επεστρεψε στην μπαλα μαθητα μου,τα εχεις ριξει στα βαριαGoBack έγραψε: 15 Οκτ 2024, 23:47Δεν ξερω,μ αρεσει το μπασκετ που βαρανε μονο τριποντα και δεν παιζουν ποτε ζωνη.Ειναι ριαλ αυτο;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιουρολίγκουε 25
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Γιουρολίγκουε 25
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
O Βεζενκοφ πρέπει να είναι στην καλύτερη φόρμα της καριέρας του, καλό του έκανε τελικά η Αμερική
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Πήζει ο αρουραίος.Chilloutbuddy έγραψε: 16 Οκτ 2024, 00:37 O Βεζενκοφ πρέπει να είναι στην καλύτερη φόρμα της καριέρας του, καλό του έκανε τελικά η Αμερική
- Chilloutbuddy
Για την Παρί είχα γράψει ολόκληρο λογίδριο, είχαν πέρυσι ένα φανταστικό στυλ ραν εντ γκαν σε στυλ Λογιόλα Μέριμάουντ Με Χανκ Γκάδερς και Μπο Κιμπλ (αν τους θυμάται κανείς παλιός, για τους νέους υπάρχει ολόκληρο ντοκιμαντέρ στο Ντίσνει)
Αυτό που συνέβη δυστυχώς ήταν ότι το ΝΒΑ πρόσεξε τον προπονητή τους και τον βούτηξε αμέσως, οπότε φέτος δεν ξέρω τι είδους μπάσκετ παίζουν, δεν έχω δει ακόμα κανένα παιχνίδι. Αλλά και χωρίς τον προπονητή φαίνεται ότι μάλλον οι παίκτες κάτι θυμούνται.
Δε θα πάνε μακριά φυσικά γιατί δεν έχουν λεφτά για τοπ ταλέντα, αλλά που και πού θα ρίχνουν κάτι τέτοιες καρπαζιές απο κει που δεν το περιμένεις.
Αυτό που συνέβη δυστυχώς ήταν ότι το ΝΒΑ πρόσεξε τον προπονητή τους και τον βούτηξε αμέσως, οπότε φέτος δεν ξέρω τι είδους μπάσκετ παίζουν, δεν έχω δει ακόμα κανένα παιχνίδι. Αλλά και χωρίς τον προπονητή φαίνεται ότι μάλλον οι παίκτες κάτι θυμούνται.
Δε θα πάνε μακριά φυσικά γιατί δεν έχουν λεφτά για τοπ ταλέντα, αλλά που και πού θα ρίχνουν κάτι τέτοιες καρπαζιές απο κει που δεν το περιμένεις.
Μπασκετ Λιμοζ παιζουν.Chilloutbuddy έγραψε: 16 Οκτ 2024, 00:47 Για την Παρί είχα γράψει ολόκληρο λογίδριο, είχαν πέρυσι ένα φανταστικό στυλ ραν εντ γκαν σε στυλ Λογιόλα Μέριμάουντ Με Χανκ Γκάδερς και Μπο Κιμπλ (αν τους θυμάται κανείς παλιός, για τους νέους υπάρχει ολόκληρο ντοκιμαντέρ στο Ντίσνει)
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
H παρί όπως την είδα χθες θα κάνει κηδείες αν της βγει το παιγνίδι. Είναι πολύ εύστοχοι και πολύ γρήγοροι.
Πέτυχαν βέβαια ένα κάκιστο παναθηναϊκό χθες με τρύπια άμυνα, πάμπολλα λάθη, που δε του έβγαινε τίποτα και πήραν και όλα τα ριμπάουντ.
Νομίζω όμως κάτι ομάδες τύπου βιλερμπάν, άλμπα, Μιλάνο , ακόμη και Ζαλγκιρις, θα έχουν θέμα με την Παρι όπως την είδα χθες.
Οι 4 πόντοι διαφορά ήταν μαγική εικόνα, άξιζαν να κερδίσουν με δέκα.
Πέτυχαν βέβαια ένα κάκιστο παναθηναϊκό χθες με τρύπια άμυνα, πάμπολλα λάθη, που δε του έβγαινε τίποτα και πήραν και όλα τα ριμπάουντ.
Νομίζω όμως κάτι ομάδες τύπου βιλερμπάν, άλμπα, Μιλάνο , ακόμη και Ζαλγκιρις, θα έχουν θέμα με την Παρι όπως την είδα χθες.
Οι 4 πόντοι διαφορά ήταν μαγική εικόνα, άξιζαν να κερδίσουν με δέκα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Tρακοκιοφτες που δεν ξερει τι του γινεται. Τι πιο συνηθες.Thor έγραψε: 16 Οκτ 2024, 11:36Μπασκετ Λιμοζ παιζουν.Chilloutbuddy έγραψε: 16 Οκτ 2024, 00:47 Για την Παρί είχα γράψει ολόκληρο λογίδριο, είχαν πέρυσι ένα φανταστικό στυλ ραν εντ γκαν σε στυλ Λογιόλα Μέριμάουντ Με Χανκ Γκάδερς και Μπο Κιμπλ (αν τους θυμάται κανείς παλιός, για τους νέους υπάρχει ολόκληρο ντοκιμαντέρ στο Ντίσνει)
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Chilloutbuddy
και κανείς μας δεν ξέρει ούτε έναν παίκτη τουςΕρμής έγραψε: 16 Οκτ 2024, 11:43 Οι 4 πόντοι διαφορά ήταν μαγική εικόνα, άξιζαν να κερδίσουν με δέκα.
Bazoomba έγραψε: 16 Οκτ 2024, 11:50Tρακοκιοφτες που δεν ξερει τι του γινεται. Τι πιο συνηθες.Thor έγραψε: 16 Οκτ 2024, 11:36Μπασκετ Λιμοζ παιζουν.Chilloutbuddy έγραψε: 16 Οκτ 2024, 00:47 Για την Παρί είχα γράψει ολόκληρο λογίδριο, είχαν πέρυσι ένα φανταστικό στυλ ραν εντ γκαν σε στυλ Λογιόλα Μέριμάουντ Με Χανκ Γκάδερς και Μπο Κιμπλ (αν τους θυμάται κανείς παλιός, για τους νέους υπάρχει ολόκληρο ντοκιμαντέρ στο Ντίσνει)
Δε θα πάνε μακριά φυσικά γιατί δεν έχουν λεφτά για τοπ ταλέντα, αλλά που και πού θα ρίχνουν κάτι τέτοιες καρπαζιές απο κει που δεν το περιμένεις.![]()
Ηθελα να σχολιασω και μαλακιες που εγραφες στο προηγουμενο παιχνιδι του γαυρου, αλλα βαρεθηκα.
Εισαι προβλεψιμος και βαρετος μεχρι αηδιας.
Μόνο τον Σορτς ήξερα και αυτό γιατι ειχα παρακολουθήσει κατι ψιλά απο EuroCup περσι.Chilloutbuddy έγραψε: 16 Οκτ 2024, 11:52και κανείς μας δεν ξέρει ούτε έναν παίκτη τουςΕρμής έγραψε: 16 Οκτ 2024, 11:43 Οι 4 πόντοι διαφορά ήταν μαγική εικόνα, άξιζαν να κερδίσουν με δέκα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
E ρε φιλε, μου συγκρινεις Λιμοζ με την Παρί.Thor έγραψε: 16 Οκτ 2024, 11:52εισαι τερμα βλακας.
Ηθελα να σχολιασω και μαλακιες που εγραφες στο προηγουμενο παιχνιδι του γαυρου, αλλα βαρεθηκα.
Εισαι προβλεψιμος και βαρετος μεχρι αηδιας.
Τα δυο ακρα. Τι να σε πω;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Η Λιμοζ ήταν στους 55 πόντους. Αυτοί παιζουν street ball.Thor έγραψε: 16 Οκτ 2024, 11:36Μπασκετ Λιμοζ παιζουν.Chilloutbuddy έγραψε: 16 Οκτ 2024, 00:47 Για την Παρί είχα γράψει ολόκληρο λογίδριο, είχαν πέρυσι ένα φανταστικό στυλ ραν εντ γκαν σε στυλ Λογιόλα Μέριμάουντ Με Χανκ Γκάδερς και Μπο Κιμπλ (αν τους θυμάται κανείς παλιός, για τους νέους υπάρχει ολόκληρο ντοκιμαντέρ στο Ντίσνει)
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Δεν κανω συγκριση, λεω απλα οτι η Παρι παιζει ΄΄ξυλο΄΄ ακριβως οπως εκανε η Λιμοζ, διαφωνεις;Bazoomba έγραψε: 16 Οκτ 2024, 12:14E ρε φιλε, μου συγκρινεις Λιμοζ με την Παρί.
Τα δυο ακρα. Τι να σε πω;
Οι διαιτητες χθες αφησαν το ''ξυλο'', σε αλλα παιχνιδια μπορει να μην το αφησουν και να δουμε τελειως διαφορετικη Παρι.
- Φραγμένος_Τελεστής
- Phorum.gr user: Τυπάρας
Δε μας λες κιόλας τι ακριβώς έκρινε ο Ντιφαλά πέρσι; Γιατί το μόνο επιχείρημα των κλαψομ****δων του Πειραιά είναι πως είναι ύποπτο που ο ίδιος διαιτητής ήταν σε 3 σερί ματς, το οποίο μια στο τόσο θα συμβεί διότι είναι καθαρά θέμα πιθανοτήτων. Δεν είδα κανέναν να διαμαρύρεται για διαιτησία στο final four, ούτε από τη Φενέρ ούτε από τη Ρεάλ.Πρετεντέρης έγραψε: 15 Οκτ 2024, 23:38No Difala, no party.Zelda έγραψε: 15 Οκτ 2024, 23:36 Αναμενόμενο αποτέλεσμα.
Και απο τον ΠΑΟΚ πηγε να χασει και θα κανει κι αλλες τετοιες εμφανισεις
Κλασικη ομαδα Αταμαν θα περπατατει στον πρωτο γυρο
Αν ειναι υγιεις οι Ναν/Λεσορτ το ιδιο κλεισιμο με περσι θα κανει
-_-
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 153 Απαντήσεις
- 6233 Προβολές