!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο τηλεοπτικός ενεχυροδανειστης Ριχάρδος έχει προσαχθεί για λαθρεμπόριο

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Re: Ο τηλεοπτικός ενεχυροδανειστης Ριχάρδος έχει προσαχθεί για λαθρεμπόριο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

Kauldron έγραψε: 04 Δεκ 2018, 21:47
Τόσο απελπισμένο για views είναι το νυν αφεντικό σου, που σε βάζει να διαφημίζεις το φόρουμ του έτσι?
Είπαμε, εγώ δεν είμαι οπαδός να κολλάω σ'ένα κόμμα σαν κι εσένα. Αν αποδειχτεί οτι λέει παπαριές, τελείωσε. Αν εσύ είσαι τελείως στόκος και δεν το καταλαβαίνεις, δε σου φταίει κανένας.
Οταν ησουν στο eleftherο εγραφες οτι εχω η ειμαι αφεντικο στο πχορουμ
Τωρα γραφεις οτι εχω αφεντικο στο elefthero το οποιο εσυ συνιδρυσες;
Φοβερο
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
Kostis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kostis »

Mητσοτακης υπέρ ονομασίας με τον όρο Μακεδονία αλλά προηγούνται οι ψήφοι
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 04 Δεκ 2018, 21:49
Kauldron έγραψε: 04 Δεκ 2018, 21:47
Τόσο απελπισμένο για views είναι το νυν αφεντικό σου, που σε βάζει να διαφημίζεις το φόρουμ του έτσι?
Είπαμε, εγώ δεν είμαι οπαδός να κολλάω σ'ένα κόμμα σαν κι εσένα. Αν αποδειχτεί οτι λέει παπαριές, τελείωσε. Αν εσύ είσαι τελείως στόκος και δεν το καταλαβαίνεις, δε σου φταίει κανένας.
Τωρα γραφεις οτι εχω αφεντικο στο elefthero το οποιο εσυ συνιδρυσες;
Φοβερο
Για πες.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut »

Kostis έγραψε: 04 Δεκ 2018, 21:50 Mητσοτακης υπέρ ονομασίας με τον όρο Μακεδονία αλλά προηγούνται οι ψήφοι
Κωστής ψεύτης, αλλά προηγείται το 60λεπτο.
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

Uppercut έγραψε: 04 Δεκ 2018, 21:50 Είχε αυταπάτες επ' αυτού όπως και με τον Καμμένο.
Δεν υπάρχουνε ρε συ αυταπάτες γι'αυτούς,αυτό σου έλεγα πριν. Δεν θα πει ποτέ "τι μαλάκας ήμουν που πίστεψα τον Καμμένο",μόνο "τι μαλάκας είναι ο Καμμένος που με κορόιδεψε". Η ιδέα είναι ότι αυτά που πίστευε τότε,οι λόγοι για τους οποίους ψήφιζε Καμμένο είναι σωστοί και συνεχίζουν να υπάρχουν,απλά ο Καμμένος έτυχε να τους προδώσει και πηδάνε στη χ.α ή στον Βελόπουλο που είναι "πραγματικά δικοί μας,όχι προδότες". Έτσι σκέφτονται
Άβαταρ μέλους
Kostis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kostis »

Uppercut έγραψε: 04 Δεκ 2018, 21:54
Kostis έγραψε: 04 Δεκ 2018, 21:50 Mητσοτακης υπέρ ονομασίας με τον όρο Μακεδονία αλλά προηγούνται οι ψήφοι
Με τη δήλωσή του ο Σλοβάκος ευρωβουλευτής, Eduard Kukan, σύμφωνα με τον οποίο ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε στα μέλη του ΕΛΚ, ότι “δεν θα είναι εντελώς αρνητικός στην επίλυση του θέματος της ονομασίας” της ΠΓΔΜ, επιβεβαίωσε ένα πράγμα για τον Πρόεδρο της ΝΔ.

https://www.corfupress.com/cp/2018/06/ά ... στο-εξωτε/
Uppercut

Kostis έγραψε: 04 Δεκ 2018, 21:57
Uppercut έγραψε: 04 Δεκ 2018, 21:54
Με τη δήλωσή του ο Σλοβάκος ευρωβουλευτής, Eduard Kukan, σύμφωνα με τον οποίο ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε στα μέλη του ΕΛΚ, ότι “δεν θα είναι εντελώς αρνητικός στην επίλυση του θέματος της ονομασίας” της ΠΓΔΜ, επιβεβαίωσε ένα πράγμα για τον Πρόεδρο της ΝΔ.

https://www.corfupress.com/cp/2018/06/ά ... στο-εξωτε/
Έχει διαψευσθεί κι ο Κυριάκος έχει πει δημόσια κι εδώ κι έξω την αντίθεση του με τη συμφωνία των Πρεσπών. Κάτω να χτυπιέσαι, δεν αλλάζει αυτό.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Nero έγραψε: 04 Δεκ 2018, 21:57
Uppercut έγραψε: 04 Δεκ 2018, 21:50 Είχε αυταπάτες επ' αυτού όπως και με τον Καμμένο.
Δεν υπάρχουνε ρε συ αυταπάτες γι'αυτούς,αυτό σου έλεγα πριν. Δεν θα πει ποτέ "τι μαλάκας ήμουν που πίστεψα τον Καμμένο",μόνο "τι μαλάκας είναι ο Καμμένος που με κορόιδεψε". Η ιδέα είναι ότι αυτά που πίστευε τότε,οι λόγοι για τους οποίους ψήφιζε Καμμένο είναι σωστοί και συνεχίζουν να υπάρχουν,απλά ο Καμμένος έτυχε να τους προδώσει και πηδάνε στη χ.α ή στον Βελόπουλο που είναι "πραγματικά δικοί μας,όχι προδότες". Έτσι σκέφτονται
Όλα όσα λες, θα είχαν κάποια αξία, αν μας έλεγες τί στηρίζεις εσύ, για να μπορούμε να κρίνουμε κατά πόσον είσαι συνεπής στις θέσεις σου.
Εφόσον όμως δεν το λές, αυτό απλά δείχνει οτι εσύ μπορεί να είσαι κατά πολύ χειρότερος (να 'χεις ψηφίσει μέχρι και Ποτάμι, πχ), και να μην το δηλώνεις γιατί φοβάσαι την κριτική.
Ε, αν δεν δέχεσαι κριτική, δε μπορείς και να κάνεις. Απλά πράγματα.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Υπαρχει τελωνειακη ενωση εε τουρκιας, δεν υπαρχουν δασμοι, οι μπατσοι και οι δικαστες δεν το ξερανε;
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Εμένα μου είχε φανεί περίεργο από την αρχή.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 21:00 Δεν το πιάνω. Γιατί να κάνει κάποιος λαθρεμπόριο χρυσού; Υπάρχουν δασμοί στο χρυσό;
Αλλά λέγανε και για κλεπταποδοχή οπότε υπέθεσα έχουν αποδείξεις για το δεύτερο.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Έχει διαψευσθεί κι ο Κυριάκος έχει πει δημόσια κι εδώ κι έξω την αντίθεση του με τη συμφωνία των Πρεσπών. Κάτω να χτυπιέσαι, δεν αλλάζει αυτό.
Ο Κυριάκος, γιατί δεν κατέβηκε στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, τον προηγούμενο Φεβρουάριο στη Θεσσαλονίκη? Άρχισε να μιλάει για Μακεδονία, ΜΟΝΟ, όταν είδε πόσος κόσμος είχε κατέβει. Ουσιαστικά σύρθηκε πίσω από τη ΧΑ (που είχε βγεί πολύ ωφελημένη στη συγκεκριμένη φάση, και εξακολουθεί να έχει κέρδος απ' το θέμα).
Ο Άδωνις τί θέση έχει για το Τζαμί? Ως υποψήφιος Δήμαρχος, έλεγε οχι στο Τζαμί. Τώρα τί λέει?
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

Kauldron έγραψε: 04 Δεκ 2018, 22:07
Όλα όσα λες, θα είχαν κάποια αξία, αν μας έλεγες τί στηρίζεις εσύ, για να μπορούμε να κρίνουμε κατά πόσον είσαι συνεπής στις θέσεις σου.
Εφόσον όμως δεν το λές, αυτό απλά δείχνει οτι εσύ μπορεί να είσαι κατά πολύ χειρότερος (να 'χεις ψηφίσει μέχρι και Ποτάμι, πχ), και να μην το δηλώνεις γιατί φοβάσαι την κριτική.
Το αντιλαμβάνεσαι ότι μόλις παραδέχτηκες ευθέως ότι δεν μπορείς να κάνεις διάλογο αν δεν έχεις αρκετές βάσεις για whataboutism έτσι? :roll: Και στην τελική δεν ξέρω που διάολο είδες ότι σε κατηγόρησα για ασυνέπεια. Είναι προφανές ότι στο παραπάνω ποστ σε κατηγορώ για συνέπεια
Uppercut

Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Δεκ 2018, 22:10 Εμένα μου είχε φανεί περίεργο από την αρχή.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 21:00 Δεν το πιάνω. Γιατί να κάνει κάποιος λαθρεμπόριο χρυσού; Υπάρχουν δασμοί στο χρυσό;
Αλλά λέγανε και για κλεπταποδοχή οπότε υπέθεσα έχουν αποδείξεις για το δεύτερο.
Στα μέσα που έβαλαν όλες τις υποθέσεις μαζί. Ο Κούγιας όμως λέει πως ο πελάτης του δεν αντιμετωπίζει τέτοια κατηγορία. Μόνο το λαθρεμπόριο και την εγκληματική οργάνωση που υποτίθεται πως είχε σε σχέση μ' αυτό. Αν ισχύουν τα όσα λέει, μιλάμε για φιάσκο ολκής.

Kauldron έγραψε: 04 Δεκ 2018, 22:11
Ο Κυριάκος, γιατί δεν κατέβηκε στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, τον προηγούμενο Φεβρουάριο στη Θεσσαλονίκη? Άρχισε να μιλάει για Μακεδονία, ΜΟΝΟ, όταν είδε πόσος κόσμος είχε κατέβει. Ουσιαστικά σύρθηκε πίσω από τη ΧΑ (που είχε βγεί πολύ ωφελημένη στη συγκεκριμένη φάση, και εξακολουθεί να έχει κέρδος απ' το θέμα).
Ο Άδωνις τί θέση έχει για το Τζαμί? Ως υποψήφιος Δήμαρχος, έλεγε οχι στο Τζαμί. Τώρα τί λέει?
Καλά, τώρα ότι του φανεί του λολοστεφανή, τα τζαμιά κι οτιδήποτε για ν' αλλάξουμε θέμα. Αφού έκανες αβαβά την απάντηση μου στο προηγούμενο ποστ σου που έρχινες την ευθύνη στον Καραμανλή και στον Καμμένο που εντούτοις στήριζες .

Τα γεγονότα παραμένουν ότι η ΝΔ αντιτίθεται στη συμφωνία, που η κυβέρνηση που στήριζες κι όχι ο Καραμανλής έφερε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Uppercut την 04 Δεκ 2018, 22:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Nero έγραψε: 04 Δεκ 2018, 22:12
Kauldron έγραψε: 04 Δεκ 2018, 22:07

Το αντιλαμβάνεσαι ότι μόλις παραδέχτηκες ευθέως ότι δεν μπορείς να κάνεις διάλογο αν δεν έχεις αρκετές βάσεις για whataboutism έτσι? :roll: Και στην τελική δεν ξέρω που διάολο είδες ότι σε κατηγόρησα για ασυνέπεια. Είναι προφανές ότι στο παραπάνω ποστ σε κατηγορώ για συνέπεια
To αντιλαμβάνεσαι οτι δε γίνεται να συμμετέχεις σε πολιτικό διάλογο και απλά να κοροϊδεύεις τις θέσεις των πάντων, χωρίς να έχεις ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ να συνεισφέρεις στη συζήτηση, έτσι?
Αν όλοι το έκαναν αυτό, δεν θα υπήρχε καν ενότητα πολιτική.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”