Και με Γερουλάνο ο Ανδρουλάκης θα νικήσει. Κανείς δεν μπορεί να νικήσει τον βαθυΠΑΣΟΚο.NewModelArmy έγραψε: 06 Οκτ 2024, 23:33Ανδρουλακης-Δουκας,ανετα Ανδρουλακης
Ανδρουλακης-Γερουλανος,ανετα Γερουλανος
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πασοκ-Εσωκομματικές εκλογές
- Golden Age
Re: Πασοκ-Εσωκομματικές εκλογές
- Μαδουραίος
vantono έγραψε: 06 Οκτ 2024, 23:33Δεν ξερουν τι εχουν λεει, και οι πιο "πλουσιοι" απ'αυτους εχουν κατι μινι μαρκετ και κουρεία.Μαδουραίος έγραψε: 06 Οκτ 2024, 23:27![]()
![]()
Οι Ρομα στην Αγια Βαρβαρα που δεν ξερουν τι εχουν εξαγοραζονται με ενα εικοσαρικο
![]()
Τύφλα να 'χει ο Μαρινάκης μπροστά τους, πραγματι.
Στην Αγια Βαρβρα εχουν εμπορικα που τα ζηλευουν στο Κολωνακι
ΓΙΔΙ
- Golden Age
Έτσι νόμιζες για τον Ανδρουλάκη και στον α γύρο.Οργισμένος έγραψε: 06 Οκτ 2024, 23:33Θα φας γλαρο.Golden Age έγραψε: 06 Οκτ 2024, 23:30 Σας τα 'λεγα για τον Ανδρουλάκη.![]()
Ο Δούκας κέρδισε στην επαρχία με τις παλαιοπασοκικού τύπου υποσχέσεις για λεφτά ("θα φορολογήσει τα μονοπώλια") και στην Αθήνα έχασε γιατί στον δήμο συνδιοικεί με ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ και κάνει ό,τι θέλουν αυτοί.
Σκούζει η καριόλα οτι ο Δούκας στο β γύρο δεν μπορεί να κερδίσει τον Ανδρουλάκη. Τέτοια απωθημένα έχει από το ψωλίδιο που έφαγε ο φλώρος αντρούλης της. Οποιος και να παει στο β γύρο τον Ανδρουλάτση θα τον κερδίσει.
- Golden Age
Όποιος και να πάει στον β γύρο, ο Ανδρουλάκης θα τον κερδίσει. Don't mess with deep PASOK.
- Οργισμένος
Πολυ τα μπλεκετε με ντιπ πασοκ, ντιπ στεητ κτλ. ΕΛεοςGolden Age έγραψε: 06 Οκτ 2024, 23:38Όποιος και να πάει στον β γύρο, ο Ανδρουλάκης θα τον κερδίσει. Don't mess with deep PASOK.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Ο δουκας εκανε μαλακιες και το πληρωνει. ΑΛλα ακομα και αυτος , εστω και συσκολα θα κερδισει το γιδι της κρητης , ομως παιζεται . Αντιθετως ο γερ θα παρει σε 2ο γυρο, ανω του 60%Arisvilla έγραψε: 06 Οκτ 2024, 23:37 Σκούζει η καριόλα οτι ο Δούκας στο β γύρο δεν μπορεί να κερδίσει τον Ανδρουλάκη. Τέτοια απωθημένα έχει από το ψωλίδιο που έφαγε ο φλώρος αντρούλης της. Οποιος και να παει στο β γύρο τον Ανδρουλάτση θα τον κερδίσει.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Ετσι μου έρχεται να πάω στο β γύρο και να ψηφίσω τον Δούκα ή τον Γερουλάνο. Δεν νομίζω να μπορώ βέβαια. Αν βγάλουν οι πασόκοι πάλι τον Ανδρουλάτση είναι άξιοι της μοίρας τους.
Η πλακα είναι ότι οι δευτεεοτριτοιβτου ΠΑΣΟΚ πήραν ο καθένας 10000 ψήφους κάτω από τον κασσελακης ο οποίος όλο λέει για τις 70000 που τον ψηφισαν
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Otto Weininger
θα στηρίξουν πάλι χρυσαυγίτες και ανταρσίες;Arisvilla έγραψε: 06 Οκτ 2024, 23:37 Σκούζει η καριόλα οτι ο Δούκας στο β γύρο δεν μπορεί να κερδίσει τον Ανδρουλάκη. Τέτοια απωθημένα έχει από το ψωλίδιο που έφαγε ο φλώρος αντρούλης της. Οποιος και να παει στο β γύρο τον Ανδρουλάτση θα τον κερδίσει.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Cecily Anne
Αν δεν ψήφισες στον πρώτο δεν μπορείς. Μην αγχώνεσαι, θα πάω εγώ.Arisvilla έγραψε: 06 Οκτ 2024, 23:42 Ετσι μου έρχεται να πάω στο β γύρο και να ψηφίσω τον Δούκα ή τον Γερουλάνο. Δεν νομίζω να μπορώ βέβαια. Αν βγάλουν οι πασόκοι πάλι τον Ανδρουλάτση είναι άξιοι της μοίρας τους.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Καλό ταξίδι φίλοι μουΟργισμένος έγραψε: 06 Οκτ 2024, 23:44Παψε , βρωμας βοθριλα.Aitwlos έγραψε: 06 Οκτ 2024, 23:34Ε τότε βουλοστω ρε ζώο αποτυχημενο. Ούτε να πας να ψηφίσεις στο κόμμα της καρδιάς σου δεν μπόρεσες. Για αυτό είσαι μετανάστης
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Otto Weininger
Ενώ αν βγάλουν τον Δούκα πάνε για αυτοδυναμίαArisvilla έγραψε: 06 Οκτ 2024, 23:42 Ετσι μου έρχεται να πάω στο β γύρο και να ψηφίσω τον Δούκα ή τον Γερουλάνο. Δεν νομίζω να μπορώ βέβαια. Αν βγάλουν οι πασόκοι πάλι τον Ανδρουλάτση είναι άξιοι της μοίρας τους.
Μια ευκαιρία είχαν οι πασόκοι να σωθούν. Είτε με Γερουλάνο είτε με Διαμαντοπούλου.
Τώρα τον πουλο.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Εννοείται πως δεν πήγα. Αρα δεν μπορώ να πάω. Αλλά ρε παιδιά που ψηφίσατε στις εκλογές έλεος. Τον Ανδρουλάκη πάλι? Αυτός έχασε από τον Κασσελάκη στις ευρωεκλογές.
- Οργισμένος
ωχ ανεβηκε ξαφνου η διαφορα στους 1000...τι γινεται ρε;
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 659 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-
- 9 Απαντήσεις