!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σύντομα θα κληθώ να κάνω την θητεία μου. Τι να προμηθευτώ;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Re: Σύντομα θα κληθώ να κάνω την θητεία μου. Τι να προμηθευτώ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

enaon έγραψε: 09 Οκτ 2024, 21:30 καλα ναι τα διαβασα, μεγαλη συκιά θα ησουν και το πέρασες για μεγαλο πευκο.
:smt005:
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

vantono έγραψε: 09 Οκτ 2024, 21:29 Το σπρέι για κοριούς δεν είναι απαραίτητο, ωστόσο πάρε κανένα τύπου ντετολ αν θες.
Για κοριούς, θα σας πουν και οι ίδιοι εκεί κάποια στιγμή να βγάλετε έξω στον ήλιο τα στρώματα των κρεβατιών σας. Ο ήλιος κάνει ολοκαύτωμα στους κοριούς, δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο για αυτούς. Κανε το μια φορά τη βδομάδα αν βρίσκεις χρόνο, δεν θα σου λέει κανείς τίποτα.

Στον ήλιο να κάθεσαι κι εσύ όσο μπορείς και αντέχεις (ναι, και πάνω στον άνθρωπο λειτουργεί "απολυμαντικά") και άσε τα αντηλιακά και λοιπά γκειλίκια.
Και ντουζ να κάνεις με όσο το δυνατόν πιο κρύο νερό μπορείς και αντέχεις. Βοηθάει στο κλείσιμο των πόρων του δέρματος, κάτι που θα σου χρειαστεί όσο είσαι εκεί μέσα.
ρε μπομπο πριν ποσα χρονια υπηρετησες; να πουμε πριν απο 30 να ειμαστε μεσα;
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

οκ ολοι σχεδον τρολλαρουν ..εκτος απο την γαλη
Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi »

enaon έγραψε: 09 Οκτ 2024, 21:27 ειναι δυνατόν να λεμε "ξερεις να ραβεις" για ενα κουμπί; Αλήθεια τώρα; :-?
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Rocco Siffredi έγραψε: 09 Οκτ 2024, 22:05
enaon έγραψε: 09 Οκτ 2024, 21:27 ειναι δυνατόν να λεμε "ξερεις να ραβεις" για ενα κουμπί; Αλήθεια τώρα; :-?
Εικόνα
Θα φοράνε και δαχτυλίθρα αυτοι :102:
Άβαταρ μέλους
vantono

nemo έγραψε: 09 Οκτ 2024, 22:01
vantono έγραψε: 09 Οκτ 2024, 21:29 Το σπρέι για κοριούς δεν είναι απαραίτητο, ωστόσο πάρε κανένα τύπου ντετολ αν θες.
Για κοριούς, θα σας πουν και οι ίδιοι εκεί κάποια στιγμή να βγάλετε έξω στον ήλιο τα στρώματα των κρεβατιών σας. Ο ήλιος κάνει ολοκαύτωμα στους κοριούς, δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο για αυτούς. Κανε το μια φορά τη βδομάδα αν βρίσκεις χρόνο, δεν θα σου λέει κανείς τίποτα.

Στον ήλιο να κάθεσαι κι εσύ όσο μπορείς και αντέχεις (ναι, και πάνω στον άνθρωπο λειτουργεί "απολυμαντικά") και άσε τα αντηλιακά και λοιπά γκειλίκια.
Και ντουζ να κάνεις με όσο το δυνατόν πιο κρύο νερό μπορείς και αντέχεις. Βοηθάει στο κλείσιμο των πόρων του δέρματος, κάτι που θα σου χρειαστεί όσο είσαι εκεί μέσα.
ρε μπομπο πριν ποσα χρονια υπηρετησες; να πουμε πριν απο 30 να ειμαστε μεσα;
Εμενα ρωτάς, για τον εαυτό σου απαντάς παππού? :102:
Από τη δική μου "υπηρεσία" ούτε δεκαετία δεν εχει περάσει. Ισως και να ειμαι ο πιο προσφατος εδω μεσα.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Ωραίο νήμα θα ήταν τι μας έμεινε από το στρατό, σε τι μας έστρωσε, τι μας έμαθε δηλαδης
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Όντως αυτό που μοστράρεις ότι πήγες στο μεγάλο το πεύκο σαν το θανασάκη να το κοιτάξεις. :lol:
Την επόμενη φορά θα σε δούμε να ψυθιρίζεις σε γειτονιά μουσουλμάνων υπερ ΙΣραήλ, στις 5 το πρωί :lol:
Άβαταρ μέλους
vantono

nyxtovios έγραψε: 09 Οκτ 2024, 22:13 Όντως αυτό που μοστράρεις ότι πήγες στο μεγάλο το πεύκο σαν το θανασάκη να το κοιτάξεις. :lol:
Την επόμενη φορά θα σε δούμε να ψυθιρίζεις σε γειτονιά μουσουλμάνων υπερ ΙΣραήλ, στις 5 το πρωί :lol:
Αυλώνα πήγα. Μ.Πεύκο ηταν το κεντρο που παρουσιαστηκα και εμεινα μεχρι την ορκωμοσία. Αργότερα επεστρεψα Πεύκο για λιγες εβδομάδες, να περασω εξετάσεις για δεκανέας :102:
Και μετά ξανα Αυλώνα.
Άβαταρ μέλους
vantono

Ορκωμοσία, άλλο κεφάλαιο ανοίγουμε τωρα. Τι θυμηθηκα.
Ορκίστηκα ως άθεος. Απ'τις πιο περήφανες στιγμές της ζωής μου :102:
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Γράφων έγραψε: 09 Οκτ 2024, 19:49 Συγγνώμη αν έχω ξεχάσει κάτι, αλλά δεν έχω προλάβει ακόμα να διαβάσω όλα τα σχόλια! Ευχαριστώ και πάλι!
Συνοψίζοντας όλα όσα είδα σε μια λίστα:
  • Εσώρουχα
  • Κάλτσες
  • Φανελάκια
  • Ισοθερμικά
  • Υπνόσακο
  • Λουκέτα
  • Πάτους για τις αρβύλες
  • Γυαλιστικά, καθαριστικά για αρβύλες
  • Βελόνα
  • Κλωστή
  • Είδη υγιεινής και νεσεσέρ
  • Γάντια
  • Κασκόλ
  • Μπουκαλάκια με νερό
  • Μωρομάντηλα
  • Αντηλιακό προσώπου
  • Ειδικό σπρέι για κοριούς
  • Νυχοκόπτη
  • Ξυριστική μηχανή και απλό ξυραφάκι (σκέφτομαι να πάρω και τα δύο)
  • Κινητό χωρίς κάμερα
  • Πολύμπριζο
  • Βιβλία
  • Αντισηπτικά
Μιας και το αποφάσισες σοβαρά να πας. Μην είσαι ψάρι και πάρεις κινητό χωρίς κάμερα. Smartphone πάρε. Απλά τις πρώτες 2-3 ημέρες που θα προσπαθήσουν να σπάσουν τον τσαμπουκά στους πολλούς μην είσαι προκλητικός ως προς τη χρήση του. Στο γράφω γιατί θα με θυμηθείς, στο πρώτο επισκεπτήριο θα ζητήσεις να σου φέρουν οι δικοί σου το smartphone σου.
Κασκόλ και μαλακίες μην πάρεις. Δε θα κάτσεις και ένα χρόνο και δεν έχει βάλει και κανένα σοβαρό κρύο. Πάρε και μια δεύτερη αλλαξιά πολιτικά ρούχα, μη βγεις με τα ιδρωμένα της πρώτης ημέρας στην έξοδο σου. Επίσης άσε τα βιβλία ή πέρνα κανένα στο κινητό σου και αντί αυτού πάρε κωλόχαρτο, γιατί θα πρέπει να τα κουβαλήσεις όλα αυτά και στο πήγαινε και στο φεύγα. Προτίμησε βαλίτσα με ροδάκια. Πολύπριζα και τέτοια θα έχουν άλλοι, τουλάχιστον μη στο ψειρίσουν.
Όταν κατά την είσοδο σου σε ρωτήσουν αν έχεις νυχοκόπτη μαζί σου με λίμα ή αιχμηρό αντικείμενο μαζί σου πες ψύχραιμα όχι ακόμη και αν έχεις το μαχαίρι του ράμπο. Προέτρεψε τους μάλιστα να ψάξουν. Δεν πρόκειται να ψάξουν απλά μερικοί ανώμαλοι τη βρίσκουν με το να ψαρώνουν και να τρομοκρατούν νέους...
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Ερμής έγραψε: 09 Οκτ 2024, 22:12 Ωραίο νήμα θα ήταν τι μας έμεινε από το στρατό, σε τι μας έστρωσε, τι μας έμαθε δηλαδης
Τί να μας έμεινε. Ότι το μεγαλύτερο βύσμα κερδίζει. Ακόμη και εκείνος ο κακομοίρης στη γωνία μπορεί να έχει καλύτερο βύσμα.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

vantono έγραψε: 09 Οκτ 2024, 22:21
nyxtovios έγραψε: 09 Οκτ 2024, 22:13 Όντως αυτό που μοστράρεις ότι πήγες στο μεγάλο το πεύκο σαν το θανασάκη να το κοιτάξεις. :lol:
Αυλώνα πήγα. Μ.Πεύκο ηταν το κεντρο που παρουσιαστηκα και εμεινα μεχρι την ορκωμοσία. Αργότερα επεστρεψα Πεύκο για λιγες εβδομάδες, να περασω εξετάσεις για δεκανέας :102:
Και μετά ξανα Αυλώνα.
Ε πήγες όμως
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Εμπεδοκλής έγραψε: 09 Οκτ 2024, 22:37
Ερμής έγραψε: 09 Οκτ 2024, 22:12 Ωραίο νήμα θα ήταν τι μας έμεινε από το στρατό, σε τι μας έστρωσε, τι μας έμαθε δηλαδης
Τί να μας έμεινε. Ότι το μεγαλύτερο βύσμα κερδίζει. Ακόμη και εκείνος ο κακομοίρης στη γωνία μπορεί να έχει καλύτερο βύσμα.
Μέχρι και οι αλβανοί είχαν βύσμα όταν πήγα εγώ
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”