Καλεί σε εμπάργκο όπλων. Για να πετύχεις κάτι τέτοιο πρέπει να έχεις βαρύτητα και αυτή του Μακρόν ζυγίστηκε και βρέθηκε ελλειποβαρηςΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 15 Οκτ 2024, 21:35Δε δίνω όπλα=τσαμπουκαλευομαι.Echelon έγραψε: 15 Οκτ 2024, 21:28 Έχεις και τον Μακρόν να έχει ανοίξει κόντρα με τον Νετανιάχου. Ρε μαλακοπιτουρα Μακρόν αφού η βαρύτητα σου παγκοσμίως είναι ελαφρότερη από την τέρμα δεξιά τρίχα του δεξιού αρχιδιου του Μπιμπι, τι τσαμπουκαλεύεσαι; Σανό πουλάει και αυτός στο εσωτερικό ακροατήριο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εισβολή Ισραήλ στο Λίβανο
Re: Εισβολή Ισραήλ στο Λίβανο
Άρα χρειάζεται βεληνεκές από Κυριάκο και πάνωEchelon έγραψε: 15 Οκτ 2024, 21:42Καλεί σε εμπάργκο όπλων. Για να πετύχεις κάτι τέτοιο πρέπει να έχεις βαρύτητα και αυτή του Μακρόν ζυγίστηκε και βρέθηκε ελλειποβαρηςΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 15 Οκτ 2024, 21:35Δε δίνω όπλα=τσαμπουκαλευομαι.Echelon έγραψε: 15 Οκτ 2024, 21:28 Έχεις και τον Μακρόν να έχει ανοίξει κόντρα με τον Νετανιάχου. Ρε μαλακοπιτουρα Μακρόν αφού η βαρύτητα σου παγκοσμίως είναι ελαφρότερη από την τέρμα δεξιά τρίχα του δεξιού αρχιδιου του Μπιμπι, τι τσαμπουκαλεύεσαι; Σανό πουλάει και αυτός στο εσωτερικό ακροατήριο.
Ε οκ, τότε ας τα αφήσουμε στην κρίση τους. Δεν έχουν δείξει εξάλλου στο παρελθόν συμπεριφορές που να υποδεικνύουν ότι δεν τους νοιάζουν οι ζωές αθώων.nick έγραψε: 15 Οκτ 2024, 21:39Το ποιους χτυπάνε το ξέρουν οι ίδιοι. Είμαι σίγουρος ότι υπήρχε λόγος. Η χεσμπολαχ σταμάτησε πλέον να παραδέχεται τις απώλειες. Από δω και πέρα μιλάει μόνο για γυναικόπαιδα, όπως η χαμας.nyxtovios έγραψε: 15 Οκτ 2024, 21:22Τι να σας εξηγήσουν αγόρι μου;
Χτυπάνε άσχετους χιλιόμετρα μακριά από το μέτωπο αλλά φταίνε και για αυτό οι χαμασοπαλαστίνιοι;
Δηλαδή τόσο πολύ; Εκτός και αν είσαι Ισραηλινός ή νιώθεις περισσότερο Ισραηλινός από Έλληνας και χαίρεσαι με τη φάση.
Γιατί άλλη περίπτωση δεν υπάρχει.
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
https://www.indcatholicnews.com/news/50762nick έγραψε: 15 Οκτ 2024, 21:39Το ποιους χτυπάνε το ξέρουν οι ίδιοι. Είμαι σίγουρος ότι υπήρχε λόγος. Η χεσμπολαχ σταμάτησε πλέον να παραδέχεται τις απώλειες. Από δω και πέρα μιλάει μόνο για γυναικόπαιδα, όπως η χαμας.nyxtovios έγραψε: 15 Οκτ 2024, 21:22Τι να σας εξηγήσουν αγόρι μου;
Χτυπάνε άσχετους χιλιόμετρα μακριά από το μέτωπο αλλά φταίνε και για αυτό οι χαμασοπαλαστίνιοι;
Δηλαδή τόσο πολύ; Εκτός και αν είσαι Ισραηλινός ή νιώθεις περισσότερο Ισραηλινός από Έλληνας και χαίρεσαι με τη φάση.
Αυτος ο ορθοδοξος ιερεας και η οικογενεια του, σιγουρα ηταν Χεσμπολαδες παντως
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Προφανώς, κάτω από τα ράσσα έκρυβε χεσμπολάκιαΣτρακαστρουκας έγραψε: 15 Οκτ 2024, 21:45https://www.indcatholicnews.com/news/50762nick έγραψε: 15 Οκτ 2024, 21:39Το ποιους χτυπάνε το ξέρουν οι ίδιοι. Είμαι σίγουρος ότι υπήρχε λόγος. Η χεσμπολαχ σταμάτησε πλέον να παραδέχεται τις απώλειες. Από δω και πέρα μιλάει μόνο για γυναικόπαιδα, όπως η χαμας.nyxtovios έγραψε: 15 Οκτ 2024, 21:22
Τι να σας εξηγήσουν αγόρι μου;
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Οι Ισραήλινοι κλαίγονται πως δεν τους δίνει ούτε η Γερμανία πλέον, γιατί οι πράσινοι βάζουν βέτο. Μόνο τα cuckold Αμερικάνα μείνανε, με τους δημοκρατικούς να πάνε για αυτοκτονία.Echelon έγραψε: 15 Οκτ 2024, 21:42Καλεί σε εμπάργκο όπλων. Για να πετύχεις κάτι τέτοιο πρέπει να έχεις βαρύτητα και αυτή του Μακρόν ζυγίστηκε και βρέθηκε ελλειποβαρηςΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 15 Οκτ 2024, 21:35Δε δίνω όπλα=τσαμπουκαλευομαι.Echelon έγραψε: 15 Οκτ 2024, 21:28 Έχεις και τον Μακρόν να έχει ανοίξει κόντρα με τον Νετανιάχου. Ρε μαλακοπιτουρα Μακρόν αφού η βαρύτητα σου παγκοσμίως είναι ελαφρότερη από την τέρμα δεξιά τρίχα του δεξιού αρχιδιου του Μπιμπι, τι τσαμπουκαλεύεσαι; Σανό πουλάει και αυτός στο εσωτερικό ακροατήριο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Μήπως φάει κι αυτή καμία ρουκέτα κατά λάθος. Όχι πως θα μας λείψει πάντως, απλά λεω. Μετά θα λένε οι Ισραηλινοί, εσύ πηγές σε εμπόλεμη ζώνη, ας προσεχές.
Italy PM to visit Lebanon after hits on UNIFIL
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
Για κανένα μη βάζεις το χέρι στη φωτιά, δες και τον Qaani.Στρακαστρουκας έγραψε: 15 Οκτ 2024, 21:45https://www.indcatholicnews.com/news/50762nick έγραψε: 15 Οκτ 2024, 21:39Το ποιους χτυπάνε το ξέρουν οι ίδιοι. Είμαι σίγουρος ότι υπήρχε λόγος. Η χεσμπολαχ σταμάτησε πλέον να παραδέχεται τις απώλειες. Από δω και πέρα μιλάει μόνο για γυναικόπαιδα, όπως η χαμας.nyxtovios έγραψε: 15 Οκτ 2024, 21:22
-
Στρακαστρουκας
Γιατι ειναι γνωστο οτι το Ισραηλ δεν θα στοχευε αμαχους ποτε. Απαπα.nick έγραψε: 15 Οκτ 2024, 22:15Για κανένα μη βάζεις το χέρι στη φωτιά, δες και τον Qaani.Στρακαστρουκας έγραψε: 15 Οκτ 2024, 21:45https://www.indcatholicnews.com/news/50762nick έγραψε: 15 Οκτ 2024, 21:39
Το ποιους χτυπάνε το ξέρουν οι ίδιοι. Είμαι σίγουρος ότι υπήρχε λόγος. Η χεσμπολαχ σταμάτησε πλέον να παραδέχεται τις απώλειες. Από δω και πέρα μιλάει μόνο για γυναικόπαιδα, όπως η χαμας.
Αν δεν του είχε επιτεθει η κυβέρνηση του Λιβανου κανεις λιβανεζος δεν θα πάθαινε κάτι.Στρακαστρουκας έγραψε: 15 Οκτ 2024, 22:20Γιατι ειναι γνωστο οτι το Ισραηλ δεν θα στοχευε αμαχους ποτε. Απαπα.nick έγραψε: 15 Οκτ 2024, 22:15Για κανένα μη βάζεις το χέρι στη φωτιά, δες και τον Qaani.Στρακαστρουκας έγραψε: 15 Οκτ 2024, 21:45
https://www.indcatholicnews.com/news/50762
nick έγραψε: 15 Οκτ 2024, 21:39Το ποιους χτυπάνε το ξέρουν οι ίδιοι. Είμαι σίγουρος ότι υπήρχε λόγος. Η χεσμπολαχ σταμάτησε πλέον να παραδέχεται τις απώλειες. Από δω και πέρα μιλάει μόνο για γυναικόπαιδα, όπως η χαμας.nyxtovios έγραψε: 15 Οκτ 2024, 21:22Τι να σας εξηγήσουν αγόρι μου;
αυτο
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
Εμπεδοκλής
Ω ρε κλάψα για τους σιωναζί.
θα βελαξετε ισλαμολαγνοι ... γκιαουρηδες του κερατα
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
Στρακαστρουκας
Δες λυσσα τα Ισραηλολαγνα του φορουμ. Δεν ευχαριστουνται απο το γεγονος οτι το κρατος-παριας της καρδιας τους κανει σφαγες χιλιαδων γυναικοπαιδων, εχουν την απαιτηση και να συμφωνουμε με τα εγκληματα πολεμου που υποστηριζουν
Το είχα γράψει το Γενάρη.nostromos έγραψε: 15 Οκτ 2024, 22:26nick έγραψε: 15 Οκτ 2024, 21:39Το ποιους χτυπάνε το ξέρουν οι ίδιοι. Είμαι σίγουρος ότι υπήρχε λόγος. Η χεσμπολαχ σταμάτησε πλέον να παραδέχεται τις απώλειες. Από δω και πέρα μιλάει μόνο για γυναικόπαιδα, όπως η χαμας.nyxtovios έγραψε: 15 Οκτ 2024, 21:22
αυτο... εχουμε περασει απο το σταδιο του τσαμπουκα στο πρωτο σταδιο κλαψας ... στους επομενους μηνες και οσο η ψωλη θα ριζωνει βαθια στη σουφρα των ισλαμοφασιστων θα δεχθουμε καταιγισμο συναισθηματικης κλαψομουνιασης
viewtopic.php?f=30&t=50405&p=3324399&hi ... 7#p3324399nick έγραψε: 10 Ιαν 2024, 22:10Μετά θα φωνάζουν μέρα νύχτα για ceasefire.nostromos έγραψε: 10 Ιαν 2024, 21:50 κάτσε να ξεκινήσει η ιστορία στο Λίβανο να δούμε ποιος θα κάνει το μάγκα στον Εβραίο...
Αν παρατηρήσεις κανεις δεν διαδηλώνει για κατάπαυση με χεσμπολαχ επειδή θεωρούν (ελπίζουν) ότι βοηθάει τη χαμας. Το Ισραήλ βομβαρδίζει κανονικά το Λίβανο αλλά δεν έχει εκεί (για την ώρα) γυναικόπαιδα, νηπιαγωγεία, νοσοκομεία …
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 191 Απαντήσεις
- 5804 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
-
- 4 Απαντήσεις