Μερικες φορες το χοιρινό πραγματι μυριζει. Εαν θελεις παντως να δοκιμασεις το καλύτερο χοιρινο (για να μην σου πω κρεας γενικα) που μπορείς να αγορασεις, παρε μπριζόλες μαυρου χοιρου απο φαρμα μπραλου και πετα τις στα καρβουνα. Απο πανω βαλε μονο θαλασσινο αλατι και φρεσκο πιπερι, και θα με θυμηθείς.Ερμής έγραψε: 04 Δεκ 2018, 17:04Ρε ημουν δεινός γουρουνοφάγος μέχρι που πέρσι αρχισε να μου μυρίζει ρε πστ μου, ειδικά χοιρινές μπριτζόλες με τπτ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Χειρότερο φαγητό
Re: Χειρότερο φαγητό
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Η πιο πιθανη εξηγηση ειναι οτι ο συγκεκριμενος περιξ-της-ΧΑ βρηκε καμια μουσουλμανα γι αυτο αρχισε τα "δεν μπορω τη μυρωδια απ το γουρουνι" και "αν ολα τα παιδια της γης δινανε τα χερια"Ερμής έγραψε: 04 Δεκ 2018, 17:04Ρε ημουν δεινός γουρουνοφάγος μέχρι που πέρσι αρχισε να μου μυρίζει ρε πστ μου, ειδικά χοιρινές μπριτζόλες με τπτ.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
επισης δεν τρωω τα ματια.
ερχοταν κατι γεροντια στο παρκιγκ κινδυνος θανατος και τους παρκαρα το αμαξι ,προχθες μου εφεραν κατι μπριζολες απο δικο τους γρν ,τελειες ηταν .
παλια ακουγα οτι σε καπιους μυριζει το κατσικι ευτυχως δεν ειχα ποτε τετοιο προβλημα.
ερχοταν κατι γεροντια στο παρκιγκ κινδυνος θανατος και τους παρκαρα το αμαξι ,προχθες μου εφεραν κατι μπριζολες απο δικο τους γρν ,τελειες ηταν .
παλια ακουγα οτι σε καπιους μυριζει το κατσικι ευτυχως δεν ειχα ποτε τετοιο προβλημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος perseus την 04 Δεκ 2018, 18:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- perseus
τι γευση εχει?Το χειρότερο φαγητό είναι σούπα χελώνα.
επισης σαλιγκαρια δεν μου αρεσαν αλλα μπορει να φταει η πεθερα για αυτο.
perseus έγραψε: 04 Δεκ 2018, 18:20τι γευση εχει?Το χειρότερο φαγητό είναι σούπα χελώνα.
~~¥~~
- perseus
κρατησα πισινη ηταν σαν να μασαγα λαστιχο απο σφεντονα.
Συμφωνώ απόλυτα!!!τεν τεν έγραψε: 04 Δεκ 2018, 16:28 Δεν υπάρχει άσχημο φαγήτο, αλλα κακομαγειρεμένο.
Μιλα χαρα είναι τα φαγητά που έβαλε ο Μπούμπης.
(ήμουν σχεδόν σίγουρος οτι είναι ένας απο τους Pan αλλα αυτά τα θέματα με βάζουν σε σκέψεις)
Όλα τα φαγητά τα τρώω - μέχρι και σαλιγκάρια και βατραχοπόδαρα....
Το ότι δεν τα τρώτε κάποιο φαγητό σημαίνει ή ότι κάποιος δεν σας το μαγειρεύει σωστά ή ότι έχετε κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα που βγαίνει με αυτό το φαγητό...
.
- Cecily Anne
Δικός μου είσαι. Με σκορδοζουμο για παπάρα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Τριχωτες γλιτζιασμενες σποριαρικες αηδιες. Μπαμιες. Οι κατσαριδες του φυτικου βασιλειου.
Δευτερα ειναι τα ρεβυθια, βραστα στραγαλια. Θυμιζουν πατεντα της κατοχης προκειμενου να να φας κατι για να κρατηθεις ζωντανος.
Δευτερα ειναι τα ρεβυθια, βραστα στραγαλια. Θυμιζουν πατεντα της κατοχης προκειμενου να να φας κατι για να κρατηθεις ζωντανος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BILLO την 04 Δεκ 2018, 19:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ετσι! φτιαχνει ο πατερας μου μια σαλτσα τύπου λαδολεμονο, που σιγουρα περιεχει μουστάρδα (δεν ξερω για σκορδο, δεν του φαινεται εντονα στη γευση, και δεν μου λεει και τη συνταγη, την εχει επτασφράγιστο μυστικο
Aπορώ με την απέχθεια πολλών προς τις μπάμιες. Δεν υπάρχει οικογένεια που να μην τις απεχθάνεται τουλάχιστον ένας. Είναι λαχανικό όμως, κανένα λαχανικό δεν μου προκαλεί απέχθεια, περισσότερες πιθανότητες έχει το κρέας να μου προκαλέσει απέχθεια, με το λίπος, τους ιστούς, το αίμα.BILLO έγραψε: 04 Δεκ 2018, 19:01 Τριχωτες γλιτζιασμενες σποριαρικες αηδιες. Μπαμιες. Οι κατσαριδες του φυτικου βασιλειου.
Παλαιότερα δεν έτρωγα τις γαρίδες, ώσπου έφαγα γαριδομακαρονάδα.
Μπαμιες, ρεβυθια, αγκιναρες. Οχι.
Δεν ψηφισα, γιατι επρεπε να επιλεξω ενα. Αδικια για τα αλλα δυο. Δε μπορεσα.
Επισης, σαλιγκαρια. Γυαλιστερες κτλ. Παντζαρια. Τοματα. Συκωτι (και κατι μυαλα, αμελετητα, πατε κτλ). Πηχτη.
Σιγουρα υπαρχουν και αλλα. Τα περισσοτερα δε θελω να τα δοκιμασω καν. Δεν ειναι οτι τους εδωσα ευκαιρια, απλα δεν θελω να τα δοκιμασω! Θα ζησω και χωρις αυτα.
Δεν ψηφισα, γιατι επρεπε να επιλεξω ενα. Αδικια για τα αλλα δυο. Δε μπορεσα.
Επισης, σαλιγκαρια. Γυαλιστερες κτλ. Παντζαρια. Τοματα. Συκωτι (και κατι μυαλα, αμελετητα, πατε κτλ). Πηχτη.
Σιγουρα υπαρχουν και αλλα. Τα περισσοτερα δε θελω να τα δοκιμασω καν. Δεν ειναι οτι τους εδωσα ευκαιρια, απλα δεν θελω να τα δοκιμασω! Θα ζησω και χωρις αυτα.
Είναι πολύ γλιτσιάρικο το κρέας.perseus έγραψε: 04 Δεκ 2018, 18:20τι γευση εχει?
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 1012 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
-