Δηλητήριο ;perseus έγραψε: 04 Δεκ 2018, 21:08 Για να κραταμε και τις ισσοροπιες η Σαμπανιωτη στα 17 χρονια βγηκε και εφαγε 3 και πηγε για αλλους 4
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θρίλερ στη Ρόδο με το πτώμα φοιτήτριας – Ποιος την ήθελε νεκρή;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Θρίλερ στη Ρόδο με το πτώμα φοιτήτριας – Ποιος την ήθελε νεκρή;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
Το περιστατικό το θυμάμαι, γιατί μια μέρα μία στη δουλειά έκανε μια μαλακία και κάποιος την είπε "φαρμακούλα", γιατί την λέγανε και Κούλα. Τεσπα, εγώ γαμήθηκα στα γέλια και μου'πε να το ψάξω. Αυτή έφαγε τους επίδοξους γαμπρούς με κάτι τηγανόψωμα, γιατί αρνήθηκαν το προξενιό με τις κόρες.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Η γυναίκα που δηλητηρίασε επτά ανθρώπους με τηγανόψωμα, επειδή αρνήθηκαν το προξενιό με τις κόρες της...Cecily Anne έγραψε: 04 Δεκ 2018, 21:13Το περιστατικό το θυμάμαι, γιατί μια μέρα μία στη δουλειά έκανε μια μαλακία και κάποιος την είπε "φαρμακούλα", γιατί την λέγανε και Κούλα. Τεσπα, εγώ γαμήθηκα στα γέλια και μου'πε να το ψάξω. Αυτή έφαγε τους επίδοξους γαμπρούς με κάτι τηγανόψωμα, γιατί αρνήθηκαν το προξενιό με τις κόρες.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Cecily Anne
ΑΑΑ ναι είχε φωλάρει και κάτι επισκέπτες από τα βάθη της Ασίας
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
απαπααπα επικινδυνο σπορ να τους λες οχι
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
φαντάσου ρε να έρθεις επίσκεψη από Καζακσταν (νομίζω) στην Ελλάδα και να πας άκλαφτος από τα τηγανόψωμα της κυρα μάρας επειδή οι γονείς του φίλου σου δεν τον προξένεψαν στη κόρη τηςCecily Anne έγραψε: 04 Δεκ 2018, 21:19ΑΑΑ ναι είχε φωλάρει και κάτι επισκέπτες από τα βάθη της ΑσίαςΡε τους άμοιρους.
πιο πιθανό να πιάσεις το τζόκερ
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
εσύ να τα βλέπεις αυτά που το παίζεις δύσκολος
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Cecily Anne
Κάντην πεθερά, άμα δε σου βαστάει να πεις όχι. Θα σου κάμει τ'αρχίδια αρακά.
Εν τω μεταξύ, κάτσε να δω τι είναι το τηγανόψωμο. ΟΚ το είδα. Θα τη γλίτωνα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 04 Δεκ 2018, 21:21
φαντάσου ρε να έρθεις επίσκεψη από Καζακσταν (νομίζω) στην Ελλάδα και να πας άκλαφτος από τα τηγανόψωμα της κυρα μάρας επειδή οι γονείς του φίλου σου δεν τον προξένεψαν στη κόρη της
πιο πιθανό να πιάσεις το τζόκερ
Ε οχιι ο πιο ευκολος είμαι - ναι σε όλα λέω - αλλά τι να με έκαναν ; Το πολύ στο τρίμηνο επαιρνα απολυτήριο
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Otto Weininger
Έχουν σπαρινγκ. Με κράνος, θώρακα, και επικαλαμιδες.hades έγραψε: 04 Δεκ 2018, 15:22Otto Weininger έγραψε: 04 Δεκ 2018, 15:12 Πάλι άνοιξε το κουτί ο Ριτζερι.
Φέτες κοιλιακούς έχουν ένα σωρό άνθρωποι που αθλούνται με κάτι.
Από βοδια μπιλντερς μέχρι ωραια τυπακια που κάνουν calisthenics, και από MMA μέχρι στίβο ή κολύμβηση.
Σε ό,τι αφορά τα μαχητικά αθλήματα, όντως θέλει προσοχή.
Κικ μποξ, τάι, MMA, πυγμαχία ενώ είναι υπεργαματα εντούτοις πολλές φορές μαζεύουν σκατοσκοσμο.
Όσο πιο παραδοσιακή η τέχνη τόσο λιγότεροι οι μαλακές που πάνε.
Εσχάτως και τα συστήματα αυτοάμυνας μαζεύουν τραμπούκους.
ρε Οττο μια και σε βρήκα και είσαι γνώστης. Για πες κάτι .Τα συστήματα αυτοάμυνας δεν έχουν σπάριγκ έτσι; Εννοώ να φας έστω με γάντι μπουνιά .Πως ότνα έρθει η ώρα είσαι σίγουρος ότι θα βρεις στόχο ;
Ενίοτε και με φουλ στολή στον επιτιθέμενο, ώστε να μπορεί ο αμυνόμενος να χτυπήσει ελεύθερα και με δύναμη.
Τα χτυπήματα που δεν χρειάζονται να δοκιμαστούν και φυσικά δεν δοκιμάζονται είναι 99,9% στατικά και δεύτερου/τρίτου χρόνου. Οπότε τα σπαρινγκ δεν χρειάζονται σε αυτά.
Τα συστήματα αυτοάμυνας δεν σου μαθαίνουν τόσο να ρίχνεις ξύλο, αλλά κυρίως να μην φας ξύλο. Που είναι τελείως άλλο πράγμα τόσο στον τρόπο εκπαίδευσης όσο και στο mentality.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
Πώς πάλεψες δηλαδή; Στον δρόμο;Belisarius έγραψε: 04 Δεκ 2018, 17:26Δε μηδενίζω σε καμία περίπτωση το Krav αλλά με ότι κόσμο από κει έχει τύχει να παλέψω το επίπεδο ήταν χαμηλότερο του αναμενόμενου.perseus έγραψε: 04 Δεκ 2018, 17:16εμ τοτε στον κραβ μαγκα ολοι στραβοι απαπαροι και χωρις επιγονατιδες θα ημασταν.Τα περισσότερα συστήματα αυτοάμυνας έχουν από λίγο εως καθόλου σπάρινγκ και όταν έρθει η ώρα απλά δε θα βρουν στόχο.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Μα Αλβανός να εμπλέκεται σε δολοφονία, ανήκουστα πράγματα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Ορέστης 35
Μπορει ενας ενηλικας να μαθει παλη χωρις να σακατευτει;Belisarius έγραψε: 04 Δεκ 2018, 18:42Περσέα έχω κάνει και συνεχίζω να κάνω και εγω αυτοάμυνα.perseus έγραψε: 04 Δεκ 2018, 18:17 θα στο πω ,πως δηλαδη θα σε κοπανησει ο φιλος σου στα αρχιδια η θα σου βγαλει το ματι ετσι για την πλακα?
Τα ίδια λένε οι δάσκαλοι μου σε αυτοάμυνα και παραδοσιακά συστήματα. Σε διαβεβαιώ ότι είναι ντροπή ακόμα και η απλή σύγκριση με τους προπονητές μου στα σπόρ. Οι δεύτεροι θα πιουν το αίμα των πρώτων σε οποιαδήποτε αναμέτρηση.
Μπορώ λοιπόν και εγω να τους κοπανήσω στ @@ ή να χώσω τα δάχτυλα μου στα μάτια τους. Η διαφορά είναι ότι εγώ απλά θα βρεθώ απείρως ευκολότερα σε υπέρτερη θέση και θα έχω μεγαλύτερη ταχύτητα, ακρίβεια και ισχύ. Και ως προς την αποτελεσματικότητα δε με βοήθησε καθόλου η αυτοάμυνα αλλά τα "σπόρ".
Πέραν του sparring πιο πολύ εντύπωση μου έκαναν μέχρι στιγμής οι εντελώς αναποτελεσματικές προσπάθειες διαφυγής στο όρθιο. Στο έδαφος δε το συζητώ καν. Ούτε τα βασικά.
Πάλι επαναλαμβάνω δε το μηδενίζω. Αλλά έναν άνθρωπο που κάνει 1 χρόνο kick-box και 1 χρόνο πάλη, δηλαδή, 2 χρόνια δε ξέρω αν μπορεί να τον σταματήσει κάποιος που κάνει αυτοάμυνα 4-5 χρόνια. Αν πάμε σε κάποιον που κάνει 2 χρόνια KB και 2 χρόνια πάλη... δύσκολα.
Υπάρχουν βέβαια 2-3 διαφυγές ή άμυνες απέναντι σε μαχαίρι, πιστόλι που δε θα τις μάθεις σε σπορ. Τώρα και αυτές ποιος θα τις δείξει σωστά είναι μεγάλο θέμα.
Αυτοάμυνα είναι καλή αλλά πρέπει να συνοδεύεται από ξεχωριστή αθλητική (μποξ, πάλη, judo, bjj κτλ) προπόνηση.
Όπως το φαντάστηκα. Αλλά, αν αδυνατείς να δώσεις έναν απλό ορισμό αυτού που λες, γιατί το λες;
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 326 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-
- 3467 Απαντήσεις