!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εισβολή Ισραήλ στο Λίβανο
Re: Εισβολή Ισραήλ στο Λίβανο
French president Emmanuel Macron, Italian prime minister Georgia Meloni and Spanish prime minister Pedro Sánchez issued a joint statement condemning the targeting of UNIFIL by the IDF. "We express our outrage at the injuries sustained by several peacekeepers in Naqoura. These attacks constitute a serious violation of Israel’s obligations under UN Security Council Resolution 1701 and international humanitarian law. These attacks are unjustifiable and must cease immediately”, they said
- Golden Age
Πως πάει η εφαρμογή του; Αφοπλίστηκε η Χεζμπολάχ; Απέκτησε το κράτος του Λιβάνου τον έλεγχο στις νότιες περιοχές;
Γιατί ρωτάς εμένα?Golden Age έγραψε: 11 Οκτ 2024, 21:22Πως πάει η εφαρμογή του; Αφοπλίστηκε η Χεζμπολάχ; Απέκτησε το κράτος του Λιβάνου τον έλεγχο στις νότιες περιοχές;
Ρώτα τους French president Emmanuel Macron, Italian prime minister Georgia Meloni and Spanish prime minister Pedro Sánchez που έβγαλαν την ανακοίνωση
Ποια ανακοίνωση?student έγραψε: 11 Οκτ 2024, 21:26Γιατί ρωτάς εμένα?Golden Age έγραψε: 11 Οκτ 2024, 21:22Πως πάει η εφαρμογή του; Αφοπλίστηκε η Χεζμπολάχ; Απέκτησε το κράτος του Λιβάνου τον έλεγχο στις νότιες περιοχές;
Ρώτα τους French president Emmanuel Macron, Italian prime minister Georgia Meloni and Spanish prime minister Pedro Sánchez που έβγαλαν την ανακοίνωση
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Εν κατέεις ήντα σημαίνει joint statement?zteo έγραψε: 11 Οκτ 2024, 21:42Ποια ανακοίνωση?student έγραψε: 11 Οκτ 2024, 21:26Γιατί ρωτάς εμένα?Golden Age έγραψε: 11 Οκτ 2024, 21:22
Πως πάει η εφαρμογή του; Αφοπλίστηκε η Χεζμπολάχ; Απέκτησε το κράτος του Λιβάνου τον έλεγχο στις νότιες περιοχές;
https://twitter.com/BarakRavid/status/1 ... 9899518206
Πως πάει η τριιημερη στρατιωτική επιχείρηση;
Απόψε είναι.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ρε μανία οι αντισημίτες φιλοχαμασατζήδες φονταμενταλιστές για το πότε θα τους χτυπήσει η οργή του Σύγχρονου κόσμου, της Δημοκρατίας και της Προόδου
Εφιάλτης τους εχει γινει πια
Εφιάλτης τους εχει γινει πια
- Iced Earth
- Phorum.gr user: Jon Schaffer
Αυτός είναι ο πραγματικός ύμνος.vantono έγραψε: 11 Οκτ 2024, 22:36 Ρε μανία οι αντισημίτες φιλοχαμασατζήδες φονταμενταλιστές για το πότε θα τους χτυπήσει η οργή του Σύγχρονου κόσμου, της Δημοκρατίας και της Προόδου![]()
Εφιάλτης τους εχει γινει πια![]()
- ου ψευδομαρτυρήσεις κατά του πλησίον σου μαρτυρίαν ψευδή
ου κλέψεις
ου φονεύσεις
- vantono
Iced Earth έγραψε: 11 Οκτ 2024, 22:45Αυτός είναι ο πραγματικός ύμνος.vantono έγραψε: 11 Οκτ 2024, 22:36 Ρε μανία οι αντισημίτες φιλοχαμασατζήδες φονταμενταλιστές για το πότε θα τους χτυπήσει η οργή του Σύγχρονου κόσμου, της Δημοκρατίας και της Προόδου![]()
Οντως ταιριάζει καλύτερα στην περίσταση, τριγκάρει περισσότερο την αντιγουόκ μάκα.
Οταν το Ισραηλ ηταν γουόκ, οι σημερινοί γουόκ και αντιγουόκ έτρωγαν βελανίδια ακομα
Έλα ντε και εγώ αυτό σκέφτηκα. Κλεοπάτρες, Αφροδίτες, όλα τα'χει μέσα. Φαντάσου να υπήρχε ίντερνετ τότε τι είχε να γίνει με τους ψεκες.vantono έγραψε: 11 Οκτ 2024, 22:48Iced Earth έγραψε: 11 Οκτ 2024, 22:45Αυτός είναι ο πραγματικός ύμνος.vantono έγραψε: 11 Οκτ 2024, 22:36 Ρε μανία οι αντισημίτες φιλοχαμασατζήδες φονταμενταλιστές για το πότε θα τους χτυπήσει η οργή του Σύγχρονου κόσμου, της Δημοκρατίας και της Προόδου![]()
![]()
Οντως ταιριάζει καλύτερα στην περίσταση, τριγκάρει περισσότερο την αντιγουόκ μάκα.
Οταν το Ισραηλ ηταν γουόκ, οι σημερινοί γουόκ και αντιγουόκ έτρωγαν βελανίδια ακομα![]()
- vantono
Τα πάντα εχει, αλλα στοχεύει σε συγκεκριμένο κοινό μόνο. Σε άλλου τύπου κοινό, σαν αυτό που εχουμε κι εδω μεσα, μάλλον αρέσουν άλλα πραγματα στη eurovision, πιο "παραδοσιακά"GoBzi έγραψε: 11 Οκτ 2024, 22:52Έλα ντε και εγώ αυτό σκέφτηκα. Κλεοπάτρες, Αφροδίτες, όλα τα'χει μέσα. Φαντάσου να υπήρχε ίντερνετ τότε τι είχε να γίνει με τους ψεκες.vantono έγραψε: 11 Οκτ 2024, 22:48![]()
Οταν το Ισραηλ ηταν γουόκ, οι σημερινοί γουόκ και αντιγουόκ έτρωγαν βελανίδια ακομα![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 191 Απαντήσεις
- 5822 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
-
- 4 Απαντήσεις