!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιουρολίγκουε 25
Re: Γιουρολίγκουε 25
Για να λέμε και του στραβού το δίκιο ο γάβρος είναι νέα ομάδα ακόμη, οι δυνατότητες της (αλλά και το κατά πόσο θα μπορέσει να προσαρμοστεί και ο Μπι) θα φανούν από Χριστούγεννα και μετά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Εβαλα την καλη ομαδα στο φαντασυ, που εζω 101 ποντους αλλα με εχει τελευταιο (σνιφ σνιφ)
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Μπερδεύεις το μπάσκετ με το ψάρεμαBazoomba έγραψε: 05 Οκτ 2024, 12:50Τι γραφεις ρε μλκ κι εσυ;Σέλευκας έγραψε: 05 Οκτ 2024, 12:29Η Φενέρ Βάθης έχει κάνει στοχευμένες μεταγραφές και ο μπακάλης βάζει όποιον γουστάρει και νομίζει. Αντίθετα εμείς κάναμε μεταγραφές αεροδρομίου πλην του Βιλντόζα και το κακό είναι ότι όλους αυτούς τους υποσχέθηκαν λεπτά και κουτουλάνε ο ένας πάνω στον άλλο. Έχουμε αφήσει κενή τη θέση του πλέιμεικερ και ενώ υπήρχε στην αγορά ο Σρέντερ. Τώρα χωρίς άσο ο Μπαρτζώκας προσπαθεί να παίξει με ψευτοασο τον Φουρνιέ με διάφορες αλχημείες. Γκος και Γουοκαπ είναι για γέλια.Πρετεντέρης έγραψε: 04 Οκτ 2024, 19:58
Φαβορί ο Βαζελολ, ράβει το 8ο. Αταμαν, παιχτες, Μποντιρογκα, Ντιφαλα και χριστοπαναγιες Τρακη είναι φονικός συνδυασμός.![]()
Απο ολους τους μυρωδιαδες στο νημα, εσυ το παιρνεις το βραβειο. Μιλαμε ο εθνι, ο Καβαλιερατος και ο Ιωανου φανταζουν Φιλ Τζακσον μπροστα σου.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
Ο Ολυμπιακός έσκασε ένα κάρο λεφτά για να πάει αέρα, αλλά πλέον είναι σίγουρο ότι θα κάνει τον ιδιο βαθμολογικό αγώνα με πέρσι. Και αγωνιστικά θα ψάχνεται μέχρι το τέλος, άσχετα αν δικαιωθεί στο τέλος, κάτι που φαίνεται να έχει μικρές πιθανότητες επειδή υπάρχουν άλλες τέσσερις ομάδες που ξεκινάνε από την ίδια εκκίνηση η και πιο μπροστά και μπορεί να βγει και κάποια έκπληξη όπως πέρσι, ένα θετικό είναι ότι η Ρεάλ δεν θα είναι αυτό που ξέραμε. Η Ρεάλ πέρσι έχασε ένα ματς μόνο στην πραγματικότητα γιατί τα άλλα που έχασε δεν είχαν κανένα νόημα , και αυτό ήταν ο τελικός. Και ο Ολυμπιακός επίσης έχασε πέρσι το μόνο ματς που είχε για να πάρει την Ευρωλίγκα.Ερμής έγραψε: 05 Οκτ 2024, 13:43 Για να λέμε και του στραβού το δίκιο ο γάβρος είναι νέα ομάδα ακόμη, οι δυνατότητες της (αλλά και το κατά πόσο θα μπορέσει να προσαρμοστεί και ο Μπι) θα φανούν από Χριστούγεννα και μετά.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
χάνει και η χεζμπολά, γμστα, δεν είναι η χρονιά σου φίλεBazoomba έγραψε: 05 Οκτ 2024, 20:23 Εβαλα την καλη ομαδα στο φαντασυ, που εζω 101 ποντους αλλα με εχει τελευταιο (σνιφ σνιφ)
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Chilloutbuddy έγραψε: 06 Οκτ 2024, 07:21χάνει και η χεζμπολά, γμστα, δεν είναι η χρονιά σου φίλεBazoomba έγραψε: 05 Οκτ 2024, 20:23 Εβαλα την καλη ομαδα στο φαντασυ, που εζω 101 ποντους αλλα με εχει τελευταιο (σνιφ σνιφ)![]()
Εσυ μπηκες;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Chilloutbuddy
μπαBazoomba έγραψε: 06 Οκτ 2024, 08:39Chilloutbuddy έγραψε: 06 Οκτ 2024, 07:21χάνει και η χεζμπολά, γμστα, δεν είναι η χρονιά σου φίλεBazoomba έγραψε: 05 Οκτ 2024, 20:23 Εβαλα την καλη ομαδα στο φαντασυ, που εζω 101 ποντους αλλα με εχει τελευταιο (σνιφ σνιφ)![]()
![]()
Εσυ μπηκες;
όταν μπαίνω στη μαλακία με βγάζει με το πραγματικό μου όνομα που είναι και το email μου και βαριέμαι να το αλλάξω
και από παιχνίδια είδα μόνο τα 15 λεπτα χαιλαιτς
έχω πολλά βιβλία που διαβάζω αυτό τον καιρό, συν ότι ξεκίνησα δίαιτα και πρέπει να μαγειρεύω αντί να παραγγέλνω πίτσες
- Rocco Siffredi
Δεν έχεις κάνα email εφεδρικό για τέτοιες δουλειές;Chilloutbuddy έγραψε: 06 Οκτ 2024, 09:17μπα
όταν μπαίνω στη μαλακία με βγάζει με το πραγματικό μου όνομα που είναι και το email μου και βαριέμαι να το αλλάξω
έχω πολλά βιβλία που διαβάζω αυτό τον καιρό, συν ότι ξεκίνησα δίαιτα και πρέπει να μαγειρεύω αντί να παραγγέλνω πίτσες![]()
Τι φαντάσυ είναι αυτό ο προπονητής παίρνει πόντους;
Γιατι, που φαινεται το μεηλ ρε μαγκες;
Μονο το νικ δεν φαινεται στην επισκοπιση;
Μονο το νικ δεν φαινεται στην επισκοπιση;
- Chilloutbuddy
δεν είπα ότι φαίνεται το μεηλ
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
έλα μωρέ μλκ σιγά το πράγμαChilloutbuddy έγραψε: 06 Οκτ 2024, 09:17μπα
έχω πολλά βιβλία που διαβάζω αυτό τον καιρό, συν ότι ξεκίνησα δίαιτα και πρέπει να μαγειρεύω αντί να παραγγέλνω πίτσες![]()
την ίδια μαλακια είχα κάνει κι εγώ και μου πήρε 30 δευτερόλεπτα να το αλλάξω σιγά το πράγμα
μόνο το επίθετο αλλάζεις και είσαι κομπλέ
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Chilloutbuddy
το έκανα αλλά δε μου δίνει πουθενά επιλογή "join league"alekhine έγραψε: 07 Οκτ 2024, 15:10έλα μωρέ μλκ σιγά το πράγμαChilloutbuddy έγραψε: 06 Οκτ 2024, 09:17μπα
την ίδια μαλακια είχα κάνει κι εγώ και μου πήρε 30 δευτερόλεπτα να το αλλάξω σιγά το πράγμα
μόνο το επίθετο αλλάζεις και είσαι κομπλέ
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
στην αρχική σελίδα της ομάδας έχει επιλογή "ιδιωτικές λίγκες" ή 'private leagues "Chilloutbuddy έγραψε: 07 Οκτ 2024, 15:31το έκανα αλλά δε μου δίνει πουθενά επιλογή "join league"alekhine έγραψε: 07 Οκτ 2024, 15:10έλα μωρέ μλκ σιγά το πράγμαChilloutbuddy έγραψε: 06 Οκτ 2024, 09:17
μπα
μόνο το επίθετο αλλάζεις και είσαι κομπλέ![]()
πατάς εκεί και έχει επιλογή με κωδικό όπου βάζεις τον κωδικό 53718-6A0W7
που έδωσε ο βρυξελλιωτης και μπήκες
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Chilloutbuddy
δεν έχει πιά, δίνει μόνο επιλογή draft league μόνοalekhine έγραψε: 07 Οκτ 2024, 15:43στην αρχική σελίδα της ομάδας έχει επιλογή "ιδιωτικές λίγκες" ή 'private leagues "Chilloutbuddy έγραψε: 07 Οκτ 2024, 15:31το έκανα αλλά δε μου δίνει πουθενά επιλογή "join league"alekhine έγραψε: 07 Οκτ 2024, 15:10
έλα μωρέ μλκ σιγά το πράγμα
μόνο το επίθετο αλλάζεις και είσαι κομπλέ![]()
πατάς εκεί και έχει επιλογή με κωδικό όπου βάζεις τον κωδικό 53718-6A0W7
που έδωσε ο βρυξελλιωτης και μπήκες
ίσως να μπορείς να μπεις μόνο απ'την αρχή...
Απλα πρεπει να συνηθισεις στην ιδεα οτι θα τρως την σκονη της kopace buk του θρυλικου βοσνιου εμπορου οπλων Ibica Borac που μετα την διασπαση της γιουγκοσλαβιας εγινε καναλαρχης και funder εξτρεμιστικων οργανωσεων με στοχο την προσαρτηση εδαφων της κροατιας και την εξοδο στην αδριατικη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 153 Απαντήσεις
- 6233 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Φραγμένος_Τελεστής