Αυτό ισχύει για όσους εργάζονται στο ΠΑΣΟΚΕρμής έγραψε: 07 Οκτ 2024, 14:59 Το θέμα ειναι πως τώρα το πασοκ ειναι μετοχή να αγοράσεις και να την κρατήσεις.
Οχι για όσους το ψηφιζουν
Αυτό ισχύει για όσους εργάζονται στο ΠΑΣΟΚΕρμής έγραψε: 07 Οκτ 2024, 14:59 Το θέμα ειναι πως τώρα το πασοκ ειναι μετοχή να αγοράσεις και να την κρατήσεις.
Έχει λογική αυτό που λες αλλά στην τελική, ακόμη και αν δεν έπαιζε συμμετοχή της Διαμαντοπούλου και κρίνοντας από τα ποσοστά των άλλων υποψηφιοτήτων, θεωρείς ότι είχε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει τον Ανδρουλάκη ο Γερουλάνος;Beria έγραψε: 07 Οκτ 2024, 14:38 Η Διαμαντοπούλου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της μετά την ανακοίνωση Γερουλάνου
Η υποψηφιότητα Διαμαντοπούλου έκοψε την 2η θέση απο τον Γερουλάνο
Όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι σε ψηφοφορία Ανδρουλάκη-Γερουλάνου θα κέρδιζε ο Γερουλάνος
Μήπως η Αννούλα ήταν λαγός άλλων, μόνο και μόνο για να εμποδίσει την παρουσία του Γερουλάνου στο 2ο γύρο;
Τι γράσο μαναμ, λιπαντικό από ένα γιδογάμη κι έναν που δεν γαμει
Για όσους γενικά έχουν βλέψεις .
Δεν έχω διαβάσει διεξοδικά τι έχεις γράψει για το θέμα αλλά έχω την αίσθηση ότι προτιμούσες Γερουλάνο ή Κατρίνη, σωστά;Cecily Anne έγραψε: 07 Οκτ 2024, 16:21 Κάθομαι και σας ακούω και βρίζετε τη Ξινή, αλλά πρέπει να παρέμβω, διότι αν και την απεχθάνομαι, αρκετά κατέβασε το επίπεδο της να συνυπάρξει σε ντιμπέιτ με αυτά τα ουγκανα.
Γερουλάνο, αλλά δεν έχω καμία αντιπάθεια στον Κατρινη, θεωρώ ότι έχει κάνει καλή δουλειά στην κοινοβουλευτική και νομίζω ότι είναι από τα μέλη που αξίζει να τα έχεις στο κόμμα. Για προεδριλικια δυστυχώς όχι. Κάποιοι δούλευαν όταν κάποιοι άλλοι το έπαιζαν επίτροποι και σφύριζαν κλέφτικα, αυτό το εκτιμώ.Green Dragon έγραψε: 07 Οκτ 2024, 16:33Δεν έχω διαβάσει διεξοδικά τι έχεις γράψει για το θέμα αλλά έχω την αίσθηση ότι προτιμούσες Γερουλάνο ή Κατρίνη, σωστά;Cecily Anne έγραψε: 07 Οκτ 2024, 16:21 Κάθομαι και σας ακούω και βρίζετε τη Ξινή, αλλά πρέπει να παρέμβω, διότι αν και την απεχθάνομαι, αρκετά κατέβασε το επίπεδο της να συνυπάρξει σε ντιμπέιτ με αυτά τα ουγκανα.
πολύ αλαζονεία δείχνει ο Δούκαςvantono έγραψε: 15 Σεπ 2024, 17:38 ΔΟΥΚΑΡΟΣ FTW!!!
Μακάρι να μπορουσε και ο συμπαθέστατος Γερουλάνος αλλά καλυτερα οχι, γιατι αυτο τον κόβω ισως οριακά πιο ανικανο και απο τον ΓΑΠ.
Επέδειξε μεγάλη ανωριμότητα και παρορμητικότητα ο Δούκας με αυτήν την υποψηφιότητα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 07 Οκτ 2024, 16:37πολύ αλαζονεία δείχνει ο Δούκαςvantono έγραψε: 15 Σεπ 2024, 17:38 ΔΟΥΚΑΡΟΣ FTW!!!
Μακάρι να μπορουσε και ο συμπαθέστατος Γερουλάνος αλλά καλυτερα οχι, γιατι αυτο τον κόβω ισως οριακά πιο ανικανο και απο τον ΓΑΠ.
θα προτιμήσω Ανδρουλάκη
Ανάμεσα σε αυτούς τους δύο, εγω προτιμώ Δούκα. Ο γιδοβοσκος έδειξε ότι είναι ανίκανος για αντιπολίτευση. Τρέχει μόνος του και έρχεται δευτερος.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 07 Οκτ 2024, 16:37πολύ αλαζονεία δείχνει ο Δούκαςvantono έγραψε: 15 Σεπ 2024, 17:38 ΔΟΥΚΑΡΟΣ FTW!!!
θα προτιμήσω Ανδρουλάκη
και πάλι, ούτε το 1/3 του πηκ κρετινισμού με το ενα εκατομυρριο ζωντόβολα που πήγαν και ψήφισαν μοναδικό υποψήφιο γαπ στις εσωκομματικές του 04Δημοκράτης έγραψε: 07 Οκτ 2024, 11:55Γινεται ακόμα χιεροτεροΕρμής έγραψε: 07 Οκτ 2024, 11:52Τρια ευρώ έδωσαν συν οτι περίμεναν περισσότερο κόσμο.Δημοκράτης έγραψε: 07 Οκτ 2024, 11:51 Το πιο εντυπωσιακό για εμένα παντός είναι ότι εχθές υπήρξαν 300κ άνθρωποι που δεν είχαν τίποτα καλύτερο να κάνουν από το να πάνε να ψηφίσουν για το πασοκ και έδωσαν και 2 ε
Α οκvantono έγραψε: 07 Οκτ 2024, 16:42 Ο άλλος δείχνει ανίκανος μόνο ως δήμαρχος μέχρι αυτή τη στιγμή.
Ας δοκιμαστεί και στην αντιπολίτευση, μπας και "καεί" εντελώς αν δεν τα πάει καλά, και να έρθει ο επομενος που θα είναι καλύτερος απ' όλους.
Καλά, μέχρι να 'ρθει ο επόμενος... θα τους "κάψει" όλους ο πράσινος ήλιος. Από τον τρίτο δρόμο, θα καταλήξουν στα εγκαύματα τρίτου βαθμού.vantono έγραψε: 07 Οκτ 2024, 16:42Ανάμεσα σε αυτούς τους δύο, εγω προτιμώ Δούκα. Ο γιδοβοσκος έδειξε ότι είναι ανίκανος για αντιπολίτευση. Τρέχει μόνος του και έρχεται δευτερος.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 07 Οκτ 2024, 16:37πολύ αλαζονεία δείχνει ο Δούκαςvantono έγραψε: 15 Σεπ 2024, 17:38 ΔΟΥΚΑΡΟΣ FTW!!!
θα προτιμήσω Ανδρουλάκη
Ο άλλος δείχνει ανίκανος μόνο ως δήμαρχος μέχρι αυτή τη στιγμή.
Ας δοκιμαστεί και στην αντιπολίτευση, μπας και "καεί" εντελώς αν δεν τα πάει καλά, και να έρθει ο επομενος που θα είναι καλύτερος απ' όλους.