Τι μλκ είσαι
Δε βλέπω αντιδράσεις προς το παρόν , Χ που λένε και με var.
Τι μλκ είσαι
το Ιραν χτυπα σε καθημερινη βαση εδω και χρονια το Ισραηλ με προξυ τη Χεζμπολα ... ειναι αστειο να ψαχνεις τροπο να δικαιολογησεις τους κοπριτες μουλαδες που σκοτωνουν κοριτσακια που δεν φορανε μαντηλα ...Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Οκτ 2024, 00:40 Το Ιράν χτύπησε γιατί πιστεύει ότι έρχεται η σειρά του και καλύτερα να τα δώσει όλα τώρα που τα έχει ακόμα όλα, παρά να περιμένει. Το χτύπημα ήταν μια έσχατη απόπειρα αποτροπής. Αλλά οι πιθανότητες να έπιασε είναι μικρές. Μάλλον πάμε όντως για πόλεμο.
Το ποστ δεν ήταν ηθικολογικό αλλά ρεαλπολιτική εκτίμηση.nostromos έγραψε: 05 Οκτ 2024, 00:49το Ιραν χτυπα σε καθημερινη βαση εδω και χρονια το Ισραηλ με προξυ τη Χεζμπολα ... ειναι αστειο να ψαχνεις τροπο να δικαιολογησεις τους κοπριτες μουλαδες που σκοτωνουν κοριτσακια που δεν φορανε μαντηλα ...Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Οκτ 2024, 00:40 Το Ιράν χτύπησε γιατί πιστεύει ότι έρχεται η σειρά του και καλύτερα να τα δώσει όλα τώρα που τα έχει ακόμα όλα, παρά να περιμένει. Το χτύπημα ήταν μια έσχατη απόπειρα αποτροπής. Αλλά οι πιθανότητες να έπιασε είναι μικρές. Μάλλον πάμε όντως για πόλεμο.
η αποτροπη που ανεφερες εχει το στοιχειο της ηθικης ...το Ιραν εχει δηλωμενο στοχο την καταστροφη του Ισραηλ ... σε ποια ηθικη ακριβως αναφερεσαι ...? στο timing ...?Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Οκτ 2024, 00:50Το ποστ δεν ήταν ηθικολογικό αλλά ρεαλπολιτική εκτίμηση.nostromos έγραψε: 05 Οκτ 2024, 00:49το Ιραν χτυπα σε καθημερινη βαση εδω και χρονια το Ισραηλ με προξυ τη Χεζμπολα ... ειναι αστειο να ψαχνεις τροπο να δικαιολογησεις τους κοπριτες μουλαδες που σκοτωνουν κοριτσακια που δεν φορανε μαντηλα ...Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Οκτ 2024, 00:40 Το Ιράν χτύπησε γιατί πιστεύει ότι έρχεται η σειρά του και καλύτερα να τα δώσει όλα τώρα που τα έχει ακόμα όλα, παρά να περιμένει. Το χτύπημα ήταν μια έσχατη απόπειρα αποτροπής. Αλλά οι πιθανότητες να έπιασε είναι μικρές. Μάλλον πάμε όντως για πόλεμο.
Τυχερός είσαι, έπεσα έξω. Την άλλη Παρασκευή μάλλον. Έχεις χρόνο.Στύξ έγραψε: 04 Οκτ 2024, 16:59Δεν έχω ,ούτε κωλόχαρτο στοκΕμπεδοκλής έγραψε: 04 Οκτ 2024, 14:31Κονσέρβες υποθέτω ότι θα έχεις απόθεμα από παλιά. Κωλόχαρτο εννοείται ότι στοκάρεις. Γνωστός μου που εργάζεται σε μεγάλη χαρτοβιομηχανία, μία που πουλάει μόνο ένα σούπερμάρκετ μου είπε ότι το χαρτί πάει για αύξηση και αυτό χωρίς την περάμετρο της επίθεσης από τους σιωνιστές...
Ειδικά τώρα που θα αυξηθεί και το νερό το χέσιμο θα βγαίνει πιο ακριβό.... Μετά από τόσα false alarms σταρχιδιαμόλ που λένε..
Δε μαμείς που δε μαμείς ,δε πας τουλάχιστον για ψάρεμα;Εμπεδοκλής έγραψε: 05 Οκτ 2024, 11:08Τυχερός είσαι, έπεσα έξω. Την άλλη Παρασκευή μάλλον. Έχεις χρόνο.Στύξ έγραψε: 04 Οκτ 2024, 16:59Δεν έχω ,ούτε κωλόχαρτο στοκΕμπεδοκλής έγραψε: 04 Οκτ 2024, 14:31
Κονσέρβες υποθέτω ότι θα έχεις απόθεμα από παλιά. Κωλόχαρτο εννοείται ότι στοκάρεις. Γνωστός μου που εργάζεται σε μεγάλη χαρτοβιομηχανία, μία που πουλάει μόνο ένα σούπερμάρκετ μου είπε ότι το χαρτί πάει για αύξηση και αυτό χωρίς την περάμετρο της επίθεσης από τους σιωνιστές...
Ειδικά τώρα που θα αυξηθεί και το νερό το χέσιμο θα βγαίνει πιο ακριβό.... Μετά από τόσα false alarms σταρχιδιαμόλ που λένε..
Όλοι θα πάμε. Έρχεται...Στύξ έγραψε: 05 Οκτ 2024, 11:12Δε μαμείς που δε μαμείς ,δε πας τουλάχιστον για ψάρεμα;Εμπεδοκλής έγραψε: 05 Οκτ 2024, 11:08Τυχερός είσαι, έπεσα έξω. Την άλλη Παρασκευή μάλλον. Έχεις χρόνο.Στύξ έγραψε: 04 Οκτ 2024, 16:59
Δεν έχω ,ούτε κωλόχαρτο στοκ. Μετά από τόσα false alarms σταρχιδιαμόλ που λένε..
![]()
Εννοείται. Και μάλιστα σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις και πλατφόρμες εξόρυξης. Δεν ήθελαν να χτυπήσουν πολιτικούς στόχους σαν τους σιωνιστές. Προφανώς μπορούν.Maspoli έγραψε: 05 Οκτ 2024, 11:16 Στον δυτικό τύπο αρχίζουν να εμφανίζονται πληροφορίες πως η ιρανική απάντηση (και στοχευμένη) ηταν αρκετά πιο αποτελεσματική απ οσο υποστήριξε το Ισραήλ
Έφαγες μια ολόκληρη συλλαβική αύξηση
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
και οι Μουσουλμανοι κοβουν πετσα ξερεις ε?
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.