Αυτό θέλει.
Κάνει τον εξυπνούλη και τον υπεράνω, αλλά ο κρυφός πόθος της καρδούλας του αυτός είναι.
Σαουδάραβας τῃ νοοτροπίᾳ.
Αυτό θέλει.
Ηρέμησε, τύπε.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 11 Οκτ 2024, 11:17οκ φτιάξε μια χώρα που θα οδηγούν μόνο οι πλούσιοιfoscilis έγραψε: 11 Οκτ 2024, 11:09 Η αιρετική μου γνώμη για το θέμα είναι ότι σχεδόν το σύνολο του προβλήματος "ΙΧ" στη χώρα θα λυνόταν αν απλά οι επιθετικοί ζητιάνοι (=έλληνες φτωχοί) υποχρεώνονταν να πληρώσουν το πλήρες κόστος του ΙΧ τους, ξεκινώντας από το παρκάρισμα. ΠΑΡΑ πολλοί δε θα έχουν ΙΧ αν εφαρμοστεί αυτό και πρόκειται για κάτι ΚΑΛΟ.
Είναι σα να μπαίνουν 300 γύφτοι τζάμπα σε κάθε λεωφορείο, καπνίζοντας, πίνοντας, φωνάζοντας, ακουμπώντας πράγματα στις πόρτες κλπ και να απορούμε γιατί είναι χάλια τα λεωφορεία.
πριν το κάνεις όμως αυτό, φρόντισε να έχεις σοβαρά ΜΜΜ. γιατί η σημερινή κατάσταση είναι απελπιστική
Σαουδάραβας κι αρχιδιαImperium έγραψε: 11 Οκτ 2024, 11:26Αυτό θέλει.
Κάνει τον εξυπνούλη και τον υπεράνω, αλλά ο κρυφός πόθος της καρδούλας του αυτός είναι.
Σαουδάραβας τη νοοτροπία.
31 ΝοέμβρηFeindflug έγραψε: 11 Οκτ 2024, 11:29Ηρέμησε, τύπε.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 11 Οκτ 2024, 11:17οκ φτιάξε μια χώρα που θα οδηγούν μόνο οι πλούσιοιfoscilis έγραψε: 11 Οκτ 2024, 11:09 Η αιρετική μου γνώμη για το θέμα είναι ότι σχεδόν το σύνολο του προβλήματος "ΙΧ" στη χώρα θα λυνόταν αν απλά οι επιθετικοί ζητιάνοι (=έλληνες φτωχοί) υποχρεώνονταν να πληρώσουν το πλήρες κόστος του ΙΧ τους, ξεκινώντας από το παρκάρισμα. ΠΑΡΑ πολλοί δε θα έχουν ΙΧ αν εφαρμοστεί αυτό και πρόκειται για κάτι ΚΑΛΟ.
Είναι σα να μπαίνουν 300 γύφτοι τζάμπα σε κάθε λεωφορείο, καπνίζοντας, πίνοντας, φωνάζοντας, ακουμπώντας πράγματα στις πόρτες κλπ και να απορούμε γιατί είναι χάλια τα λεωφορεία.
πριν το κάνεις όμως αυτό, φρόντισε να έχεις σοβαρά ΜΜΜ. γιατί η σημερινή κατάσταση είναι απελπιστική
Έρχεται το μετρό Θεσσαλονίκης.
Αμα έχεις 30 ακίνητα και εισαι Κικιλιας αυτά είναι πράματι σιγα τα αυγά.Νετο Γκουερινο έγραψε: 11 Οκτ 2024, 10:28 Έλα μωρέ μλκες πως κάνετε έτσι;
Θα δώσεις 100 ευρώ παραπάνω στα τέλη
Θα δώσεις και 100 ευρώ παραπάνω στην βενζίνη
Θα δώσεις και 1000 ευρώ παραπάνω στο σούπερ μάρκετ
Και 2000 ευρώ παραπάνω στο ενοίκιο
Και 500 ευρώ παραπάνω στους λογαριασμούς
Σιγά τα αυγά
Στην ελλάδα που όλος ο ντουνιάς πρώτα αλλάζει αμάξι και μετά πάει γιατρό, λες πως το κρατάει απο συμφέρον.foscilis έγραψε: 11 Οκτ 2024, 11:07εξηγήσαμε ότι το κρατάει από συμφέρον. Η αλλαγή απλά το κάνει λιγότερο συμφέρον κατά 100 ευρώ το χρόνο. Δεν είναι αυτό που θα έπρεπε (=κατάσχεση, ξύλο, μια κάρτα για το λεωφορείο δώρο παρηγοριάς και μετά ξανά λίγο ξύλο) αλλά είναι θετικό.Ερμής έγραψε: 11 Οκτ 2024, 10:56
Δε μπορεί να βλέπουμε εμείς πως κάνει μλκιες σε κάποια θέματα και να μη το βλέπουν οι ίδιοι
Πάντως σίγουρα αυτο το μέτρο είναι φάουλ. Δε νομίζω πως κάποιος κρατάει το αμάξι του 20 χρόνια απο άποψη.
Εσύ δεν υπερηφανευεσαι αραιά και που για ένα παλιοσιτροεν που του χεις μισό εκατομμύριο χιλιόμετρα;Ερμής έγραψε: 11 Οκτ 2024, 12:22Στην ελλάδα που όλος ο ντουνιάς πρώτα αλλάζει αμάξι και μετά πάει γιατρό, λες πως το κρατάει απο συμφέρον.foscilis έγραψε: 11 Οκτ 2024, 11:07εξηγήσαμε ότι το κρατάει από συμφέρον. Η αλλαγή απλά το κάνει λιγότερο συμφέρον κατά 100 ευρώ το χρόνο. Δεν είναι αυτό που θα έπρεπε (=κατάσχεση, ξύλο, μια κάρτα για το λεωφορείο δώρο παρηγοριάς και μετά ξανά λίγο ξύλο) αλλά είναι θετικό.Ερμής έγραψε: 11 Οκτ 2024, 10:56
Δε μπορεί να βλέπουμε εμείς πως κάνει μλκιες σε κάποια θέματα και να μη το βλέπουν οι ίδιοι
Πάντως σίγουρα αυτο το μέτρο είναι φάουλ. Δε νομίζω πως κάποιος κρατάει το αμάξι του 20 χρόνια απο άποψη.
Δε μπορει να κάνει αλλιώς και το κρατάει.
Αυτο με το κατοστάρι επιπλέον το χρόνο θα είναι πλήγμα για την κυβέρνηση, θα μου το θυμηθείτε.
Η κυβέρνηση το ξέρει αλλά ή δε μπορεί να κάνει αλλιώς (λόγω ΕΕ), ή το κάνει επι τούτου.
Ρε μάστορα εγω για το σιτροενάκι μου που έχω θα πληρώσω ακόμη και στο ένα εκατομμύριο χλμ να φτάσει, στα τέτοια μου, ετσι και αλλιώς δευτερο το έχω πιαnyxtovios έγραψε: 11 Οκτ 2024, 12:26Εσύ δεν υπερηφανευεσαι αραιά και που για ένα παλιοσιτροεν που του χεις μισό εκατομμύριο χιλιόμετρα;Ερμής έγραψε: 11 Οκτ 2024, 12:22Στην ελλάδα που όλος ο ντουνιάς πρώτα αλλάζει αμάξι και μετά πάει γιατρό, λες πως το κρατάει απο συμφέρον.foscilis έγραψε: 11 Οκτ 2024, 11:07
εξηγήσαμε ότι το κρατάει από συμφέρον. Η αλλαγή απλά το κάνει λιγότερο συμφέρον κατά 100 ευρώ το χρόνο. Δεν είναι αυτό που θα έπρεπε (=κατάσχεση, ξύλο, μια κάρτα για το λεωφορείο δώρο παρηγοριάς και μετά ξανά λίγο ξύλο) αλλά είναι θετικό.
Αυτο με το κατοστάρι επιπλέον το χρόνο θα είναι πλήγμα για την κυβέρνηση, θα μου το θυμηθείτε.
Η κυβέρνηση το ξέρει αλλά ή δε μπορεί να κάνει αλλιώς (λόγω ΕΕ), ή το κάνει επι τούτου.![]()
Μπορει να το αφησει και να παρει λεωφορειο αλλα προτιμα να βολευει την κωλαρα του με το ελαχιστο δυνατο κοστος για την παρτη του και το μεγιστο για τους γυρω.Ερμής έγραψε: 11 Οκτ 2024, 12:22Στην ελλάδα που όλος ο ντουνιάς πρώτα αλλάζει αμάξι και μετά πάει γιατρό, λες πως το κρατάει απο συμφέρον.foscilis έγραψε: 11 Οκτ 2024, 11:07εξηγήσαμε ότι το κρατάει από συμφέρον. Η αλλαγή απλά το κάνει λιγότερο συμφέρον κατά 100 ευρώ το χρόνο. Δεν είναι αυτό που θα έπρεπε (=κατάσχεση, ξύλο, μια κάρτα για το λεωφορείο δώρο παρηγοριάς και μετά ξανά λίγο ξύλο) αλλά είναι θετικό.Ερμής έγραψε: 11 Οκτ 2024, 10:56
Επειδή εσύ πιστεύεις ότι το 80% των ΕΕ βγάζει κάτω από τον βασικό, δε σημαίνει ότι θα το πιστέψουμε και εμείς.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 11 Οκτ 2024, 11:06ενώ η ΝΔ με τη φορολογία των εε βάσει ενός φαντασιακού εισοδήματος, τους απέδωσε δικαιοσύνηOtto Weininger έγραψε: 11 Οκτ 2024, 10:16
Φυσικά και έβαζε φόρους ο ΣΥΡΙΖΑ. Και μάλιστα εκδικητικους προς τους ΕΕ.
Ένα σωρό φόρους μείωσε η ΝΔ, αν δεν αντέχει κάποιος να πληρώνει 9 ευρώ το μήνα για αυτοκίνητο μάλλον δεν έχει ούτε για βενζίνη.
Δεν είναι ζήτημα πίστηςOtto Weininger έγραψε: 11 Οκτ 2024, 13:17Επειδή εσύ πιστεύεις ότι το 80% των ΕΕ βγάζει κάτω από τον βασικό, δε σημαίνει ότι θα το πιστέψουμε και εμείς.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 11 Οκτ 2024, 11:06ενώ η ΝΔ με τη φορολογία των εε βάσει ενός φαντασιακού εισοδήματος, τους απέδωσε δικαιοσύνηOtto Weininger έγραψε: 11 Οκτ 2024, 10:16
Φυσικά και έβαζε φόρους ο ΣΥΡΙΖΑ. Και μάλιστα εκδικητικους προς τους ΕΕ.
Ένα σωρό φόρους μείωσε η ΝΔ, αν δεν αντέχει κάποιος να πληρώνει 9 ευρώ το μήνα για αυτοκίνητο μάλλον δεν έχει ούτε για βενζίνη.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα με το τεκμαρτό στο μπουρδέλο που ονομάζεται ελληνικό κράτος (και που τώρα πια από τη μεταπολίτευση και δώθε είναι κατά 70% δημιούργημα της ΝΔ), δεν είναι ότι πληρώνουν και αυτοί που δεν βγάζουν τόσα. Είναι ότι ο τσόγλανος ο Χατζηδάκης δηλώνει ουσιαστικά ότι το κράτος παραιτείται από την δίκαιη φορολόγηση αυτών που βγάζουν 20-50-100-500 χιλιάρικα το χρόνο και δηλώνουν 10. Λόγω της παραίτησης από ουσιαστικούς ελέγχους, αυτοί αφήνονται ασύδοτοι. Αν είχαν φτιάξει ένα σύστημα σωστών ελέγχων, δεν θα χρειαζόταν η μαλακία με το τεκμαρτό.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 11 Οκτ 2024, 13:34όταν μιλάμε για κράτος δικαίου και όχι για κωλοχανείο, εντοπίζεις αυτούς που το κάνουν και τους κόβεις τον κώλο. μια-δυο-τρεις-τέσσερις όταν ο άλλος ξέρει ότι υπάρχει σοβαρή υπαρκτή πιθανότητα να του έρθουν και να του κόψουν τον κώλο θα σταματήσει να το κάνει
σωστόmicmic έγραψε: 11 Οκτ 2024, 13:40 το κράτος παραιτείται από την δίκαιη φορολόγηση αυτών που βγάζουν 20-50-100-500 χιλιάρικα το χρόνο και δηλώνουν 10. Λόγω της παραίτησης από ουσιαστικούς ελέγχους, αυτοί αφήνονται ασύδοτοι. Αν είχαν φτιάξει ένα σύστημα σωστών ελέγχων, δεν θα χρειαζόταν η μαλακία με το τεκμαρτό.