!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πασοκ-Εσωκομματικές εκλογές
Re: Πασοκ-Εσωκομματικές εκλογές
Όχι πως ο Γερουλάνος θα τρόμαζε αλλά μετά και την σημερινή ταφόπλακα ο Κούλης είναι αραχτός στον καναπέ και χαϊδεύει τα παπάρια του
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
Δημοκράτης
Ενώ ας πούμε οι ζαιοι και το πασοκ δεν έχουν λοοοολΊακχος έγραψε: 13 Οκτ 2024, 22:24Κάνει μεγάλα λάθη ο Μητσοτάκης τη δεύτερη τετραετία θα έχει σημαντικη φθορα.Otto Weininger έγραψε: 13 Οκτ 2024, 22:12Και να προκοψουμε.Ίακχος έγραψε: 13 Οκτ 2024, 22:03
Μα αυτή είναι η λύση να συμμαχήσει με το ΣΎΡΙΖΑ για να κυβερνήσουν.
Ποτέ δε θα νικούσε αυτή η συμμαχία την ΝΔ.
-
Δημοκράτης
Πωςεξηγειται το πασοκ να είναι κολλημένο στο 12% και ο Ανδρουλάκης να κερδίζει τόσο εύκολα;
Και βασικά πως γίνεται να πηγαίνει ο Δούκας 2ο γύρο όταν ο άνθρωπος δεν είναι για κόσμο ενώ είχε αντιπαλλους στελέχη με 10ετιες στο πασοκ
Και βασικά πως γίνεται να πηγαίνει ο Δούκας 2ο γύρο όταν ο άνθρωπος δεν είναι για κόσμο ενώ είχε αντιπαλλους στελέχη με 10ετιες στο πασοκ
Πάντως το γραφείο μου δεν το έκλεισα επί ΣΎΡΙΖΑ αλλά επί Μητσοτάκη και τώρα είμαι άνεργος και δεν εχω να φάωΔημοκράτης έγραψε: 13 Οκτ 2024, 22:30Ενώ ας πούμε οι ζαιοι και το πασοκ δεν έχουν λοοοολΊακχος έγραψε: 13 Οκτ 2024, 22:24Κάνει μεγάλα λάθη ο Μητσοτάκης τη δεύτερη τετραετία θα έχει σημαντικη φθορα.Otto Weininger έγραψε: 13 Οκτ 2024, 22:12
Και να προκοψουμε.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Μπορεί ο Ανδρουλάκης να μυρίζει τραγίλα κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του, αλλά ο Δουξ είναι ελαφρούτσικος. Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει πλέον ούτε πάγκο.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Νομίζω δεν είναι πολιτικό αλλά ψυχιατρικό ερώτημαΔημοκράτης έγραψε: 13 Οκτ 2024, 22:32 Πωςεξηγειται το πασοκ να είναι κολλημένο στο 12% και ο Ανδρουλάκης να κερδίζει τόσο εύκολα;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Δεν θέλανε τον πρίγκιπα Γερουλάνος. Ας φάνε τώρα τον τσοαμπανη
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Otto Weininger
Τα λάθη που κάνει είναι αστεία και διορθώνονται.Ίακχος έγραψε: 13 Οκτ 2024, 22:24Κάνει μεγάλα λάθη ο Μητσοτάκης τη δεύτερη τετραετία θα έχει σημαντικη φθορα.Otto Weininger έγραψε: 13 Οκτ 2024, 22:12Και να προκοψουμε.Ίακχος έγραψε: 13 Οκτ 2024, 22:03
Μα αυτή είναι η λύση να συμμαχήσει με το ΣΎΡΙΖΑ για να κυβερνήσουν.
Τα καλά που κάνει (ένα απο αυτά το ποσταρες τις προάλλες) είναι σημαντικότατα και πρωτοφανή για την χώρα.
Αυτά σε κάνουν ισχυρό κράτος όχι οι μαλακίες που ταμπουνάτε κάθε λίγο και λιγάκι.
Όσο ας πούμε εσείς λέτε χαζομάρες για τα "λάθη" της ΝΔ ο Μητσοτάκης είχε φέρει πριν λιγες μερες στα Χανιά συγκεκριμένους Ρεπουμπλικάνους γερουσιαστές με συγκεκριμένα πόστα. Για ανάλογες συζητήσεις.
Και πολλά άλλα.
Καθίστε εσείς να λέτε τα δικά σας.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Cecily Anne
Ζήτησε μόλις να είμαστε ενωμένοι απέναντι στη συντήρηση. Ευτυχώς δεν μίλησε για ψύξη να τσουτσουρισω.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Δημοκράτης
Αντε πάλι με την κασεταΊακχος έγραψε: 13 Οκτ 2024, 22:34Πάντως το γραφείο μου δεν το έκλεισα επί ΣΎΡΙΖΑ αλλά επί Μητσοτάκη και τώρα είμαι άνεργος και δεν εχω να φάωΔημοκράτης έγραψε: 13 Οκτ 2024, 22:30Ενώ ας πούμε οι ζαιοι και το πασοκ δεν έχουν λοοοολΊακχος έγραψε: 13 Οκτ 2024, 22:24
Κάνει μεγάλα λάθη ο Μητσοτάκης τη δεύτερη τετραετία θα έχει σημαντικη φθορα.
Άνθρωπε μου εσύ περνάς δύσκολα, δεν ξέρω τι θα κάνεις αλλά κάτι με λειε οτι το πρόβλημα σου δεν θα το λύσουν οι εκλογές
-
Δημοκράτης
Σαφέστατα, οι αντιδράσεις στις εκλογές πάντα είναι θέμα ψυιλχιατιρκη ςκαι ψυχολογικής έρευναςΜπίστης έγραψε: 13 Οκτ 2024, 22:42Νομίζω δεν είναι πολιτικό αλλά ψυχιατρικό ερώτημαΔημοκράτης έγραψε: 13 Οκτ 2024, 22:32 Πωςεξηγειται το πασοκ να είναι κολλημένο στο 12% και ο Ανδρουλάκης να κερδίζει τόσο εύκολα;
Και βασικά πως γίνεται να πηγαίνει ο Δούκας 2ο γύρο όταν ο άνθρωπος δεν είναι για κόσμο ενώ είχε αντιπαλλους στελέχη με 10ετιες στο πασοκ![]()
Ακόμα και το τι κανει κάποιον να σπατάλησαν 1 ώρα από την Κυριακή του για να πάει να ψηφίσει για το πασοκ
-
Δημοκράτης
Ο γερουλανος θα ήταν μια καλή φυσιογνωμία
Τουλάχιστον όταν μιλάει, μέχρι τώρα τουλάχιστον, δεν λέει μαλακιες, είναι μετρημενος κτλ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Zelda έγραψε: 13 Οκτ 2024, 21:38 Ξεκίνησε η εισροή νέων στελεχών στο ΠΑΣΟΚ
Δήλωσε ΠΑΣΟΚ ο Κύρτσος αφου πέρασε πρώτα απο τη ΝΔ 2 φορές, τον Καρατζαφέρη, τον ΓΑΠ, τον Τσίπρα, τον Κασσελάκη κι ολα αυτα ξεκινώντας απο την ΚΝΕ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Τα τελικά αποτελέσματα του β γύρου
Νίκος Ανδρουλάκης 59,94%
Χάρης Δούκας 40,06%
Σημαντική η νίκη Ανδρουλάκη αν και σαφώς μικρότερη από το 2021 που είχε βγει με 67,17% έναντι 32,19% του Παπανδρέου.
Νίκος Ανδρουλάκης 59,94%
Χάρης Δούκας 40,06%
Σημαντική η νίκη Ανδρουλάκη αν και σαφώς μικρότερη από το 2021 που είχε βγει με 67,17% έναντι 32,19% του Παπανδρέου.
Εκτός του Μητσοτάκη, φήμες λένε πως άνοιξε και κάτι σαμπάνιες στο γραφείο του ο Χριστοδουλακης
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 635 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-