!!! DEVELOPMENT MODE !!!

UEFA Nations League

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
Tarkovsky
Phorum.gr user: Harry Haller's Records

Re: UEFA Nations League

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tarkovsky »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 15 Σεπ 2024, 18:37
Μπίστης έγραψε: 15 Σεπ 2024, 17:30
Tarkovsky έγραψε: 14 Σεπ 2024, 14:07

ο μυρωδιάς αποθεώνει μυρωδιάδες, τι πρωτότυπο
Δεν λέω ότι ξέρω μπαλλα :102:
Όντως ο φίλος Εθνι δεν ξέρει , συγγνώμη Εθνι

Με τον Αρχοντιδη είχα βαρεθεί μέχρι αυτοκτονίας, βαλτωσαμε, βγήκαμε από τον χάρτη των πολιτισμένων εθνών :102:
κολλητε,εχεις την τυχη αν εχεις εν ζωη για κολλητο οτι καλυτερο εχει περασει απο προπονητες στην μπαλα :102:

ο αρχοντιδης ηταν οτι ο πολιτης για το μπασκετ,σας εβαλε στον χαρτη και εφαγε ολο το αναθεμα :102:
στο χάρτη μας είχε βάλει ο Αλκέτας το 79-80, κάτι Αρχοντίδηδες, Γεωργιάδηδες και Δανιήλ στο τσακ δεν μας ξαναέβγαλαν
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Άβαταρ μέλους
Tarkovsky
Phorum.gr user: Harry Haller's Records

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tarkovsky »

vantono έγραψε: 15 Σεπ 2024, 19:15 Ποιοι είναι όλοι αυτοί εν τω μεταξύ, που όλοι τους ξέρετε και τους προλαβατε? Πόσο χρονών είστε?
είμεθα μεγάλοι, σοφοί και έμπΥροι

και βασικά δεν αντέχουμε να διαβάζουμε τις παπαριές ενός που ο κώλος του ουδέποτε έχει κάτσει σε τσιμέντο, άντε σε καρεκλάκι
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Tarkovsky έγραψε: 16 Σεπ 2024, 19:06
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 15 Σεπ 2024, 18:37
Μπίστης έγραψε: 15 Σεπ 2024, 17:30

Δεν λέω ότι ξέρω μπαλλα :102:
Όντως ο φίλος Εθνι δεν ξέρει , συγγνώμη Εθνι

Με τον Αρχοντιδη είχα βαρεθεί μέχρι αυτοκτονίας, βαλτωσαμε, βγήκαμε από τον χάρτη των πολιτισμένων εθνών :102:
κολλητε,εχεις την τυχη αν εχεις εν ζωη για κολλητο οτι καλυτερο εχει περασει απο προπονητες στην μπαλα :102:

ο αρχοντιδης ηταν οτι ο πολιτης για το μπασκετ,σας εβαλε στον χαρτη και εφαγε ολο το αναθεμα :102:
στο χάρτη μας είχε βάλει ο Αλκέτας το 79-80, κάτι Αρχοντίδηδες, Γεωργιάδηδες και Δανιήλ στο τσακ δεν μας ξαναέβγαλαν
ποιος αλκετας εκεινος που μπερδευε το αμερικανικο φουτμπολ με το σοκερ και μας εκανε διεθνως ρεζιλι το 94 με την κατοχουλα και τους βετερανους και το ποδοσφαιρο της δεκαετιας του 60 στο μουντιαλ?

καταρριπτεται το ποιος ειναι μοντερνος απο τα γεγονοτα :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Αγγλία – Ελλάδα: Βαριά «σκιά» ρίχνει ο θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ στον αγώνα του κατάμεστου Wembley

Υπό κλίμα βαθύτατης θλίψης, μετά τον θάνατο του Τζορτζ Μπάντοκ, η Εθνική Ελλάδας και η εθνική Αγγλίας καλούνται απόψε (10.10.2024, 21:45, Newsit.gr, Novasports, Alpha) να βάλουν στην άκρη τα συναισθήματά τους, να δείξουν ότι ακολουθούν τις προσταγές της UEFA και να αγωνιστούν στο Wembley, σε ματς για την 3η αγωνιστική του Nations League.

Η είδηση του θανάτου του ποδοσφαιριστή της Εθνικής, Τζορτζ Μπάλντοκ, παραμονές του Αγγλία – Ελλάδα, σκόρπισε βαθιά θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στη Γαλανόλευκη. Ο μεγάλος αγώνας στο “Wembley” μπαίνει σε… δεύτερη θέση, με τους διεθνείς να βρίσκονται σε “σοκ”, μετά το θάνατο του συμπαίκτη τους.

Όπως έγινε γνωστό οι ποδοσφαιριστές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια κόντρα στην Αγγλία σε ένδειξη πένθους. Επίσης στην εντός έδρας αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με την Ιρλανδία, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (13.10.2024), θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή.

Την ίδια στιγμή, η UEFA επιβεβαιώνει για μια ακόμα φορά ότι το “respect” που προωθεί στους αγώνες της, αφορά καταστάσεις που δεν επηρεάζουν τηλεοπτικά δικαιώματα. Ο άνθρωπος και η λογική, πηγαίνουν… λίγο πιο πίσω, όταν το καλεντάρι είναι φορτωμένο.

Η αναμέτρηση του “Wembley” θα λάβει χώρα σε βαρύ κλίμα, αν και δεν προβλέπεται κάποια αναβολή της λόγω του πένθους, ακόμη και για ένα τόσο σοβαρό γεγονός. Άλλωστε, το ίδιο “έργο” το έχουμε δει κι άλλες φορές στο παρελθόν. Είτε είναι τρομοκρατική επίθεση στο πούλμαν της Ντόρτμουντ, είτε είναι η κατάρρευση του Έρικσεν εντός αγωνιστικού χώρου, το.. αυτί της UEFA δεν “ιδρώνει”. Ο αγώνας γίνεται κανονικά.

Στο αγωνιστικό μέρος -που για τον υπόλοιπο κόσμο έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα– η Αγγλίας και η Ελλάδα μοιράζονται αυτή τη στιγμή την πρώτη θέση του 2ου ομίλου στη League B του Nations League.

Κάτω από τα γκολπόστ αναμένεται να είναι ο Βλαχοδήμος και την τετράδα της άμυνας ίσως αποτελέσουν οι Τσιμίκας, Κουλιεράκης, Μαυροπάνος, Ρότα. Στα χαφ έχει κερδίσει έδαφος ο Σιώπης αλλά και ο Ζαφείρης, αν και γύρισε και ο Μπακασέτας. Ο Βαγγέλης Παυλίδης αναμένεται να είναι στην κορυφή της επίθεσης -μετά τον τραυματισμό του Φώτη Ιωαννίδη- και πίσω του ίσως να έχει τριάδα τους Μασούρα, Τζόλη, Μπακασέτα.

Στην Αγγλία, ο Κάρσλεϊ θα περιμένει ως την τελευταία στιγμή για να δει αν θα αγωνιστεί ο Χάρι Κέιν, ο οποίος είναι αμφίβολος. Σε αντίθετη περίπτωση, ο Όλα Γουότκινς θα πάρει φανέλα βασικού, ενώ “παίζεται” και η συμμετοχή του Τζακ Γκρίλις λόγω ενός χτυπήματος. Στην αποστολή κλήθηκαν και οι Κέρτις Τζόουνς, Τίνο Λιβραμέντο, ενώ δεδομένα εκτός είναι οι Κόμπι Μέινου, Έζρι Κόνσα και Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ εξαιτίας τραυματισμών.

Τα εισιτήρια έχουν κάνει φτερά, το Γουέμπλεϊ θα είναι sold-out, ενώ και περισσότεροι από 3 χιλιάδες Έλληνες αναμένονται στο ματς.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Αγγλία: Πίκφορντ – Άρνολντ, Στόουνς, Μαγκουάιρ, Λιούις – Ράις, Γκόμες – Σάκα, Φόντεν, Μαντουέκε – Γουότκινς.

Ελλάδα: Βλαχοδήμος – Ρότα, Μαυροπάνος, Κουλιεράκης, Τσιμίκας – Κουρμπέλης, Μάνταλος (Ζαφείρης) – Μασούρας, Μπακασέτας, Τζόλης – Παυλίδης.

Διαιτητής: Αντρέα Κολόμπο (Ιταλία)

Βοηθοί: Τσίρο Καρμπόνε (Ιταλία), Τζόρτζιο Περέτι (Ιταλία)

Τέταρτος: Ματέο Μαρτσενάρο (Ιταλία)

VAR: Βαλέριο Μαρίνι (Ιταλία), Πάολο Ματσολένι (Ιταλία)

https://www.newsit.gr/athlitika/agglia- ... y/4202884/
Χωρίς Φωτάρα η ομάδαρα, αλλά θα το παλέψουμε! Για τον Τζορτζ!
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

εγώ νομίζω ότι είναι και λίγο θέμα μεγέθους

αν είχε συμβεί το ίδιο σε κανέναν αρνολντ σιγά μην γινόταν το ματς
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
vantono

alekhine έγραψε: 10 Οκτ 2024, 11:29 εγώ νομίζω ότι είναι και λίγο θέμα μεγέθους

Ηταν και Αγγλος ουσιαστικά ο Μπάλντοκ, με βασικη καριερα στην Αγγλια για χρόνια, οχι κανενας ράντομ ελ που δεν τον ξερει η μανα του.
Κι εμενα μου εκανε εντυπωση που δεν ακυρώθηκε.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

vantono έγραψε: 10 Οκτ 2024, 11:42

Ηταν και Αγγλος ουσιαστικά ο Μπάλντοκ, με βασικη καριερα στην Αγγλια για χρόνια, οχι κανενας ράντομ ελ που δεν τον ξερει η μανα του.
έπρεπε να κάνουμε αίτημα
και ας αποφάσιζε η ΟΥΕΦΑ
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
alekhine

Lugozzi έγραψε: 10 Οκτ 2024, 11:47

έπρεπε να κάνουμε αίτημα
και ας αποφάσιζε η ΟΥΕΦΑ

εγώ νομίζω ότι μπορεί να έπεσε σύρμα να μην γίνει αίτημα για να μην εκτεθεί η ουεφα με την απόρριψη του

αν ήταν αγγλος διεθνής το παιδί θα είχε αναβληθεί το ματς σε μια ώρα μέσα
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

alekhine έγραψε: 10 Οκτ 2024, 11:55
Lugozzi έγραψε: 10 Οκτ 2024, 11:47
έπρεπε να κάνουμε αίτημα
και ας αποφάσιζε η ΟΥΕΦΑ

εγώ νομίζω ότι μπορεί να έπεσε σύρμα να μην γίνει αίτημα για να μην εκτεθεί η ουεφα με την απόρριψη του

αν ήταν αγγλος διεθνής το παιδί θα είχε αναβληθεί το ματς σε μια ώρα μέσα
τι τον έχουμε τον μπέμπη εκεί πέρα?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
alekhine

Lugozzi έγραψε: 10 Οκτ 2024, 11:56 τι τον έχουμε τον μπέμπη εκεί πέρα?
ρε λουγκο αυτός πλέον είναι μεγάλο κεφάλι το συμφέρον της εταιρείας είναι πάνω από ολα :102:
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Ο υποτακτικος έχει λοκαρει τη θεση του θεοδωριδη,και στα 4 θα επεφτε αν το ζητουσαν
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

εχει ξανασυμβει αυτο στο παρελθον

αυτος ειναι ο επαγγελματικος αθλητισμος :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
vantono

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 10 Οκτ 2024, 13:03 εχει ξανασυμβει αυτο στο παρελθον

Χασαμε ενα ρίαλ παίκτη δάσκαλε. :a040:
Μεχρι κι εσυ μόνο καλά λόγια ειχες να πεις για αυτο το παιδι :102:

Θα λειψει και απο την εθνικη και απο την ομάδα του.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

vantono έγραψε: 10 Οκτ 2024, 13:16
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 10 Οκτ 2024, 13:03 εχει ξανασυμβει αυτο στο παρελθον

Χασαμε ενα ρίαλ παίκτη δάσκαλε. :a040:
Μεχρι κι εσυ μόνο καλά λόγια ειχες να πεις για αυτο το παιδι :102:

Θα λειψει και απο την εθνικη και απο την ομάδα του.
εγω σας στον ειχα αποκαλυψει αν θυμασαι ντανε μου

ας ελπισουμε οση τυχη δεν ειχε το παιδι να την αποκτησει πολλαπλασια το ετερο πουλεν μου :102:

Αλαιν ντε Μπενουα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”