Στην Ελλάδα έχει ενσωματωθεί καλά στη γυφτοκουλτούρα των λαικών και μάλλον θα παραμείνει για πάντα ως το πιο σύγχρονο απόκτημα της πολιτιστικής (χαχαχαχα) της κληρονομιάς.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
Συμφωνω με την δηλωση του Light για τα καναλια και τις εκπομπες που του ζητανε να βγει να κανει δηλωσεις κλπ,καργιολια θα σταξετε 5χιλιαρο πρωτα και μετα θα κανετε νουμερα με τις πλατες τις δικες μου,αλλιως να πατε να απαυτωθειτε,δεν βγαινω τζαμπατζε,μαγκικη τραπικη δηλωση.
Garcia έγραψε: 03 Οκτ 2024, 17:43
Συμφωνω με την δηλωση του Light για τα καναλια και τις εκπομπες που του ζητανε να βγει να κανει δηλωσεις κλπ,καργιολια θα σταξετε 5χιλιαρο πρωτα και μετα θα κανετε νουμερα με τις πλατες τις δικες μου,αλλιως να πατε να απαυτωθειτε,δεν βγαινω τζαμπατζε,μαγκικη τραπικη δηλωση.
Με 5 κεραληφες και 2 επιστολές του Ιησού από τις καλές μια που έστειλε στο Amazon να διαμαρτυρηθει για το Ring of power και μια που έστειλε για δουλειά ναυαγοσωστη συμβιβάζεται.
adon99 έγραψε: 02 Οκτ 2024, 17:15
Επισης συμπτωματικο θα ειναι που οι περισσοτεροι τραπερς ειναι ακροαριστεροι
το γάμησες και ψόφησε, κι εσύ!
Ο "Πατερας" της τραπ στην χωρα ειναι ο "υπο" γνωστος Ακροαριστερος πηγαινε και σε ομιλιες του συριζα
Light ακροαριστερος και αυτος
Πριν λιγες μερες εγινε και τεραστιο θεμα στις ταξεις της τραπ
Επειδη ενας τραπερ ειχε σε μικρη ηλικια τατουαζ Ελληνικο μαιανδρο και πεσαν ολοι να τον καταδικασουν
Απο γνωστους μονο ο σνικ δεν ασχολεται με πολιτικα
Ολοι οι αλλοι ζεχνουν αριστερή παρακμη
Και λογικο
Η ιδεολογια μισους της αριστερας ειναι σε συμπλευση με τον βοθρο της τραπ
Σκληρός ακροαριστερός ο τύπος, τύπε.
Σε ποια κολλεκτίβα λες να δώσει τα χρήματα από την συνέντευξη;
Garcia έγραψε: 03 Οκτ 2024, 17:43
Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Οκτ 2024, 23:33
Το λούμπεν ειρωνεύεται Βελο αλλά η βασισμένη νεολαία δε μασάει και στηρίζει στα σχόλια.
Οι αριστεροί μπαρμπαδομιλένιαλς προσπαθούν να το παίξουν νέοι που κράζουν τον και καλά μπάρμπα, νομίζοντας ότι οι βλακείες τους θα είναι αρεστές στους νέους.