!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ισραηλινή επίθεση στο Ιραν
Re: ισραηλινή επίθεση στο Ιραν
Υπογείως...το προφανές
Το Κουρδικό Ιράκ δεν είναι ανεξάρτητο κράτος ο εναέριος χώρος ανήκει στο Ιράκ και από αυτούς πρέπει να πάρουν άδεια.Niki έγραψε: 11 Οκτ 2024, 17:56
Στο μαύρο είναι περιοχές που επιχείρησε η ισραηλινή αεροπορία στο παρελθόν.
Στο κόκκινο ασκήσεις μέσω Κύπρου της ισραηλινής αεροπορίας.
Από αυτό καταλαβαίνω ότι όλοι περιμένουν ότι θα περάσει άνετα μέσα από τις Κουρδικές περιοχές του ΙΡΑΚ για αυτούς δουλεύει και εκεί θα είναι και τα ιπτάμενα τάνκερ μετά θα συνεχίσει.
Το γεγονός ότι τον φέρανε σε κατάσταση μονόδρομου είναι που τον προβληματίζει.
Να περάσει από εκεί υποχρεωτικά; αυτό τον προβληματίζει.
Άρα από αλλού μάλλον θα πάει, αλλά από που;
Αλλά αυτό είναι το μοντέλο " δημοκρατίας " της δυσης ημιαυτονομες περιοχές πολεμαρχων σε επίπεδο φεουδαρχιας που υπάρχουν για να καταπατουν την κυριαρχία των κρατών.
Οι Κουρδοι είναι ικανοποιημενοι με αυτην την " ανεξαρτησια " διοτι η δυση δεν θα δωσει κατι παραπάνω.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Μην το δείτε ο τύπος είναι τρείς λαλούν και δυο χορεύουν.
...ξεκινάμε ένα χρόνο μετά από αυτήν την επίθεση που το Ισραήλ ξεκίνησε τον πιο άδικο τον πιο βρώμικο πολεμ....
Εδώ σταμάτησα.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Niki έγραψε: 11 Οκτ 2024, 18:21Μην το δείτε ο τύπος είναι τρείς λαλούν και δυο χορεύουν.
...ξεκινάμε ένα χρόνο μετά από αυτήν την επίθεση που το Ισραήλ ξεκίνησε τον πιο άδικο τον πιο βρώμικο πολεμ....
Εδώ σταμάτησα.
Υποψήφιος με την Ανταρσύα ήταν ,αυτό φτάνει ..
Γιατί δε χρειάζεται προφανώς να μπουν σε εναέριο χώρο άλλων αεροπλάνα ψέκα μου ίσως;
Επίσης δεν ξέρουμε σε τι ύψος φτάνουν ολ βαλλιστικοί του Ιραν. Μπορεί να μην πιάνει καν σαν εναέριος χώρος.
ειπα πριν οτι δεν θα γινει τιποτα γιατι δεν θελουν να τελειωσει ο πολεμος νωρις
Πάντως άμα θελει 15+ μέρες να απαντήσουν, καταλαβαίνετε ότι μάλλον δεν είναι και τόσο εύκολος αντίπαλος το Ιράν.
- Dwarven Blacksmith
Δεν τους αφήνουν οι Δημοκρατικοί να αρχίσουν το Μεγάλο πριν τις εκλογές.nyxtovios έγραψε: 11 Οκτ 2024, 22:05 Πάντως άμα θελει 15+ μέρες να απαντήσουν, καταλαβαίνετε ότι μάλλον δεν είναι και τόσο εύκολος αντίπαλος το Ιράν.
απο την πισω πορταNiki έγραψε: 11 Οκτ 2024, 17:56
Στο μαύρο είναι περιοχές που επιχείρησε η ισραηλινή αεροπορία στο παρελθόν.
Στο κόκκινο ασκήσεις μέσω Κύπρου της ισραηλινής αεροπορίας.
Από αυτό καταλαβαίνω ότι όλοι περιμένουν ότι θα περάσει άνετα μέσα από τις Κουρδικές περιοχές του ΙΡΑΚ για αυτούς δουλεύει και εκεί θα είναι και τα ιπτάμενα τάνκερ μετά θα συνεχίσει.
Το γεγονός ότι τον φέρανε σε κατάσταση μονόδρομου είναι που τον προβληματίζει.
Να περάσει από εκεί υποχρεωτικά; αυτό τον προβληματίζει.
Άρα από αλλού μάλλον θα πάει, αλλά από που;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Έχεις υπόψη σου κάποιο καλύτερο μοντέλο δημοκρατίας από αυτό της Δύσης;zteo έγραψε: 11 Οκτ 2024, 18:04 Το Κουρδικό Ιράκ δεν είναι ανεξάρτητο κράτος ο εναέριος χώρος ανήκει στο Ιράκ και από αυτούς πρέπει να πάρουν άδεια.
Αλλά αυτό είναι το μοντέλο " δημοκρατίας " της δυσης ημιαυτονομες περιοχές πολεμαρχων σε επίπεδο φεουδαρχιας που υπάρχουν για να καταπατουν την κυριαρχία των κρατών.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Φυσικά το σοσιαλιστικό μοντέλο δημοκρατίας όπως εφαρμόστηκε στην ΕΣΣΔ με τις κατάλληλες αλλαγές που δίδαξε η εφαρμογή του που πρέπει να γίνουν.Chilloutbuddy έγραψε: 12 Οκτ 2024, 02:36Έχεις υπόψη σου κάποιο καλύτερο μοντέλο δημοκρατίας από αυτό της Δύσης;zteo έγραψε: 11 Οκτ 2024, 18:04 Το Κουρδικό Ιράκ δεν είναι ανεξάρτητο κράτος ο εναέριος χώρος ανήκει στο Ιράκ και από αυτούς πρέπει να πάρουν άδεια.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Σε θεωρητικό επίπεδο και σε εργαστηριακές συνθήκες δεν έχω να σου πώ τίποτα, βασικά συμφωνώ. Το κόλλημά μου ξέρεις πιό είναι; ότι για να εφαρμοστεί τέτοιο πράμα πρέπει να εφαρμοστεί με το ζόρι. Δεν υπάρχει περίπτωση να συμφωνήσει ο κόσμος, και αν δε συμφωνεί ο κόσμος εγώ είμαι έξω. Με επαναστάσεις, πλύσεις εγκεφάλου και καταπιέσεις δεν παίζωzteo έγραψε: 12 Οκτ 2024, 07:24Φυσικά το σοσιαλιστικό μοντέλο δημοκρατίας όπως εφαρμόστηκε στην ΕΣΣΔ με τις κατάλληλες αλλαγές που δίδαξε η εφαρμογή του που πρέπει να γίνουν.Chilloutbuddy έγραψε: 12 Οκτ 2024, 02:36Έχεις υπόψη σου κάποιο καλύτερο μοντέλο δημοκρατίας από αυτό της Δύσης;zteo έγραψε: 11 Οκτ 2024, 18:04 Το Κουρδικό Ιράκ δεν είναι ανεξάρτητο κράτος ο εναέριος χώρος ανήκει στο Ιράκ και από αυτούς πρέπει να πάρουν άδεια.
Αν υπήρχε μια άδεια ήπειρος να πάνε μόνο όσοι πραγματικά γουστάρουν θα ερχόμουνα.
Για την ώρα το καλύτερο που έχω δει είναι η Δυτική δημοκρατία, μ'αυτό παίζουμε, και κοιτάμε να το σώσουμε γιατί μεταξύ άλλων είναι και λίγο αυτοκαταστροφικούλι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chilloutbuddy την 12 Οκτ 2024, 09:07, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Aαα μεγάλος γεωπολιτικος αναλυτης δηλαδή.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 2080 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-
- 155 Απαντήσεις