Μπορεί να είναι απο αυτά τα νεα στικάκια που οταν τα βάζεις στον πάτο σου ανάβει φωτάκι.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 16 Οκτ 2024, 14:56Δεν μπορεί να αγοράζει λέει από το Σκρουτζ. Ωραία, τα στικάκια που αγοράσαμε τι προδιαγραφές έχουν; Καμία. Για φωτογραφίες των διακοπών είναι.Unique έγραψε: 16 Οκτ 2024, 14:49Καλή τιμή ακούγεται.SeaHawk έγραψε: 16 Οκτ 2024, 14:47 Να βαλουμε λιγο τα πραγματα στην θεση τους
1.Το ελληνικο δημοσιο δεν μπορει να αγοραζει υλικο απο το skroutz το alibaba και το amazon
2.H τιμη δεν αφορα μονο τα usb sticks
3.Oποιος θεωρει οτι ειναι ακριβα ας γινει προμηθευτης του δημοσιου να τα κονομαει
Τα Ironkey της Kingston είναι πιο ακριβά. Δεν θα βάλουν φυσικά τον προυπολογισμό του κράτους σε usb που χρησιμοποιούν για selfies του καλοκαιριου αγορασμένα απο το Σκρούτζ.
Απλά ο νηματοθέτης είναι απλά άσχετος επι του θέματος.
Στο Πλαίσιο σου βρίσκω καλύτερα στο 1/3 της τιμής.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ακριβό μου στικάκι ή όλοι μαζί τα φάγαμε vol.99999
Re: Ακριβό μου στικάκι ή όλοι μαζί τα φάγαμε vol.99999
Ωραία πράγματα , παστρικα.
Σε λιγο καιρό θα αγοράζουν ταπες νεροχύτη 300ε και τα ΝουΔοσκυλα θα λενε μια χαρά , διαφανεια.
Σε λιγο καιρό θα αγοράζουν ταπες νεροχύτη 300ε και τα ΝουΔοσκυλα θα λενε μια χαρά , διαφανεια.
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
Από πουθενά δεν προκύπτει ότι είναι τέτοιου τύπου στικάκια.Ζενίθεδρος έγραψε: 16 Οκτ 2024, 15:09Σπαμάρεις την διαφήμιση για να υπερασπιστείς την γαλάζια μίζα; Τι να κρύψεις και τι να αλλοιώσεις, είναι δημοσιοποιημένο έγγραφο λέμε. Αν ήθελαν κλειδώματα και ασφάλειες, θα μπορούσαν να το βάλουν σε μία πλατφόρμα και να δώσουν μόνο κωδικούς σε 300 άτομα. Θα το έκανε ένας πρωτοετής πληροφορικαριος για δύο κατοστάρικα.Unique έγραψε: 16 Οκτ 2024, 15:01Η αποθήκευση δημόσια διαθέσιμων δεδομένων σε ένα USB IronKey ή άλλο στικάκι υψηλής ασφάλειας μπορεί να φαίνεται περιττή με την πρώτη ματιά, καθώς τα δεδομένα είναι ήδη προσβάσιμα.Ζενίθεδρος έγραψε: 16 Οκτ 2024, 14:56
Εσύ ο "σχετικός" μπορείς να εξηγήσεις το γιατί ακριβώς πρέπει να βρίσκεται ο προϋπολογισμός σε ακριβό στικάκι που κλειδώνει, εφόσον είναι κάτι που δημοσιοποιείται;
https://minfin.gov.gr/kratikos-proypologismos-2024/
Διατήρηση ακεραιότητας: Ένα USB IronKey προσφέρει ισχυρή προστασία κατά της παραποίησης. Ακόμα και αν τα δεδομένα είναι δημόσια διαθέσιμα, μπορεί να υπάρχει ανησυχία για την ακεραιότητά τους, όπως το να εξασφαλιστεί ότι δεν έχουν τροποποιηθεί ή καταστραφεί.
Προστασία ευαίσθητων μεταδεδομένων ή συμφραζομένων: Μερικές φορές τα δημόσια διαθέσιμα δεδομένα συνδέονται με άλλες ευαίσθητες πληροφορίες ή μεταδεδομένα (π.χ. αρχεία χρήσης, πλαίσιο έρευνας) που πρέπει να παραμείνουν ιδιωτικά.
Εξασφάλιση ελεγχόμενης πρόσβασης: Αν και τα δεδομένα είναι δημόσια, ένας οργανισμός μπορεί να επιθυμεί να διασφαλίσει ότι μόνο εξουσιοδοτημένα άτομα έχουν πρόσβαση ή εργάζονται με μια επαληθευμένη εκδοχή των δεδομένων. Το IronKey μπορεί να ελέγξει την πρόσβαση ώστε να διασφαλιστεί ότι τα δεδομένα παραμένουν στα κατάλληλα χέρια.
Πρόληψη μη εξουσιοδοτημένης αντιγραφής: Το IronKey επιτρέπει την κρυπτογράφηση και τους περιορισμούς πρόσβασης, διασφαλίζοντας ότι τα δεδομένα δεν μπορούν να αντιγραφούν ή να διανεμηθούν χωρίς άδεια, κάτι που μπορεί να είναι σημαντικό ακόμη και για δημόσια δεδομένα, αν θέλετε να διασφαλίσετε ότι η διανομή τους γίνεται υπό έλεγχο.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- Υδράργυρος
Στο μεταξύ όσο τους ξεμπροστιάζεις τόσο διαφήμιση τους κάνεις. Σου λέει με τη ΝΔ θα φάω, και έρχονται και άλλοι ακόλουθοι που όλο και κανα κοκαλάκι από το κουφάρι του διαλυμένου κράτους λάφυρου θα γλύψουνε.
Καμία ανάθεση για ακτινίδια σε καμία δεξίωση για κανά πρέσβη παίζει ή τσάμπα γράφεις τόσα χρόνια;SeaHawk έγραψε: 16 Οκτ 2024, 14:47 Να βαλουμε λιγο τα πραγματα στην θεση τους
1.Το ελληνικο δημοσιο δεν μπορει να αγοραζει υλικο απο το skroutz το alibaba και το amazon
2.H τιμη δεν αφορα μονο τα usb sticks
3.Oποιος θεωρει οτι ειναι ακριβα ας γινει προμηθευτης του δημοσιου να τα κονομαει
under έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 13:37 Ερωτηση : ποιος μας λεει οτι το predator δεν το χρησιμοποιει ο ιδιος ο Βαξεβανης ;
- Υδράργυρος
Άμα μιλήσεις με νδκράτες θα σου κάνει εντύπωση το πόσο φανατικοί είναι. Και πόσο είχαν λυσάξει τα 5 χρόνια που έμειναν εκτός εξουσίας. Για κάθε χρόνο εκτός εξουσίας χάνουν λεφτά. Για αυτό κανουνε έτσι
http://www.diatypos.gr/
Ιδού το site του τεχνολογικού κολοσσού της Κυβερνοασφάλειας.
Γελάνε και τα στικάκια.
Γελάνε και τα στικάκια.
Απο το Σκρούτζ και αυτα ? Ρε σείς, φαίνεσται απο μακριά ότι δέν έχετε σχέση με κυβερνοασφάλεια. Μη γίνεστε ρεζίλι με την εγκυκλοπαιδική γνώση απο το πανεπιστήμιο πεζοδρομίου.Ζενίθεδρος έγραψε: 16 Οκτ 2024, 15:09Σπαμάρεις την διαφήμιση για να υπερασπιστείς την γαλάζια μίζα; Τι να κρύψεις και τι να αλλοιώσεις, είναι δημοσιοποιημένο έγγραφο λέμε. Αν ήθελαν κλειδώματα και ασφάλειες, θα μπορούσαν να το βάλουν σε μία πλατφόρμα και να δώσουν μόνο κωδικούς σε 300 άτομα. Θα το έκανε ένας πρωτοετής πληροφορικαριος για δύο κατοστάρικα.Unique έγραψε: 16 Οκτ 2024, 15:01Η αποθήκευση δημόσια διαθέσιμων δεδομένων σε ένα USB IronKey ή άλλο στικάκι υψηλής ασφάλειας μπορεί να φαίνεται περιττή με την πρώτη ματιά, καθώς τα δεδομένα είναι ήδη προσβάσιμα.Ζενίθεδρος έγραψε: 16 Οκτ 2024, 14:56
Εσύ ο "σχετικός" μπορείς να εξηγήσεις το γιατί ακριβώς πρέπει να βρίσκεται ο προϋπολογισμός σε ακριβό στικάκι που κλειδώνει, εφόσον είναι κάτι που δημοσιοποιείται;
https://minfin.gov.gr/kratikos-proypologismos-2024/
Διατήρηση ακεραιότητας: Ένα USB IronKey προσφέρει ισχυρή προστασία κατά της παραποίησης. Ακόμα και αν τα δεδομένα είναι δημόσια διαθέσιμα, μπορεί να υπάρχει ανησυχία για την ακεραιότητά τους, όπως το να εξασφαλιστεί ότι δεν έχουν τροποποιηθεί ή καταστραφεί.
Προστασία ευαίσθητων μεταδεδομένων ή συμφραζομένων: Μερικές φορές τα δημόσια διαθέσιμα δεδομένα συνδέονται με άλλες ευαίσθητες πληροφορίες ή μεταδεδομένα (π.χ. αρχεία χρήσης, πλαίσιο έρευνας) που πρέπει να παραμείνουν ιδιωτικά.
Εξασφάλιση ελεγχόμενης πρόσβασης: Αν και τα δεδομένα είναι δημόσια, ένας οργανισμός μπορεί να επιθυμεί να διασφαλίσει ότι μόνο εξουσιοδοτημένα άτομα έχουν πρόσβαση ή εργάζονται με μια επαληθευμένη εκδοχή των δεδομένων. Το IronKey μπορεί να ελέγξει την πρόσβαση ώστε να διασφαλιστεί ότι τα δεδομένα παραμένουν στα κατάλληλα χέρια.
Πρόληψη μη εξουσιοδοτημένης αντιγραφής: Το IronKey επιτρέπει την κρυπτογράφηση και τους περιορισμούς πρόσβασης, διασφαλίζοντας ότι τα δεδομένα δεν μπορούν να αντιγραφούν ή να διανεμηθούν χωρίς άδεια, κάτι που μπορεί να είναι σημαντικό ακόμη και για δημόσια δεδομένα, αν θέλετε να διασφαλίσετε ότι η διανομή τους γίνεται υπό έλεγχο.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Καλά ρε πως κάνεις έτσι. Για την μισή ωρα που ασχολήθηκαν για να το στήσουν σε Wordpress καλό φαίνεται.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 16 Οκτ 2024, 15:16 http://www.diatypos.gr/
Γελάνε και τα στικάκια.
Μανουλες στα παζάρια οι ζαίοι πάντως. "Μα γιατί να πλερώσεις κύριε 26€, ενώ εγώ στο βρίσκω στο Σκρούτζ με 2€"
Θα έμαθαν παζάρια απο τον επίτιμο αρχηγό τους που μας χρέωσε 200 δις στην "διαπραγμάτευση της Γερμανίας"
Ανεπίδεκτοι μαθήσεως.
Θα έμαθαν παζάρια απο τον επίτιμο αρχηγό τους που μας χρέωσε 200 δις στην "διαπραγμάτευση της Γερμανίας"
Ανεπίδεκτοι μαθήσεως.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Καλά ρε, συνεχίζεις; Ρεζίλι γίνεσαι. Στικάκια από το μπακάλικο πήρανε και εξακολουθείς να λες για κυβερνοασφάλεια, όταν από πουθενά δεν προκύπτει ότι ήταν κάτι παραπάνω από απλά στικάκια;Unique έγραψε: 16 Οκτ 2024, 15:24 Μανουλες στα παζάρια οι ζαίοι πάντως. "Μα γιατί να πλερώσεις κύριε 26€, ενώ εγώ στο βρίσκω στο Σκρούτζ με 2€"![]()
![]()
Θα έμαθαν παζάρια απο τον επίτιμο αρχηγό τους που μας χρέωσε 200 δις στην "διαπραγμάτευση της Γερμανίας"![]()
![]()
Ανεπίδεκτοι μαθήσεως.
Ρε μήπως ήταν κάτι σαν αυτό;
Δεν ξέρω...ρωτάω....βασικά δεν ήξερα καν ότι υπήρχαν τετοια στικακια
Δεν ξέρω...ρωτάω....βασικά δεν ήξερα καν ότι υπήρχαν τετοια στικακια
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Μα δεν υπήρχε λόγος να πάρουν στικάκια που αποθηκεύουν κωδικούς για πυρηνικά. Και σιγά να μην χρειάζονταν στικ των 256 GB για να έχουν μέσα διαδραστικά εξελακια που μπορεί κάποιος να τα αλλάζει χωρίς να τα αλλοιώνει. Απλά, αντί να τα τυπωσουν σε χαρτί όπως παλαιότερα, τα πέρασαν σε 300 στικάκια. Ναι, σαν αυτά ακριβώς που βάζουμε τις φωτογραφίες από τις διακοπές. Και υποψιάζομαι πως επειδή παλαιότερα θα έδιναν περίπου ένα επταχιλιαρο για την εκτύπωση, θα είπαν να ξεπεράσουν σφυρίζοντας το ετσι η δουλειά γίνεται με ενα 500ρικο, το πολυ, και να συνεχίσουν το πατροπαράδοτο έθιμο.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Και περιμένουμε εμείς να πληρώσει ο ΟΠΕΚΕΠΕ στην ώρα του τα κοινοτικά...
Ε ρε γλέντια...
Ουστ
Ε ρε γλέντια...
Ουστ
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Προφητικο το νικνειμ μου Γιαννης ο Στικακιας αλλα εζησε μονο καποιες ωρες
Ας ειναι ελαφρυ το χωμα
Φονιαδες των νικνειμ
Ας ειναι ελαφρυ το χωμα
Φονιαδες των νικνειμ