Οκ τοτε. Νομιζα πως αναφερθηκε οτι η χωρα ηταν εντος σενγκεν και οτι η απαντηση του αστυνομικου ηταν αυτη και γι αυτη την περιπτωση. Οποτε ολα καλα.mao mao έγραψε: 05 Οκτ 2024, 14:58Casp έγραψε: 05 Οκτ 2024, 14:53 Αυτο που της ειπε ο αστυνομικος μπορει να τον βαλει να το υπογραψει. Αν δεχονται ΟΛΕΣ τις ελληνικες ταυτοτητες αναξαιρετως, τοτε δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑ θεμα.
Που κολλαει ομως η χωρα αφιξης εφοσον δεν θα γινει ελεγχος απο την αστυνομια ουτε στην αφιξη, ουτε στην αναχωρηση; Αυτο ειναι που δεν βγαζει νοημα.
Αναχωρηση εννοω οχι απο Ελλαδα αλλα απο την χωρα που θα επισκεφθει. Οταν ερθει πισω δηλαδη ο μονος ελεγχος θα ειναι απο υπαλληλους στην εξοδο επιβιβασης.
Υπάρχουν χώρες εκτός ΕΕ και Σένγκεν που μπορείς να ταξιδέψεις με ελληνική ταυτότητα. Πχ Τουρκία. Εκεί μπορεί η αστυνομία να σου πει οτι η ταυτότητα είναι ληγμένη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ληγμένη ταυτότητα (αεροπορικό ταξίδι)
Re: ληγμένη ταυτότητα (αεροπορικό ταξίδι)
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Πού θα πάς, τύπισσα;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Μωρέ εγώ το 1993 ταξείδεψα στην Γαλλία με ληγμένο διαβατήριο. Δεν μπορείς όμως να πείς ότι αυτός είναι ο κανόνας.Αλιόσα έγραψε: 05 Οκτ 2024, 13:58Εγώ με ταυτότητα του 2001, δηλαδή τυπικά ληγμένη, πήγα και έβγαλα διαβατήριο το 2019, 30 Δεκεμβριου του 19 πηγα και στις 9 Ιανουαρίου του 20 είχα το διαβατήριο στα χέρια μου.Leporello έγραψε: 05 Οκτ 2024, 13:44Μόνο αν δεν έχει λήξει η ταυτότητα. Αν υπάρχει κάποιο μέρος όπου είναι σίγουρο πως θα ελέγξουν αν η ταυτότητα έχει ισχύ, είναι το τμήμα διαβατηρίων.
Θα έλεγα ότι γιά μέσα στην Ελλάδα πρέπει να το διακινδυνεύσει. Γιά το εξωτερικό, με ταυτότητα από το 2009 και χωρίς διαβατήριο, δεν περνάς.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 19 Απαντήσεις
- 818 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Fata_Morgana
-
- 3 Απαντήσεις