αν και δεν βόλεψε να πιούμε μαζί εκείνο το τσίπουρο λόγω απόστασης σου εύχομαι να χεις καλές παρέες πάντα και να διασκεδάζετε....kongrosian έγραψε: 07 Οκτ 2024, 00:48μπορεί να έχω πει (και) κάτι τέτοιο. δεν αποκλείεται.tanipteros έγραψε: 07 Οκτ 2024, 00:39kongrosian εσύ ήσουν παλιά που έψαχνες παρέα για κανα τσίπουρο ή ο Allien ?
Βρήκες παρέα ρε φίλε ;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υπάρχει Θεός;
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
- tanipteros
Re: Υπάρχει Θεός;
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

Ναι, καλό μου, ναι.taxalata xalasa έγραψε: 06 Οκτ 2024, 23:40εσένα νυφίτσα σέχω καταδικάσει ν'αυταρέσκεξαι στα γραπτά σου καθόσον σε περιγελά ο κόζμος....ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Οκτ 2024, 23:36Ε ναι, την είδε και ο τραχανοσαλάτας τορκεμάδας.tanipteros έγραψε: 06 Οκτ 2024, 23:35
τι λέει ? Στήσατε δικαστήρια και πυρά όπως στην Ιερά εξέταση ... και περνάτε του χρήστες του πχόρουμ από δικαστήρια ?![]()
Δέος.
![]()
Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι μόνον κάτι αυτάρεσκοι καραγκιόζηδες, που έχουν φάει πολλές φάπες και πίκρες από τον έξω κόζμο, τη βλέπουν δικαστές στο πχόρουμ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- taxalata xalasa
ξεράδια ξές... γράφεις ασυναρτησίες για να τις διαβάζεις εσύ και να τρίβεσαι... τόχεις λιώσει στο τρίπσιμο...ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Οκτ 2024, 00:52Ναι, καλό μου, ναι.taxalata xalasa έγραψε: 06 Οκτ 2024, 23:40εσένα νυφίτσα σέχω καταδικάσει ν'αυταρέσκεξαι στα γραπτά σου καθόσον σε περιγελά ο κόζμος....
![]()
Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι μόνον κάτι αυτάρεσκοι καραγκιόζηδες, που έχουν φάει πολλές φάπες και πίκρες από τον έξω κόζμο, τη βλέπουν δικαστές στο πχόρουμ.![]()
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- kongrosian
πότε είχαμε πει να πιούμε τσίπουρα;tanipteros έγραψε: 07 Οκτ 2024, 00:51αν και δεν βόλεψε να πιούμε μαζί εκείνο το τσίπουρο λόγω απόστασης σου εύχομαι να χεις καλές παρέες πάντα και να διασκεδάζετε....kongrosian έγραψε: 07 Οκτ 2024, 00:48μπορεί να έχω πει (και) κάτι τέτοιο. δεν αποκλείεται.tanipteros έγραψε: 07 Οκτ 2024, 00:39
kongrosian εσύ ήσουν παλιά που έψαχνες παρέα για κανα τσίπουρο ή ο Allien ?
Βρήκες παρέα ρε φίλε ;![]()
ευχαριστώ πάντως. απ' το στόμα σου και στου Θ Ε Ο Υ τ' αυτί!
- tanipteros
τότε που έψαχνες παρέα προσφέρθηκα εγώ αλλά δεν έκατσε λόγω πόλης...kongrosian έγραψε: 07 Οκτ 2024, 01:03πότε είχαμε πει να πιούμε τσίπουρα;tanipteros έγραψε: 07 Οκτ 2024, 00:51αν και δεν βόλεψε να πιούμε μαζί εκείνο το τσίπουρο λόγω απόστασης σου εύχομαι να χεις καλές παρέες πάντα και να διασκεδάζετε....![]()
![]()
ευχαριστώ πάντως. απ' το στόμα σου και στου Θ Ε Ο Υ τ' αυτί!![]()

- kongrosian
δεν το θυμάμαι.tanipteros έγραψε: 07 Οκτ 2024, 01:04 τότε που έψαχνες παρέα προσφέρθηκα εγώ αλλά δεν έκατσε λόγω πόλης...
εδώ και με φίλους που είμαστε στην ίδια πόλη, δύσκολα βρισκόμαστε. δεν υπάρχει κονέξιον πια.
κάποιοι καλοί φίλοι είναι μακριά, άλλοι πεθάνανε. γεράσαμε. πώς κατάντησα έτσι; εγώ που ήμουν κάθε μέρα έξω;
- tanipteros
τα χει αυτά η ζωή... και γω μόνος είμαι δεν έχω κάνει οικογένεια να βλέπω κανα πρόσωπο στο σπίτι.....ατελείωτη μοναξιά...kongrosian έγραψε: 07 Οκτ 2024, 01:07δεν το θυμάμαι.tanipteros έγραψε: 07 Οκτ 2024, 01:04 τότε που έψαχνες παρέα προσφέρθηκα εγώ αλλά δεν έκατσε λόγω πόλης...
εδώ και με φίλους που είμαστε στην ίδια πόλη, δύσκολα βρισκόμαστε. δεν υπάρχει κονέξιον πια.
κάποιοι καλοί φίλοι είναι μακριά, άλλοι πεθάνανε. γεράσαμε. πώς κατάντησα έτσι; εγώ που ήμουν κάθε μέρα έξω;![]()
αλλά δεν το βάζω κάτω... μου μείναν 2 φίλοι που βλεπόμαστε στην χάση και στην φέξη....

- kongrosian
tanipteros έγραψε: 07 Οκτ 2024, 01:10τα χει αυτά η ζωή... και γω μόνος είμαι δεν έχω κάνει οικογένεια να βλέπω κανα πρόσωπο στο σπίτι.....ατελείωτη μοναξιά...kongrosian έγραψε: 07 Οκτ 2024, 01:07δεν το θυμάμαι.tanipteros έγραψε: 07 Οκτ 2024, 01:04 τότε που έψαχνες παρέα προσφέρθηκα εγώ αλλά δεν έκατσε λόγω πόλης...
κάποιοι καλοί φίλοι είναι μακριά, άλλοι πεθάνανε. γεράσαμε. πώς κατάντησα έτσι; εγώ που ήμουν κάθε μέρα έξω;![]()
αλλά δεν το βάζω κάτω... μου μείναν 2 φίλοι που βλεπόμαστε στην χάση και στην φέξη....
Εμπεριέχεται στο Έλληνας και θα ήταν πλεονασμός.taxalata xalasa έγραψε: 07 Οκτ 2024, 00:42γιατί δεν λες «κοίτα ρε το μαλάκα τον έλληνα»;Σπίρτο έγραψε: 07 Οκτ 2024, 00:37Ποια δύο τρία και τα τρία δύο ρε; Υπάρχει διαφορά λέω.
Αν είσαι Έλληνας και μου πεις αυτό με τα τρία και να τα βάλω στον κώλο μου θα έλεγα "κοίτα να μαλάκα ρε". Αν είσαι αλβανός και το πεις αυτό θα πω "κοίτα ρε το μαλάκα τον αλβανό"
Ορίζεται σαφώς ως διαφορά.
Άρα έχει διαφορά και αυτή είναι η απάντηση στην ερώτησή σου.
- tanipteros
δεν το βάζω κάτω...σαν χόμπυ ασχολούμαι με την πληροφορική και συμμετέχω σε πολλές διαδικτυακές κοινότητες και κάπως ξεχνιέμαιkongrosian έγραψε: 07 Οκτ 2024, 01:18tanipteros έγραψε: 07 Οκτ 2024, 01:10τα χει αυτά η ζωή... και γω μόνος είμαι δεν έχω κάνει οικογένεια να βλέπω κανα πρόσωπο στο σπίτι.....ατελείωτη μοναξιά...kongrosian έγραψε: 07 Οκτ 2024, 01:07
δεν το θυμάμαι.
![]()

Και του θανάτου να τον πεθάνεις.
- tanipteros
Αν πεθάνεις πριν πεθάνεις, δεν θα πεθάνεις όταν πεθάνεις.

- taxalata xalasa
καλά ρ'έλληνα... ό,τι πεις...Σπίρτο έγραψε: 07 Οκτ 2024, 01:19Εμπεριέχεται στο Έλληνας και θα ήταν πλεονασμός.taxalata xalasa έγραψε: 07 Οκτ 2024, 00:42γιατί δεν λες «κοίτα ρε το μαλάκα τον έλληνα»;Σπίρτο έγραψε: 07 Οκτ 2024, 00:37
Ποια δύο τρία και τα τρία δύο ρε; Υπάρχει διαφορά λέω.
Αν είσαι Έλληνας και μου πεις αυτό με τα τρία και να τα βάλω στον κώλο μου θα έλεγα "κοίτα να μαλάκα ρε". Αν είσαι αλβανός και το πεις αυτό θα πω "κοίτα ρε το μαλάκα τον αλβανό"
Ορίζεται σαφώς ως διαφορά.
Άρα έχει διαφορά και αυτή είναι η απάντηση στην ερώτησή σου.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- kongrosian
καλά κάνεις. αν σου αρέσει κάντο και επαγγελματικά.tanipteros έγραψε: 07 Οκτ 2024, 01:21δεν το βάζω κάτω...σαν χόμπυ ασχολούμαι με την πληροφορική και συμμετέχω σε πολλές διαδικτυακές κοινότητες και κάπως ξεχνιέμαιkongrosian έγραψε: 07 Οκτ 2024, 01:18tanipteros έγραψε: 07 Οκτ 2024, 01:10
τα χει αυτά η ζωή... και γω μόνος είμαι δεν έχω κάνει οικογένεια να βλέπω κανα πρόσωπο στο σπίτι.....ατελείωτη μοναξιά...
![]()
εγώ αν και το σπούδασα, δεν μου άρεσε και το παράτησα σε κάποια φάση.
αλλά δυστυχώς στο διαδίκτυο δεν υπάρχει πραγματικό κονέξιον. πάντα είναι λειψό. αν δεν βρεθείς δια ζώσης, δεν γίνεται δουλειά.
Δεν οφείλεις να βάλεις στόχους.kongrosian έγραψε: 07 Οκτ 2024, 00:37![]()
Δεν οφείλεις να μην δυσκολεύεσαι να βάλεις στόχους.
Κάνεις ό,τι θέλεις και αδιαφορείς αν θα πονέσεις και αν θα μετανιώσεις.
Έχεις νοημοσύνη και είναι η συντροφιά σου. Σαν το κομπολόι χειρισμού την οπότε το νιώσεις.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 456 Απαντήσεις
- 14422 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Άθεος
-
- 1 Απαντήσεις