!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πασοκ-Εσωκομματικές εκλογές
Re: Πασοκ-Εσωκομματικές εκλογές
Isildur έγραψε: 06 Οκτ 2024, 23:16Ειδικά από την στιγμή που ο Σαμαράς... τι;;;Aitwlos έγραψε: 06 Οκτ 2024, 23:12Otto Weininger έγραψε: 06 Οκτ 2024, 23:01 Ο Δήμαρχος που σάρωσε με τις ψήφους κασιδιαραιων και Ανταρσία.
Ούτε την Α Αθήνας δεν πήρε. 4ος.
[img]https://i.postimg.cc/Wp9Zrv36/IMG- ... .jpg[/img]
Μην πολυανοιγεσαι νεοδημοκρατη. Ειδικά από την στιγμή που ο Σαμαράς ( ο σαμαρας.μαλακα μου που κάποια ζώα θέλαν να του φτιάξουν και οδό)
Ολοκλήρωσέ το ρε συ, νιώθω σαν να έχει πετάξει ο από το πάνω διαμέρισμα τη μια μπότα του στο πάτωμα στις 3 τα χαράματα, και να περιμένω σαν τον μαλάκα να πετάξει και τη δεύτερη να πέσω να κοιμηθώ.
Και έτσι να νοιώθεις. Θα το ολοκληρώσω οπότε θελω
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
- Οργισμένος
ο γνωστος γιδογαμης και βλητο του συριζα , ολοι ξερετε ποιος, βρηκε ευκαιρια , ο χοντροκεφαλος , να τα χωσει στον σημιτισμο...
Λεγε τετοια μαλακα και σας βλεπω να σας τρωει ζωντανους ο Γερ.
Λεγε τετοια μαλακα και σας βλεπω να σας τρωει ζωντανους ο Γερ.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
95,80%
Ανδρουλάκης 30,09
Δούκας 21,41
Γερουλάνος 21,23
Ανδρουλάκης 30,09
Δούκας 21,41
Γερουλάνος 21,23
Είσαι κακός άνθρωπος...Aitwlos έγραψε: 06 Οκτ 2024, 23:18Isildur έγραψε: 06 Οκτ 2024, 23:16Ειδικά από την στιγμή που ο Σαμαράς... τι;;;Aitwlos έγραψε: 06 Οκτ 2024, 23:12
Μην πολυανοιγεσαι νεοδημοκρατη. Ειδικά από την στιγμή που ο Σαμαράς ( ο σαμαρας.μαλακα μου που κάποια ζώα θέλαν να του φτιάξουν και οδό)
Ολοκλήρωσέ το ρε συ, νιώθω σαν να έχει πετάξει ο από το πάνω διαμέρισμα τη μια μπότα του στο πάτωμα στις 3 τα χαράματα, και να περιμένω σαν τον μαλάκα να πετάξει και τη δεύτερη να πέσω να κοιμηθώ.
Και έτσι να νοιώθεις. Θα το ολοκληρώσω οπότε θελω
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- Οργισμένος
Κατσε μην κανονισει καμια επανακαταμετσηση ο γιδογαμης πασοκ για να κοψει γερ...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
αν η ενσωματαση ειναι των εκλ τμ και οχι ψηφοφορων τοτε ο Γερ περναει 2ος.
Και οντως ετσι ειναι.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Ψηφιζανε μονομπλοκ οι γυφτοι στην Αγια Βαρβαρα με ενα 20ρικοΟργισμένος έγραψε: 06 Οκτ 2024, 23:19Κατσε μην κανονισει καμια επανακαταμετσηση ο γιδογαμης πασοκ για να κοψει γερ...
Θα τους επανακαταμετρησουν αυτους;
Isildur έγραψε: 06 Οκτ 2024, 23:19Είσαι κακός άνθρωπος...Aitwlos έγραψε: 06 Οκτ 2024, 23:18Isildur έγραψε: 06 Οκτ 2024, 23:16
Ειδικά από την στιγμή που ο Σαμαράς... τι;;;
Και έτσι να νοιώθεις. Θα το ολοκληρώσω οπότε θελω![]()
Ειμαι ναι. Αλλά ακόμα δεν έχω πέσει σε επίπεδο άλλων εδώ μέσα.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Εσύ ψήφισες;Οργισμένος έγραψε: 06 Οκτ 2024, 23:19Κατσε μην κανονισει καμια επανακαταμετσηση ο γιδογαμης πασοκ για να κοψει γερ...
Δούκας βγήκε δήμαρχος επειδή κατάφερε να πείσει τις άλλες δυνάμεις να τον στηρίξουν στον β γύρο.
Ο Γερουλάνος ήταν υπεύθυνος εκλογικού αγώνα ΠΑΣΟΚ στην Αττική στις εθνικές και στις ευρωεκλογές όπου το ΠΑΣΟΚ πάτωσε.
Ο Γερουλάνος ήταν υπεύθυνος εκλογικού αγώνα ΠΑΣΟΚ στην Αττική στις εθνικές και στις ευρωεκλογές όπου το ΠΑΣΟΚ πάτωσε.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Οργισμένος
γθρω στο 93% η ενσωματωση ψηφοφορων αρα 500 ψηφοι με υπολοιπο 21.000 ψηφων δεν φτουρανε καθως η ταση ειναι ισχυρα υπερ Γερ. Αλλα ας δουμε.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Οι γύφτοι είναι τόσο αντικοινωνικοί που παίρνουν το 20άρικο και πάνε και ψηφίζουν οτιδήποτε άλλο από αυτό που τους είπε όποιος τους πλήρωσε. Γι'αυτό δεν έχουν χρησιμοποιηθεί εκτενέστερα στην αλλοίωση αποτελεσμάτων. Δεν μπορείς να τους εμπιστευτείς ούτε στη λαμογιά.Zelda έγραψε: 06 Οκτ 2024, 23:21 Ψηφιζανε μονομπλοκ οι γυφτοι στην Αγια Βαρβαρα με ενα 20ρικο
Θα τους επανακαταμετρησουν αυτους;
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Ποιος έδωσε μεροκάματο?
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Καμία δύναμη δεν έπεισε ο δούκας. Απλά ο Μπακογιάννης ήταν τόσο αποτυχημένος που πήγαν να ψηφίσουν τον λιγότερο βλάκα.zteo έγραψε: 06 Οκτ 2024, 23:25 Δούκας βγήκε δήμαρχος επειδή κατάφερε να πείσει τις άλλες δυνάμεις να τον στηρίξουν στον β γύρο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 643 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-
- 9 Απαντήσεις