Ωραία, αφορά το εθνικό επίπεδο και δίνει 2.5 τακατο υπέρ της Καμαλα. Που λέει ότι είναι 4 μονάδες μπροστά ο Τραμπας; Στην Φλόριντα; So what?Κλεομένης Γ έγραψε: 06 Οκτ 2024, 10:13Το λινκ που ανέβασε αφορά τη Φλοριντα. Αλλά ως συνήθως ο αριστερός ξέρει μόνο να βγάζει χολή. Πάμε παρακάτωBeria έγραψε: 05 Οκτ 2024, 19:36Ήθελα να ήξερα τι σκατα διαβάζετε στα σάιτ που μπαίνετε
Εσύ είσαι που ήθελες να βάλεις και στοίχημα παναθεμασε;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπορει η Καμαλα Χαρρις να κερδισει τον Τραμπ?
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Re: Μπορει η Καμαλα Χαρρις να κερδισει τον Τραμπ?
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Libre arbitre
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
Το ανοϊκό ζόμπι τέτοια εποχή το 2020, ξέρεις πόσο μπροστά ήταν;Libre arbitre έγραψε: 06 Οκτ 2024, 10:44Ωραία, αφορά το εθνικό επίπεδο και δίνει 2.5 τακατο υπέρ της Καμαλα. Που λέει ότι είναι 4 μονάδες μπροστά ο Τραμπας; Στην Φλόριντα; So what?Κλεομένης Γ έγραψε: 06 Οκτ 2024, 10:13Το λινκ που ανέβασε αφορά τη Φλοριντα. Αλλά ως συνήθως ο αριστερός ξέρει μόνο να βγάζει χολή. Πάμε παρακάτωBeria έγραψε: 05 Οκτ 2024, 19:36
Ήθελα να ήξερα τι σκατα διαβάζετε στα σάιτ που μπαίνετε
Εσύ είσαι που ήθελες να βάλεις και στοίχημα παναθεμασε;
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Dwarven Blacksmith
Αν κερδίσει ο Τράμπ, θα είναι αναμενόμενο. Αν κερδίσει η αλκοολική μαρξίστρια, θα έχει υπάρξει νοθεία. Πέστε να με φάτε, αλλά έτσι το βλέπω εγώ.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Οργισμένος
Ο τραμπας και θα χασει και θα δικαστει για τα προδοτικα εγκληματα του. Το τι βγαζεις εσυ απο την κοιλια σου ως αναμενομενο δεν ενδιαφερει κανενα λογικο ανθρωπο.Unique έγραψε: 06 Οκτ 2024, 14:01 Αν κερδίσει ο Τράμπ, θα είναι αναμενόμενο. Αν κερδίσει η αλκοολική μαρξίστρια, θα έχει υπάρξει νοθεία. Πέστε να με φάτε, αλλά έτσι το βλέπω εγώ.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Πάλι θα κλαίνε για Russian intervenion στις 6 Νοεμβρίου τα τραμποπληκτα cry babies. 
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
O εξυπνότερος άνθρωπος του κόσμου υποστηρίζει Τράμπ. Το ίδιο θα πρέπει να κάνουμε και εμείς.Οργισμένος έγραψε: 06 Οκτ 2024, 14:10Ο τραμπας και θα χασει και θα δικαστει για τα προδοτικα εγκληματα του. Το τι βγαζεις εσυ απο την κοιλια σου ως αναμενομενο δεν ενδιαφερει κανενα λογικο ανθρωπο.Unique έγραψε: 06 Οκτ 2024, 14:01 Αν κερδίσει ο Τράμπ, θα είναι αναμενόμενο. Αν κερδίσει η αλκοολική μαρξίστρια, θα έχει υπάρξει νοθεία. Πέστε να με φάτε, αλλά έτσι το βλέπω εγώ.
Εσείς υποστηρίξτε τη μαρξίστρια που μιλάει πλέον ανοιχτά για equal outcomes και όχι equal opportunities. Κατευθείαν βγαλμένα απο το στόμα του Κουτσούμπα
https://twitter.com/AsTheWorldBurnz/sta ... 4065150252
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Dwarven Blacksmith
- Libre arbitre
Δεν με ενδιαφέρει η Φλόριντα. Εγώ ξέρω ότι για τρίτη συνεχόμενη εκλογική αναμέτρηση ο Τραμπ κινδυνεύει να χάσει και πάλι την λαϊκή ψήφο.Scouser έγραψε: 06 Οκτ 2024, 13:43Το ανοϊκό ζόμπι τέτοια εποχή το 2020, ξέρεις πόσο μπροστά ήταν;Libre arbitre έγραψε: 06 Οκτ 2024, 10:44Ωραία, αφορά το εθνικό επίπεδο και δίνει 2.5 τακατο υπέρ της Καμαλα. Που λέει ότι είναι 4 μονάδες μπροστά ο Τραμπας; Στην Φλόριντα; So what?Κλεομένης Γ έγραψε: 06 Οκτ 2024, 10:13
Το λινκ που ανέβασε αφορά τη Φλοριντα. Αλλά ως συνήθως ο αριστερός ξέρει μόνο να βγάζει χολή. Πάμε παρακάτω
Μπα. Δε γίνεται να χάσεις κάτι που δεν διεκδικείς.Libre arbitre έγραψε: 06 Οκτ 2024, 14:52Εγώ ξέρω ότι για τρίτη συνεχόμενη εκλογική αναμέτρηση ο Τραμπ κινδυνεύει να χάσει και πάλι την λαϊκή ψήφο.Scouser έγραψε: 06 Οκτ 2024, 13:43Το ανοϊκό ζόμπι τέτοια εποχή το 2020, ξέρεις πόσο μπροστά ήταν;Libre arbitre έγραψε: 06 Οκτ 2024, 10:44
Ωραία, αφορά το εθνικό επίπεδο και δίνει 2.5 τακατο υπέρ της Καμαλα. Που λέει ότι είναι 4 μονάδες μπροστά ο Τραμπας; Στην Φλόριντα; So what?
JD Vance
JD Vance
- Libre arbitre
Για να το διεκδικήσεις πρέπει να έχεις τις πιθανότητες.Scouser έγραψε: 06 Οκτ 2024, 14:52Μπα. Δε γίνεται να χάσεις κάτι που δεν διεκδικείς.Libre arbitre έγραψε: 06 Οκτ 2024, 14:52Εγώ ξέρω ότι για τρίτη συνεχόμενη εκλογική αναμέτρηση ο Τραμπ κινδυνεύει να χάσει και πάλι την λαϊκή ψήφο.
Δεν θα εξηγήσω για χιλιοστή φορά γιατί στο αμερικανικό εκλογικό σύστημα η λαϊκή ψήφος δεν έχει καμία σημασία για την εκλογή του Προέδρου, άρα οι υποψήφιοι δεν καταβαλουν προσπάθεια να την κερδίσουν, άρα δεν μπορούν να βγουν συμπεράσματα για το ποιος θα την κερδιζε αν είχε σημασία. Τα έχουμε πει ένα σωρό φορές εδώ μέσα, δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να καταλάβετε απλή, κοινή λογική, συνεχίστε έτσι.Libre arbitre έγραψε: 06 Οκτ 2024, 14:53Για να το διεκδικήσεις πρέπει να έχεις τις πιθανότητες.Scouser έγραψε: 06 Οκτ 2024, 14:52Μπα. Δε γίνεται να χάσεις κάτι που δεν διεκδικείς.Libre arbitre έγραψε: 06 Οκτ 2024, 14:52
Εγώ ξέρω ότι για τρίτη συνεχόμενη εκλογική αναμέτρηση ο Τραμπ κινδυνεύει να χάσει και πάλι την λαϊκή ψήφο.
JD Vance
JD Vance
- Οργισμένος
Ποιος μιλαει για κοινη λογικη...Scouser έγραψε: 06 Οκτ 2024, 15:08Δεν θα εξηγήσω για χιλιοστή φορά γιατί στο αμερικανικό εκλογικό σύστημα η λαϊκή ψήφος δεν έχει καμία σημασία για την εκλογή του Προέδρου, άρα οι υποψήφιοι δεν καταβαλουν προσπάθεια να την κερδίσουν, άρα δεν μπορούν να βγουν συμπεράσματα για το ποιος θα την κερδιζε αν είχε σημασία. Τα έχουμε πει ένα σωρό φορές εδώ μέσα, δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να καταλάβετε απλή, κοινή λογική, συνεχίστε έτσι.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Libre arbitre
Κοινή λογική που απεχθάνεται την λαϊκή ψήφο... Μάλιστα...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 760 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-