10 φορες στην κοντρα βγηκαμε ντανε μου,αυτη ειναι η μαγεια του ριαλvantono έγραψε: 11 Οκτ 2024, 00:55Ρίαλ παίξαμε σήμερα δάσκαλε?![]()
Πώς έγινε αυτό, αφού παίζαμε (αντ)επιθετικά και όμορφα![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
UEFA Nations League
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: UEFA Nations League
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Μλκ άμπαλε και αστοιχείωτε σε βάζω ιγκνόρ, γιατί δε θέλω να τρέχουν αίμα τα μάτια μου κάθε φορά που σε διαβάζω.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Το πιο ωραίο αντιο!
Επομενο ραντεβού, Κυριακή με τους Ιρλανδούς.
Επομενο ραντεβού, Κυριακή με τους Ιρλανδούς.
Μπράβο στην εθνική για το καλό παιχνίδι και την νίκη. Αλλά είναι National league και οι Άγγλοι δεν το έχουν σαν υπόληψη ως διοργάνωση.
Ο Ιβάν πάρα τις εμμονές του δείχνει να κάνει καλή δουλειά πατώντας στα θετικά του Πογιετ. Όμως η εθνική θα κριθεί στα παιχνίδια που κρίνεται η πρόκριση. Εκεί που χρειάζεται να έχει στοχοπροσηλωση και νοοτροπία νικητή. Αλλιώς οι μεγάλες νίκες σε " φιλικά " είναι ανούσιες.
Ο Ιβάν πάρα τις εμμονές του δείχνει να κάνει καλή δουλειά πατώντας στα θετικά του Πογιετ. Όμως η εθνική θα κριθεί στα παιχνίδια που κρίνεται η πρόκριση. Εκεί που χρειάζεται να έχει στοχοπροσηλωση και νοοτροπία νικητή. Αλλιώς οι μεγάλες νίκες σε " φιλικά " είναι ανούσιες.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Πάμε για κούπα Μουντιάλ και γεια σας πουτανες.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Καλά ας πάμε πρώτα στο μουντιάλ και βλέπουμε. Το γράφω και πάνω σημασία έχει να δείξουμε μέταλλο στα κρίσιμα παιχνίδια.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- vantono
Η αλήθεια ειναι οτι τους ειδαμε και στο euro, που το έχουν σε υπόληψη πόσο τέλεια μπαλάρα έπαιξαν. Αν δεν βρίσκονταν πίσω στο σκορ δεν κινητοποιούνταν με τιποτα να ισοφαρίσουν/το γυρίσουν, δεν κινητοποιούνταν καν να παιξουν μπαλα δηλαδη.zteo έγραψε: 11 Οκτ 2024, 13:35 Μπράβο στην εθνική για το καλό παιχνίδι και την νίκη. Αλλά είναι National league και οι Άγγλοι δεν το έχουν σαν υπόληψη ως διοργάνωση.
Λες και τους ειχε πει κάποιος οτι αρκούσε ισοπαλία για να παρουν τη νικη/πρόκριση.
Και δεν ειναι "φιλικος" αγωνας το nations league. Μια καλη θεση σε αυτη τη διοργάνωση, μπορει να ειναι και το εισιτηριο που θα σε παει στην επομενη μεγαλη διοργάνωση.
Δεν το λες και φιλικο, για εμας τουλαχιστονzteo έγραψε: 11 Οκτ 2024, 13:35 Μπράβο στην εθνική για το καλό παιχνίδι και την νίκη. Αλλά είναι National league και οι Άγγλοι δεν το έχουν σαν υπόληψη ως διοργάνωση.
Περισσοτερες ελπίδες εχουμε να προκριθούμε στο μουντιαλ απο το nations league πλεον, παρά απο τον προκριματικο όμιλο
Για μας έχει αξία το National league ως δεύτερη ευκαιρία για τους Άγγλους είναι αδιάφορο. Να σου θυμίσω ότι στο προηγούμενο φάγανε 4 μέσα στην Αγγλία από την Ουγγαρία.vantono έγραψε: 11 Οκτ 2024, 13:54Η αλήθεια ειναι οτι τους ειδαμε και στο euro, που το έχουν σε υπόληψη πόσο τέλεια μπαλάρα έπαιξαν. Αν δεν βρίσκονταν πίσω στο σκορ δεν κινητοποιούνταν με τιποτα να ισοφαρίσουν/το γυρίσουν, δεν κινητοποιούνταν καν να παιξουν μπαλα δηλαδη.zteo έγραψε: 11 Οκτ 2024, 13:35 Μπράβο στην εθνική για το καλό παιχνίδι και την νίκη. Αλλά είναι National league και οι Άγγλοι δεν το έχουν σαν υπόληψη ως διοργάνωση.
Λες και τους ειχε πει κάποιος οτι αρκούσε ισοπαλία για να παρουν τη νικη/πρόκριση.
Και δεν ειναι "φιλικος" αγωνας το nations league. Μια καλη θεση σε αυτη τη διοργάνωση, μπορει να ειναι και το εισιτηριο που θα σε παει στην επομενη μεγαλη διοργάνωση.
Δες απλά ποιους παίκτες πήρε ο προπονητής της Αγγλιας και θα καταλαβεις ότι χρησιμοποίησε το ματς για να δοκιμάσει παίκτες.
Στο euro παίξανε κυνικά και φτάσανε δεύτερη φορά τελικο
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- vantono
Ποιους παίκτες πήρε, την U21?zteo έγραψε: 11 Οκτ 2024, 14:01Για μας έχει αξία το National league ως δεύτερη ευκαιρία για τους Άγγλους είναι αδιάφορο. Να σου θυμίσω ότι στο προηγούμενο φάγανε 4 μέσα στην Αγγλία από την Ουγγαρία.vantono έγραψε: 11 Οκτ 2024, 13:54Η αλήθεια ειναι οτι τους ειδαμε και στο euro, που το έχουν σε υπόληψη πόσο τέλεια μπαλάρα έπαιξαν. Αν δεν βρίσκονταν πίσω στο σκορ δεν κινητοποιούνταν με τιποτα να ισοφαρίσουν/το γυρίσουν, δεν κινητοποιούνταν καν να παιξουν μπαλα δηλαδη.zteo έγραψε: 11 Οκτ 2024, 13:35 Μπράβο στην εθνική για το καλό παιχνίδι και την νίκη. Αλλά είναι National league και οι Άγγλοι δεν το έχουν σαν υπόληψη ως διοργάνωση.
Δες απλά ποιους παίκτες πήρε ο προπονητής της Αγγλιας και θα καταλαβεις ότι χρησιμοποίησε το ματς για να δοκιμάσει παίκτες.
Δεν είχε Μπελιγχαμ, δεν είχε Σάκα, Ράις, Στοουν κτλ?
Πάλμερ και Γκόρντον αν εννοείς αυτούς, είναι οι πιο ταλαντούχοι ανερχόμενοι στην Αγγλία, κάνουν παπάδες.
Ο δε Πάλμερ στο euro, με δικό του γκολ τους πήγε τελικό όταν μπήκε αλλαγή.
Επειδή δεν έπαιζε ο αμπαλοΚέιν, δεν σημαίνει ότι δεν κατέβασε βασικους και έπαιζε με τα τριτοδεύτερα.
Οι παγκιτες ήταν νεαροί παίκτες με ελάχιστες συμμετοχές. Αυτούς εννοώ ότι πήρε να δοκιμάσει.vantono έγραψε: 11 Οκτ 2024, 14:30Ποιους παίκτες πήρε, την U21?zteo έγραψε: 11 Οκτ 2024, 14:01Για μας έχει αξία το National league ως δεύτερη ευκαιρία για τους Άγγλους είναι αδιάφορο. Να σου θυμίσω ότι στο προηγούμενο φάγανε 4 μέσα στην Αγγλία από την Ουγγαρία.vantono έγραψε: 11 Οκτ 2024, 13:54
Η αλήθεια ειναι οτι τους ειδαμε και στο euro, που το έχουν σε υπόληψη πόσο τέλεια μπαλάρα έπαιξαν. Αν δεν βρίσκονταν πίσω στο σκορ δεν κινητοποιούνταν με τιποτα να ισοφαρίσουν/το γυρίσουν, δεν κινητοποιούνταν καν να παιξουν μπαλα δηλαδη.
Δεν είχε Μπελιγχαμ, δεν είχε Σάκα, Ράις, Στοουν κτλ?
Πάλμερ και Γκόρντον αν εννοείς αυτούς, είναι οι πιο ταλαντούχοι ανερχόμενοι στην Αγγλία, κάνουν παπάδες.
Ο δε Πάλμερ στο euro, με δικό του γκολ τους πήγε τελικό όταν μπήκε αλλαγή.
Επειδή δεν έπαιζε ο αμπαλοΚέιν, δεν σημαίνει ότι δεν κατέβασε βασικους και έπαιζε με τα τριτοδεύτερα.
Επισης έβαλε τον Μπελιγχαμ κεντρικό επιθετικό. Σε ποιο όνειρο το είδε αυτο
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
ahahahahaalekhine έγραψε: 11 Οκτ 2024, 10:55 Orion22 λουτρο αληθειας
https://twitter.com/atifgujjaruk/status ... 1062979830
ahahahhahahhahahahahah
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
πάει ο καφές..
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
Όλους τους βασικούς της έβαλε η Αγγλία, μόνο ο τραυματίας Κέιν έλειπε
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 56 Απαντήσεις
- 2260 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος