούλης φοβάται να δεχτεί τους μουσικούς που πάνε κόντρα στον Ερντογάν.

Πρόκειται για ρεζιληδες κύριοι.
και τι θες doctorα; να κάμνει αντιπολίτευση το κουλό στον ερντουγάνι...;
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Η δεξιά θέλει να απελάσει στην Τουρκία δημοσιογράφο που έχει κατ'επαναληψη φυλακιστεί και βασανιστει, μεγαλύτερα τσουλακια του Ερντογάν, πουθενά αλλού δε θα βρεις.
Να αρθεί η διαταγή απέλασης που εκδόθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων εναντίον του και να γίνει δεκτό το αίτημα του για χορήγηση πολιτικού ασύλου, ζητάει ο Τούρκος δημοσιογράφος και συγγραφέας Ali Ercan Gökoğlu, ο οποίος βρίσκεται σε απεργία πείνας επ’ αόριστον από τις 5 Οκτωβρίου 2024, μέχρι να γίνουν δεκτά τα αιτήματα του.

Όπως ο ίδιος αναφέρει σε επιστολή του, είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας, αρχισυντάκτης ενός εβδομαδιαίου πολιτικού περιοδικού που ονομάζεται Ψωμί και Δικαιοσύνη στην Τουρκία.

Ο ίδιος αγωνιά για την έκβαση της υπόθεσης του τονίζοντας ότι στην Τουρκία, “Με συνέλαβαν, με βασάνισαν και με φυλάκισαν για πέντε χρόνια σε διαφορετικές χρονικές στιγμές στην Τουρκία επειδή είχα μια πολιτική δημοσίευσης επικριτική για το φασιστικό κράτος της Τουρκίας και την κυβέρνηση του ΑΚΡ. Υπάρχουν πολλές αγωγές εναντίον μου στην Τουρκία και περισσότερα από 20 χρόνια φυλάκισης λόγω των άρθρων που έγραψα”.
https://www.news247.gr/ellada/xania-ape ... RUh2SJIFOQ
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Zundapp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zundapp »

Feindflug έγραψε: 06 Οκτ 2024, 18:03 Κανονικά έπρεπε να απαγορευτεί να ακούγεται η τουρκική γλώσσα έξω από την χώρα τους ρε τύποι.

Πώς ακούτε αυτό το πράγμα; Παίζει να είναι η πιο σιχαμερή γλώσσα του κόσμου.
την ομιλας τυπε μου
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37

Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Zundapp έγραψε: 16 Οκτ 2024, 17:57
Feindflug έγραψε: 06 Οκτ 2024, 18:03 Κανονικά έπρεπε να απαγορευτεί να ακούγεται η τουρκική γλώσσα έξω από την χώρα τους ρε τύποι.

την ομιλας τυπε μου
Σιγά ρε δικέ μου, μην μιλάω και γαλλικά επειδή λέω ασανσέρ και καρμπιρατέρ.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Zundapp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zundapp »

Feindflug έγραψε: 16 Οκτ 2024, 20:41
Zundapp έγραψε: 16 Οκτ 2024, 17:57

την ομιλας τυπε μου
Σιγά ρε δικέ μου, μην μιλάω και γαλλικά επειδή λέω ασανσέρ και καρμπιρατέρ.
εχμ, τα ομιλας
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37

Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Θέλουν να απελάσουν έναν Τούρκο δημοσιογραφο που έχει βασανιστεί για χρόνια στις τουρκικές φυλακες, οι καλύτεροι κωλογλυφτες του Ερντογάν οι δεξιοί. Τη. Ίδια στιγμή που δίνουν άσυλο σε κάτι Τουρκοκύπριου απατεώνες για λόγους ανθρωπιστικούς υποτίθεται.
Εικόνα
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”