!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πριν από μια ώρα …
Re: Πριν από μια ώρα …
Το αστείο είναι πως 5-6 μπαγλαμάδες κάνανε report για spam, η διαγραφή έγινε αυτόματα και οι μισοί στο νήμα νομίζετε ότι τα καπιταλιστικά συμφέροντα πολεμάνε το ΚΚΕ και οι άλλοι μισοί ότι το FB σωστά διέγραψε ανάρτηση για το ΚΚΕ.
Spoiler alert: οι του FB δεν ξέρουν καν τι είναι το ΚΚΕ.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Καλά σου κάνανε σπαμαρχίδηFrappezitis έγραψε: 12 Οκτ 2024, 23:42 Το FB μου αφαιρεσε τη δημοσίευση με την ανακοίνωση του ΚΚΕ για τα 80 χρόνια από την απελευθέρωση, γιατί -λέει- την έβαλα γιατί ήθελα να μαζέψω likes …![]()
![]()
![]()
![]()
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
GoBzi έγραψε: 14 Οκτ 2024, 11:27 Το αστείο είναι πως 5-6 μπαγλαμάδες κάνανε report για spam, η διαγραφή έγινε αυτόματα και οι μισοί στο νήμα νομίζετε ότι τα καπιταλιστικά συμφέροντα πολεμάνε το ΚΚΕ και οι άλλοι μισοί ότι το FB σωστά διέγραψε ανάρτηση για το ΚΚΕ.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Παιζει και να ξερουν.GoBzi έγραψε: 14 Οκτ 2024, 11:27 Το αστείο είναι πως 5-6 μπαγλαμάδες κάνανε report για spam, η διαγραφή έγινε αυτόματα και οι μισοί στο νήμα νομίζετε ότι τα καπιταλιστικά συμφέροντα πολεμάνε το ΚΚΕ και οι άλλοι μισοί ότι το FB σωστά διέγραψε ανάρτηση για το ΚΚΕ.
Εχω φιλο που δουλευει σε γνωστη εταιρεια που ασχολειται με υποστηριξη κλπ. και υπαρχει τμημα εκει που τους εχει αναθεσει το ΦΒ τον ελεγχο των αναρτησεων στο ΦΒ (οσον αφορα την Ελλαδα δλδ).
Μολις σκάσουν 2-3 αναφορες κανουν ελεγχο και κατεβαζουν αν πρεπει την αναρτηση.
Ο συγκεκριμενος φιλος δουλευε στο chat support της Αpple σε αυτη την εταιρεια αλλα ηξερε οτι σε παραδιπλα αιθουσα υπαρχει αλλη ομαδα που κανει αυτη τη δουλεια.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- vantono
Ενα μικρό δικιο το εχουν εδω τα κουκούδια βεβαια, έπρεπε να γιορτάζεται και η απελευθέρωση ως επίσημη αργία, οχι μονο η άρνηση παράδοσης γης και ύδατος στους κατακτητές.
- vantono
ΘΕΛΟΜΕΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΡΓΙΕΣ ΡΕ ΜΟΘΝΙΑ!!!
Ελλάδα δεν ξέρω πως πάει, αλλά εχω τεστάρει (άπειρες) εφαρμογές απο FB/Amazon/Google στις ΗΠΑ. Για να περάσει κάτι τέτοιο απο άνθρωπο συνήθως πρέπει να γίνει dispute απο τον χρήστη ή ο χρήστης να είναι φλαγκαρισμένος ως "περίεργος". Απο εκεί και πέρα υπάρχει ενα threshold μεταξύ χρήστη και αυτού που έκανε το report. Εαν πχ αυτοί που κάνουν reports το κάνουν συνέχεια, ως false flag, τότε πολλές φορές αγνοούνται.George_V έγραψε: 14 Οκτ 2024, 11:35Παιζει και να ξερουν.GoBzi έγραψε: 14 Οκτ 2024, 11:27 Το αστείο είναι πως 5-6 μπαγλαμάδες κάνανε report για spam, η διαγραφή έγινε αυτόματα και οι μισοί στο νήμα νομίζετε ότι τα καπιταλιστικά συμφέροντα πολεμάνε το ΚΚΕ και οι άλλοι μισοί ότι το FB σωστά διέγραψε ανάρτηση για το ΚΚΕ.
Εχω φιλο που δουλευει σε γνωστη εταιρεια που ασχολειται με υποστηριξη κλπ. και υπαρχει τμημα εκει που τους εχει αναθεσει το ΦΒ τον ελεγχο των αναρτησεων στο ΦΒ (οσον αφορα την Ελλαδα δλδ).
Ο συγκεκριμενος φιλος δουλευε στο chat support της Αpple σε αυτη την εταιρεια αλλα ηξερε οτι σε παραδιπλα αιθουσα υπαρχει αλλη ομαδα που κανει αυτη τη δουλεια.
Ισως στην Ελλάδα λόγο της γλώσσας ο αλγόριθμος δεν είναι τόσο αποτελεσματικός και έχουν support.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Τα παραπονα σου στον Παπαντρεα.
Καταργησε τις ημιαργιες και τις τοπικες αργιες (τουλαχιστον οσον αφορα την Αθηνα για τις τοπικες αργιες) καθως μεχρι να ερθει το ΠΑΣΟΚ ηταν αργια και στις 3 Οκτωβριου και στις 12 Οκτωβριου και καποιες αλλες ηταν ημιαργιες και αργιες τοπικου χαρακτηρα ανα δημο της περιφερειας πρωτευουσης.
Ολα αυτα τα εκοψε μολις εγινε κυβερνηση.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Έγω ενα πράγμα κρατάω απο αυτό το νήμα. Ο Φραπ έχει iPhone. Κράξτε όσο θέλετε πληβείοι με τα Huawei.
- Ληστοσυμμορίτης
Όταν το περιεχόμενο είναι συγκεκριμένο πχ υπέρ της ειρήνης, ραντικαλ και άλλα, ε περνά λογοκρισίαGoBzi έγραψε: 14 Οκτ 2024, 11:44Ελλάδα δεν ξέρω πως πάει, αλλά εχω τεστάρει (άπειρες) εφαρμογές απο FB/Amazon/Google στις ΗΠΑ. Για να περάσει κάτι τέτοιο απο άνθρωπο συνήθως πρέπει να γίνει dispute απο τον χρήστη ή ο χρήστης να είναι φλαγκαρισμένος ως "περίεργος". Απο εκεί και πέρα υπάρχει ενα threshold μεταξύ χρήστη και αυτού που έκανε το report. Εαν πχ αυτοί που κάνουν reports το κάνουν συνέχεια, ως false flag, τότε πολλές φορές αγνοούνται.George_V έγραψε: 14 Οκτ 2024, 11:35Παιζει και να ξερουν.GoBzi έγραψε: 14 Οκτ 2024, 11:27 Το αστείο είναι πως 5-6 μπαγλαμάδες κάνανε report για spam, η διαγραφή έγινε αυτόματα και οι μισοί στο νήμα νομίζετε ότι τα καπιταλιστικά συμφέροντα πολεμάνε το ΚΚΕ και οι άλλοι μισοί ότι το FB σωστά διέγραψε ανάρτηση για το ΚΚΕ.
Ισως στην Ελλάδα λόγο της γλώσσας ο αλγόριθμος δεν είναι τόσο αποτελεσματικός και έχουν support.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- vantono
Δεν την ηξερα αυτη τη λεπτομέρεια. Αυτο ηταν ο,τι χειρότερο της κυβερνησης ΠΑΣΟΚ. Χειρότερο και απο τα δανεικά.George_V έγραψε: 14 Οκτ 2024, 11:45Τα παραπονα σου στον Παπαντρεα.
Καταργησε τις ημιαργιες και τις τοπικες αργιες (τουλαχιστον οσον αφορα την Αθηνα για τις τοπικες αργιες) καθως μεχρι να ερθει το ΠΑΣΟΚ ηταν αργια και στις 3 Οκτωβριου και στις 12 Οκτωβριου και καποιες αλλες ηταν ημιαργιες και αργιες τοπικου χαρακτηρα ανα δημο της περιφερειας πρωτευουσης.
Ολα αυτα τα εκοψε μολις εγινε κυβερνηση.
Το FB βγάζει λεφτά απο εσένα. Εαν δεν έβγαζε δεν θα ήσουν εκεί, ούτε θα είχε λεφτά να πληρώνει για support. Ο Φραπ (οπως και εσυ σίγουρα) ανεβάζει μόνο κομματικά στο FB, minimum μια φορά την μέρα. Λογικό να τον φλαγκάρει ως spammer, αφού χρησιμοποιεί την πλατφόρμα ως bot και οχι ως χρήστης.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 14 Οκτ 2024, 11:49Όταν το περιεχόμενο είναι συγκεκριμένο πχ υπέρ της ειρήνης, ραντικαλ και άλλα, ε περνά λογοκρισίαGoBzi έγραψε: 14 Οκτ 2024, 11:44Ελλάδα δεν ξέρω πως πάει, αλλά εχω τεστάρει (άπειρες) εφαρμογές απο FB/Amazon/Google στις ΗΠΑ. Για να περάσει κάτι τέτοιο απο άνθρωπο συνήθως πρέπει να γίνει dispute απο τον χρήστη ή ο χρήστης να είναι φλαγκαρισμένος ως "περίεργος". Απο εκεί και πέρα υπάρχει ενα threshold μεταξύ χρήστη και αυτού που έκανε το report. Εαν πχ αυτοί που κάνουν reports το κάνουν συνέχεια, ως false flag, τότε πολλές φορές αγνοούνται.George_V έγραψε: 14 Οκτ 2024, 11:35
Παιζει και να ξερουν.
Αυτά περι λογοκρισίας μας τα λένε και οι Τραμπικοί, εαν δεν σας αρέσει μην είστε στο FB. Εμένα δεν μου άρεσε και το έχω κλείσει απο το 2017, αλλά δεν κλάφτηκα σε κανέναν.
- Ληστοσυμμορίτης
Εγώ έχω fb για επαγγελματικους λόγους όχι για προσωπικους.GoBzi έγραψε: 14 Οκτ 2024, 12:00Το FB βγάζει λεφτά απο εσένα. Εαν δεν έβγαζε δεν θα ήσουν εκεί, ούτε θα είχε λεφτά να πληρώνει για support. Ο Φραπ (οπως και εσυ σίγουρα) ανεβάζει μόνο κομματικά στο FB, minimum μια φορά την μέρα. Λογικό να τον φλαγκάρει ως spammer, αφού χρησιμοποιεί την πλατφόρμα ως bot και οχι ως χρήστης.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 14 Οκτ 2024, 11:49Όταν το περιεχόμενο είναι συγκεκριμένο πχ υπέρ της ειρήνης, ραντικαλ και άλλα, ε περνά λογοκρισίαGoBzi έγραψε: 14 Οκτ 2024, 11:44
Ελλάδα δεν ξέρω πως πάει, αλλά εχω τεστάρει (άπειρες) εφαρμογές απο FB/Amazon/Google στις ΗΠΑ. Για να περάσει κάτι τέτοιο απο άνθρωπο συνήθως πρέπει να γίνει dispute απο τον χρήστη ή ο χρήστης να είναι φλαγκαρισμένος ως "περίεργος". Απο εκεί και πέρα υπάρχει ενα threshold μεταξύ χρήστη και αυτού που έκανε το report. Εαν πχ αυτοί που κάνουν reports το κάνουν συνέχεια, ως false flag, τότε πολλές φορές αγνοούνται.
Αυτά περι λογοκρισίας μας τα λένε και οι Τραμπικοί, εαν δεν σας αρέσει μην είστε στο FB. Εμένα δεν μου άρεσε και το έχω κλείσει απο το 2017, αλλά δεν κλάφτηκα σε κανέναν.
Ε τότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, εκτός και εαν επαγγέλεσαι προπαγανδιστής.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 14 Οκτ 2024, 12:05Εγώ έχω fb για επαγγελματικους λόγους όχι για προσωπικους.GoBzi έγραψε: 14 Οκτ 2024, 12:00Το FB βγάζει λεφτά απο εσένα. Εαν δεν έβγαζε δεν θα ήσουν εκεί, ούτε θα είχε λεφτά να πληρώνει για support. Ο Φραπ (οπως και εσυ σίγουρα) ανεβάζει μόνο κομματικά στο FB, minimum μια φορά την μέρα. Λογικό να τον φλαγκάρει ως spammer, αφού χρησιμοποιεί την πλατφόρμα ως bot και οχι ως χρήστης.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 14 Οκτ 2024, 11:49
Όταν το περιεχόμενο είναι συγκεκριμένο πχ υπέρ της ειρήνης, ραντικαλ και άλλα, ε περνά λογοκρισία
- Ληστοσυμμορίτης
Και πάλι επί της ουσίας, αυτές οι πλατφόρμες δεν είναι δημοκρατικές αλλά αυταρχικες με βάσει τα συμφέροντα των μετοχών τους. Αυτό δεν είναι κλάψα αλλά περιγραφή της κατάστασης.
Οι μέτοχοι απεχθάνονται την δημοκρατία.
Οι μέτοχοι απεχθάνονται την δημοκρατία.