11 χιλιαδες? Θες να πεις 100.000
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εισβολή Ισραήλ στο Λίβανο
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Εισβολή Ισραήλ στο Λίβανο
Φίλε Άις Ντέρθ, εγώ προσωπικά είμαι με το μέρος του Ισραήλ, γιατί αισθάνομαι τους Ισραηλινούς πολύ πιο κοντά πολιτισμικά σε εμένα, απ'οτι τους Μουσουλμάνους Άραβες και τους Πέρσες. Έχω γνωρίσει και έχω συναναστραφεί και με Ισραηλινούς και με Αιγύπτιους και με Παλαιστίνιους και με Ιορδανούς και με Ιρανούς και με Λιβανέζους και με ιρακινούς και με Σύριους και με Σαουδάραβες.Iced Earth έγραψε: 07 Οκτ 2024, 17:23 Πάντως όσοι στηρίζετε το Μεγάλο Ισραήλ, θα πρέπει να ασπαστείτε τον Ιουδαϊσμό, τις διδαχές του Ταλμούδ, να κάνετε περιτομή και να 'ρθείτε μαζί μας με κιπά να πολεμήσετε για εμάς να πετύχουμε τους σκοπούς μας και χτίσουμε το Ναό του Σολομώντα εκ νέου.
Ποιό κοντά ένιωσα και καλύτερη συνεννόηση είχα με τους Ισραηλινούς και τους Λιβανέζους μόνο. Όλοι οι άλλοι ήταν σαν να κατέβηκαν από άλλον πλανήτη για εμένα, με αυτά που έλεγαν και τον τρόπο που σκέφτονταν...
Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα, ο μεσος ΚΟΣΜΙΚΟΣ Ισραηλινος ειναι πιο κοντα σε μας ενω ο μεσος υπερθρησκευομενος Εβραιος ειναι εκατο φορες πιο ασυμβατος για μας απο το μεσο Αραβα.
Ο Νετανιαχου συγκυβερναει με υπερθρησκευομενους και υπερεθνικιστες που κανουν τους Χρυσαυγιτες να φαινονται προσκοπακια.
Αν πηγαινε ο Σατανικος να συνεννοηθει μαζι τους θα παθαινε πολιτισμικο σοκ.
'
Ο Νετανιαχου συγκυβερναει με υπερθρησκευομενους και υπερεθνικιστες που κανουν τους Χρυσαυγιτες να φαινονται προσκοπακια.
Αν πηγαινε ο Σατανικος να συνεννοηθει μαζι τους θα παθαινε πολιτισμικο σοκ.
'
και με ποιονα ΝΟΜΟ εισαι εσυ που θα καθορισεις ποιος ειναι οκ η οχι?Fipps έγραψε: 07 Οκτ 2024, 18:02Φίλε Άις Ντέρθ, εγώ προσωπικά είμαι με το μέρος του Ισραήλ, γιατί αισθάνομαι τους Ισραηλινούς πολύ πιο κοντά πολιτισμικά σε εμένα, απ'οτι τους Μουσουλμάνους Άραβες και τους Πέρσες. Έχω γνωρίσει και έχω συναναστραφεί και με Ισραηλινούς και με Αιγύπτιους και με Παλαιστίνιους και με Ιορδανούς και με Ιρανούς και με Λιβανέζους και με ιρακινούς και με Σύριους και με Σαουδάραβες.Iced Earth έγραψε: 07 Οκτ 2024, 17:23 Πάντως όσοι στηρίζετε το Μεγάλο Ισραήλ, θα πρέπει να ασπαστείτε τον Ιουδαϊσμό, τις διδαχές του Ταλμούδ, να κάνετε περιτομή και να 'ρθείτε μαζί μας με κιπά να πολεμήσετε για εμάς να πετύχουμε τους σκοπούς μας και χτίσουμε το Ναό του Σολομώντα εκ νέου.
Ποιό κοντά ένιωσα και καλύτερη συνεννόηση είχα με τους Ισραηλινούς και τους Λιβανέζους μόνο. Όλοι οι άλλοι ήταν σαν να κατέβηκαν από άλλον πλανήτη για εμένα, με αυτά που έλεγαν και τον τρόπο που σκέφτονταν...
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Σαφώς και ο μέσος Ισραηλινός είναι κοσμικός. Ακόμη και σε γουόκ θέματα. Και φυσικά είναι η πλειοψηφία. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο Ισραηλινός στρατός δεν παραμένει μια τέρμα υπολογίσιμη δύναμη. Ούτε ότι οι Ισραηλινοί πολίτες δεν είναι συνηθισμένοι επί σειρά ετών σε μία καθημερινότητα, που μάλλον δεν θα άντεχε ο μέσος πολίτης της δύσης. Δεν αναφέρομαι καν στην Ελλάδα, δεν είναι πλέον υπολογίσιμη χώρα αλλά ανέκδοτο.Αρίστος έγραψε: 07 Οκτ 2024, 18:07 Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα, ο μεσος ΚΟΣΜΙΚΟΣ Ισραηλινος ειναι πιο κοντα σε μας ενω ο μεσος υπερθρησκευομενος Εβραιος ειναι εκατο φορες πιο ασυμβατος για μας απο το μεσο Αραβα.
Αν πηγαινε ο Σατανικος να συνεννοηθει μαζι τους θα παθαινε πολιτισμικο σοκ.![]()
'
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Περπάταγα θησείο σήμερα και βλέπω δύο εβραιόπουλα εικοσάρηδες με κανονικά ρούχα, αλλά με κιπά και κοτσιδάκια. Άγνοια κινδύνου ή κοχόνες;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Dwarven Blacksmith
Δυστυχώς είχα δουλειά αλλά βλέπω πολλά συσσωρευμένα δάκρυα των σιωναζί appreciators. Bottle 'em up, boys!
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Οκτ 2024, 18:19Σαφώς και ο μέσος Ισραηλινός είναι κοσμικός. Ακόμη και σε γουόκ θέματα. Και φυσικά είναι η πλειοψηφία. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο Ισραηλινός στρατός δεν παραμένει μια τέρμα υπολογίσιμη δύναμη. Ούτε ότι οι Ισραηλινοί πολίτες δεν είναι συνηθισμένοι επί σειρά ετών σε μία καθημερινότητα, που μάλλον δεν θα άντεχε ο μέσος πολίτης της δύσης. Δεν αναφέρομαι καν στην Ελλάδα, δεν είναι πλέον υπολογίσιμη χώρα αλλά ανέκδοτο.Αρίστος έγραψε: 07 Οκτ 2024, 18:07 Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα, ο μεσος ΚΟΣΜΙΚΟΣ Ισραηλινος ειναι πιο κοντα σε μας ενω ο μεσος υπερθρησκευομενος Εβραιος ειναι εκατο φορες πιο ασυμβατος για μας απο το μεσο Αραβα.
Αν πηγαινε ο Σατανικος να συνεννοηθει μαζι τους θα παθαινε πολιτισμικο σοκ.![]()
'

ΧΑΜΑΣΟΜΟΥΛΑΔΟΠΟΥΤΛΕΡΑΚΙΑ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΔΗΞΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ! ΣΑΣ ΚΕΡΝΑΜΕ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΕΙΧΑΝ ΣΕ ΚΑΤΟΧΗ ΟΙ ΟΘΩΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕ 'ΜΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΣΑΤΕ ΤΟΤΕ!
vantono έγραψε: 07 Οκτ 2024, 16:16Ο λαός της διασποράς με τις μεγαλύτερες εφευρέσεις στην ιστορία, οι πιο έξυπνοι άνθρωποι. Μια κουτσουλιά ίσα με την Πελοπόννησο που έχουν καταφέρει να την τρέμουν γίγαντες έκτασης όπως το Ιράν και όχι μόνο.Στρακαστρουκας έγραψε: 07 Οκτ 2024, 16:13Φαντασου Ισραηλολαγνεια για να πεταξεις μια τετοια μαλακιαvantono έγραψε: 07 Οκτ 2024, 16:09 Εσύ να παρακαλάς έπρεπε να κατακτούσαν και τη δική μας χώρα Ισραηλινοί, για να μας έκαναν ανθρώπους.
Ωρες-ωρες εκτός από φονιάδες οι χαμασονάζουλες, είναι και αχάριστοι.
Οι γκαμηλογάμηδες πλαστελίνιοι δεν τους θέλουν όμως, τους χαλάνε την αισθητική.
.
Αν πας στη πρεσβεία και τους δείξεις το πόστ βλέπω να σου κατεβάζουν τα παντελόνια για το πετσάκι
καπάκι κομμωτήριο για Μπούκλες μετά σε καπακώνουν με το Κιπά και τελειώνεις με Διαβατήριο Μπέν Βαν Τονστάιν.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Eπ' ευκαιρία, αναφορικά με το θέμα της κοσμικότητας των μέσων Ισραηλινών, προτείνω να ψάξετε την Ισραηλινή σειρά "Τhe lesson" παραγωγής 2023. Το ειρωνικόν του πράγματος είναι ότι προβλήθηκε λίγο πριν τα "γεγονότα" της 7ης Οκτωβρίου 2023. Την είδα στο ertflix αλλά νομίζω ότι τώρα κατέβηκε, οπότε αν σας ενδιαφέρει μπορείτε να την ψάξετε. Δεν είναι μεγάλη, γύρω στα 8 επεισόδια αλλά ειλικρινά πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο.
Προς το παρόν, παραθέτω ένα τρέιλερ και μία κριτική από το athens voice, που έχει μια σχετική περίληψη της ιστορίας (που έχει αληθινή βάση) και μια γενικότερη άποψη για το θέμα.
Όταν ο ειρηνικός κόσμος του «The Lesson» συναντάει το χαοτικό σύμπαν του «Fauda»
https://www.athensvoice.gr/epikairotita ... tou-fauda/
Προς το παρόν, παραθέτω ένα τρέιλερ και μία κριτική από το athens voice, που έχει μια σχετική περίληψη της ιστορίας (που έχει αληθινή βάση) και μια γενικότερη άποψη για το θέμα.
Όταν ο ειρηνικός κόσμος του «The Lesson» συναντάει το χαοτικό σύμπαν του «Fauda»
https://www.athensvoice.gr/epikairotita ... tou-fauda/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 07 Οκτ 2024, 18:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Iced Earth
- Phorum.gr user: Jon Schaffer
Το Ταλμούδ είναι κατά των gay.
- ου ψευδομαρτυρήσεις κατά του πλησίον σου μαρτυρίαν ψευδή
ου κλέψεις
ου φονεύσεις
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Χεσε μας ρε χαμασόφιλο τρολάκι.