η αιτια ειναι ο εξαμερικανισμος
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Να απαγορευτεί η τραπ
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Να απαγορευτεί η τραπ
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Συμπτωση θα ειναι που τα περισσότερα απο τα κωλοπαιδα που κανουν επιθεσεις ακουνε αυτα τα σκουπίδια
Και οι Τεντιμπόιδες στα τέλη του '50 ακουγαν roc'n'roll και γιαούρτωναν κόσμοadon99 έγραψε: 02 Οκτ 2024, 16:35 Συμπτωση θα ειναι που τα περισσότερα απο τα κωλοπαιδα που κανουν επιθεσεις ακουνε αυτα τα σκουπίδια
Κι οι μεταλάδες άκουγαν metal και δερνόντουσαν στα γήπεδα
Και οι skin κι οι πάνκηδες άκουγαν Oi και Punk και δερνόντουσαν στις πλατείες
Πάντα η περιθωριακή νεολαία έχει τη δική της μουσική
Τελικά μόνο οι καρεκλάδες (γκιράπια) ήταν μια χαρά παιδιά. Χορός και παρέα με κορίτσια. Κι εμείς τους κοροιδεύαμε
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Τι εννοείς οι μεταλαδες δερνοντουσαν στα γήπεδα σε αγώνες η σε συναυλίες?Beria έγραψε: 02 Οκτ 2024, 16:41Και οι Τεντιμπόιδες στα τέλη του '50 ακουγαν roc'n'roll και γιαούρτωναν κόσμοadon99 έγραψε: 02 Οκτ 2024, 16:35 Συμπτωση θα ειναι που τα περισσότερα απο τα κωλοπαιδα που κανουν επιθεσεις ακουνε αυτα τα σκουπίδια
Τελικά μόνο οι καρεκλάδες (γκιράπια) ήταν μια χαρά παιδιά. Χορός και παρέα με κορίτσια. Κι εμείς τους κοροιδεύαμε
Είναι λογικό όταν θες να παίξεις ξύλο να ακούς πρώτα thrash όταν θες να ρίξεις μολότοφ ακούς punk.
Αλλά το να ακούς τραπ και να θες να πάρεις ένα πιστόλι και να καθαρίσεις κόσμο είναι διαστροφή. Δεν ταιριάζει αυτή η " μουσική " με την πράξη.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Δερνόντουσαν στα γήπεδα και στις συναυλίες. Οι μεταλάδες ήταν η κύρια πηγή των χούλιγκαν του 80 και του 90zteo έγραψε: 02 Οκτ 2024, 16:59Τι εννοείς οι μεταλαδες δερνοντουσαν στα γήπεδα σε αγώνες η σε συναυλίες?Beria έγραψε: 02 Οκτ 2024, 16:41Και οι Τεντιμπόιδες στα τέλη του '50 ακουγαν roc'n'roll και γιαούρτωναν κόσμοadon99 έγραψε: 02 Οκτ 2024, 16:35 Συμπτωση θα ειναι που τα περισσότερα απο τα κωλοπαιδα που κανουν επιθεσεις ακουνε αυτα τα σκουπίδια
Δεν παριστάνω ότι ξέρω τι είναι και τι λέει η τραπ, αλλά νομίζω ότι όλο αυτό το γκανγκστα στυλάκι μπορεί εύκολα να φτιάξει αλητείαΕίναι λογικό όταν θες να παίξεις ξύλο να ακούς πρώτα thrash όταν θες να ρίξεις μολότοφ ακούς punk.
Αλλά το να ακούς τραπ και να θες να πάρεις ένα πιστόλι και να καθαρίσεις κόσμο είναι διαστροφή. Δεν ταιριάζει αυτή η " μουσική " με την πράξη.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
τα γκιραπια (τσιναρια) και οι σκυλοι ηταν τα χειροτερα χουλιγκανιαBeria έγραψε: 02 Οκτ 2024, 16:41Και οι Τεντιμπόιδες στα τέλη του '50 ακουγαν roc'n'roll και γιαούρτωναν κόσμοadon99 έγραψε: 02 Οκτ 2024, 16:35 Συμπτωση θα ειναι που τα περισσότερα απο τα κωλοπαιδα που κανουν επιθεσεις ακουνε αυτα τα σκουπίδια
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Αλητεία φτιάχνει η ραπ και η γκανγκστα ραπ η τραπ σου φτιάχνει μια απορία τι στον πουτσο τραγουδαει ο αλλος Διότι πραγματικά δεν καταλαβαίνεις τι λέει.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
και οταν ακουγαμε ΝΤΕΘ δεν καταλαβαιναμε τα λογια, κλαινzteo έγραψε: 02 Οκτ 2024, 17:06 Αλητεία φτιάχνει η ραπ και η γκανγκστα ραπ η τραπ σου φτιάχνει μια απορία τι στον πουτσο τραγουδαει ο αλλος Διότι πραγματικά δεν καταλαβαίνεις τι λέει.
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Όχι στο death καταλάβαινα με το black είχα ένα θέμα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
γιου γκετ μαι ποιντ
- Golden Age
Καταλαβαίνεις τι λέει. Κάποια τραγούδια τα τραγουδούν κάπως γρήγορα, αλλά όχι ακαταλαβίστηκα.zteo έγραψε: 02 Οκτ 2024, 17:06 Αλητεία φτιάχνει η ραπ και η γκανγκστα ραπ η τραπ σου φτιάχνει μια απορία τι στον πουτσο τραγουδαει ο αλλος Διότι πραγματικά δεν καταλαβαίνεις τι λέει.
Επισης συμπτωματικο θα ειναι που οι περισσοτεροι τραπερς ειναι ακροαριστεροι
adon99 έγραψε: 02 Οκτ 2024, 17:15 Επισης συμπτωματικο θα ειναι που οι περισσοτεροι τραπερς ειναι ακροαριστεροι
το γάμησες και ψόφησε, κι εσύ!
Δεν νομίζω οι περισσότεροι τραπερ είναι τελείως απολιτικ.adon99 έγραψε: 02 Οκτ 2024, 17:15 Επισης συμπτωματικο θα ειναι που οι περισσοτεροι τραπερς ειναι ακροαριστεροι
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ο "Πατερας" της τραπ στην χωρα ειναι ο "υπο" γνωστος Ακροαριστερος πηγαινε και σε ομιλιες του συριζα
Light ακροαριστερος και αυτος
Πριν λιγες μερες εγινε και τεραστιο θεμα στις ταξεις της τραπ
Επειδη ενας τραπερ ειχε σε μικρη ηλικια τατουαζ Ελληνικο μαιανδρο και πεσαν ολοι να τον καταδικασουν
Απο γνωστους μονο ο σνικ δεν ασχολεται με πολιτικα
Ολοι οι αλλοι ζεχνουν αριστερή παρακμη
Και λογικο
Η ιδεολογια μισους της αριστερας ειναι σε συμπλευση με τον βοθρο της τραπ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 51 Απαντήσεις
- 954 Προβολές