Το άλλο άρθρο τότε. Κάπου μιlάει για DNA.Golden Age έγραψε: 05 Οκτ 2024, 15:18Το άρθρο που έβαλες μιλά για τους αρχαίους Φιλισταίους, όχι για τους σημερινούς Παλαιστίνους. Μπορείς να μου εξηγήσεις τί σχέση έχουν με τους σημερινούς Παλαιστίνιους που είναι Άραβες;marabou έγραψε: 05 Οκτ 2024, 15:13Ειρωνεύεσαι ενώ στο άρθρο που έβαλα μιλάει για DNA.Golden Age έγραψε: 05 Οκτ 2024, 15:05
Οι Άραβες Παλαιστίνιοι είναι απόγονοι των αρχαίων Φιλισταίων, γνωστά αυτά. Το 'χε πει και ο Αραφάτ σε μια συνέντευξή του σε Έλληνα δημοσιογράφο, για να ενθουσιάσει το ελληνικό κοινό υπερ των Παλαιστινίων.![]()
Καλύτερα να μου 'βαζες ως "στοιχείο" την δήλωση του Αραφάτ σε Έλληνα δημοσιογράφο, όπου ισχυριζόταν κάτι τέτοιο, για να κάνει το ελληνικό κοινό να τσιμπήσει.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εισβολή Ισραήλ στο Λίβανο
Re: Εισβολή Ισραήλ στο Λίβανο
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
- Golden Age
Έχει στο άρθρο της wikipedia για τους Φιλισταίους μια δήλωση του Αραφάτ ότι οι Παλαιστίνιοι κατάγονται απο την Κρήτη.marabou έγραψε: 05 Οκτ 2024, 15:21Το άλλο άρθρο τότε. Κάπου μιlάει για DNA.Golden Age έγραψε: 05 Οκτ 2024, 15:18Το άρθρο που έβαλες μιλά για τους αρχαίους Φιλισταίους, όχι για τους σημερινούς Παλαιστίνους. Μπορείς να μου εξηγήσεις τί σχέση έχουν με τους σημερινούς Παλαιστίνιους που είναι Άραβες;
Καλύτερα να μου 'βαζες ως "στοιχείο" την δήλωση του Αραφάτ σε Έλληνα δημοσιογράφο, όπου ισχυριζόταν κάτι τέτοιο, για να κάνει το ελληνικό κοινό να τσιμπήσει.![]()
Οι Παλαιστίνιοι είναι Άραβες, δεν έχουν σχέση με τους αρχαίους Φιλισταίους. Μέχρι το '48 δεν αυτοπροδιοριζόντουσαν κάν ως παλαιστινιακό έθνος.
Άποψή σου.Golden Age έγραψε: 05 Οκτ 2024, 15:29Έχει στο άρθρο της wikipedia για τους Φιλισταίους μια δήλωση του Αραφάτ ότι οι Παλαιστίνιοι κατάγονται απο την Κρήτη.marabou έγραψε: 05 Οκτ 2024, 15:21Το άλλο άρθρο τότε. Κάπου μιlάει για DNA.Golden Age έγραψε: 05 Οκτ 2024, 15:18
Το άρθρο που έβαλες μιλά για τους αρχαίους Φιλισταίους, όχι για τους σημερινούς Παλαιστίνους. Μπορείς να μου εξηγήσεις τί σχέση έχουν με τους σημερινούς Παλαιστίνιους που είναι Άραβες;
Εγώ αναφέρομαι σε μια νεότερη χρονικά δήλωση του Αραφάτ σε Έλληνα δημοσιογράφο, που μιλούσε για καταγωγή απο τους αρχαίους Φιλισταίους και για συγγένεια με τους Έλληνες.
![]()
Οι Παλαιστίνιοι είναι Άραβες, δεν έχουν σχέση με τους αρχαίους Φιλισταίους. Μέχρι το '48 δεν αυτοπροδιοριζόντουσαν κάν ως παλαιστινιακό έθνος.
- Golden Age
Αν θες να πιστεύεις σε παραμύθια για να δικαιολογείς την αντιπάθειά σου για το Ισραήλ, δικαίωμά σου. Εκεί που είσαι ήμουνα.marabou έγραψε: 05 Οκτ 2024, 15:32Άποψή σου.Golden Age έγραψε: 05 Οκτ 2024, 15:29Έχει στο άρθρο της wikipedia για τους Φιλισταίους μια δήλωση του Αραφάτ ότι οι Παλαιστίνιοι κατάγονται απο την Κρήτη.Εγώ αναφέρομαι σε μια νεότερη χρονικά δήλωση του Αραφάτ σε Έλληνα δημοσιογράφο, που μιλούσε για καταγωγή απο τους αρχαίους Φιλισταίους και για συγγένεια με τους Έλληνες.
![]()
Δεν μπορώ να σε παρακολουθήσω και δεν οφείλω κιόλας. Από το κεφάλι σου βγάζεις ότι τα άρθρα τα έβαλα για να στηρίξω την αντιπάθειά μου στο Ισραήλ ενώ εγώ εξήγησα ότι ο λόγος είναι οι σφαγές αμάχων τόσες δεκαετίες. Τα άλλα είναι κουραφέξαλα.Golden Age έγραψε: 05 Οκτ 2024, 15:33Αν θες να πιστεύεις σε παραμύθια για να δικαιολογείς την αντιπάθειά σου για το Ισραήλ, δικαίωμά σου. Εκεί που είσαι ήμουνα.marabou έγραψε: 05 Οκτ 2024, 15:32Άποψή σου.Golden Age έγραψε: 05 Οκτ 2024, 15:29
Έχει στο άρθρο της wikipedia για τους Φιλισταίους μια δήλωση του Αραφάτ ότι οι Παλαιστίνιοι κατάγονται απο την Κρήτη.Εγώ αναφέρομαι σε μια νεότερη χρονικά δήλωση του Αραφάτ σε Έλληνα δημοσιογράφο, που μιλούσε για καταγωγή απο τους αρχαίους Φιλισταίους και για συγγένεια με τους Έλληνες.
![]()
- Golden Age
Τα έχω περάσει κι εγώ αυτά. Σε καταλαβαίνω. Κάποια μέρα θα δεις την αλήθεια.marabou έγραψε: 05 Οκτ 2024, 15:36Δεν μπορώ να σε παρακολουθήσω και δεν οφείλω κιόλας. Από το κεφάλι σου βγάζεις ότι τα άρθρα τα έβαλα για να στηρίξω την αντιπάθειά μου στο Ισραήλ ενώ εγώ εξήγησα ότι ο λόγος είναι οι σφαγές αμάχων τόσες δεκαετίες. Τα άλλα είναι κουραφέξαλα.Golden Age έγραψε: 05 Οκτ 2024, 15:33Αν θες να πιστεύεις σε παραμύθια για να δικαιολογείς την αντιπάθειά σου για το Ισραήλ, δικαίωμά σου. Εκεί που είσαι ήμουνα.
Εγώ δεν σε καταλαβαίνω ειλικρινά. Κάνε πιο δημιουργικό διάλογο και άσε τους ελιγμούς. Έχουν σκοτωθεί τα περισσότερα παιδιά από ποτέ σε οποιονδήποτε πόλεμο.Golden Age έγραψε: 05 Οκτ 2024, 15:37Τα έχω περάσει κι εγώ αυτά. Σε καταλαβαίνω. Κάποια μέρα θα δεις την αλήθεια.marabou έγραψε: 05 Οκτ 2024, 15:36Δεν μπορώ να σε παρακολουθήσω και δεν οφείλω κιόλας. Από το κεφάλι σου βγάζεις ότι τα άρθρα τα έβαλα για να στηρίξω την αντιπάθειά μου στο Ισραήλ ενώ εγώ εξήγησα ότι ο λόγος είναι οι σφαγές αμάχων τόσες δεκαετίες. Τα άλλα είναι κουραφέξαλα.Golden Age έγραψε: 05 Οκτ 2024, 15:33
Αν θες να πιστεύεις σε παραμύθια για να δικαιολογείς την αντιπάθειά σου για το Ισραήλ, δικαίωμά σου. Εκεί που είσαι ήμουνα.
- Golden Age
Το Ισραήλ πάντοτε ενημερώνει τους αμάχους σε ποιες περιοχές θα χτυπήσει, για να τις εκκενώσουν. Το ότι οι παλαιστινιακές οργανώσεις τους κρατούν στα σημεία αυτά, απο τα οποία επιχειρούν εναντίον των Ισραηλινών, για να υπάρχουν θύματα- άμαχοι και μετά να το χρησιμοποιούν για να κατηγορούν τους Ισραηλινούς, είναι ευθύνη των παλαιστινιακών οργανώσεων.marabou έγραψε: 05 Οκτ 2024, 15:44Εγώ δεν σε καταλαβαίνω ειλικρινά. Κάνε πιο δημιουργικό διάλογο και άσε τους ελιγμούς. Έχουν σκοτωθεί τα περισσότερα παιδιά από ποτέ σε οποιονδήποτε πόλεμο.Golden Age έγραψε: 05 Οκτ 2024, 15:37Τα έχω περάσει κι εγώ αυτά. Σε καταλαβαίνω. Κάποια μέρα θα δεις την αλήθεια.marabou έγραψε: 05 Οκτ 2024, 15:36
Δεν μπορώ να σε παρακολουθήσω και δεν οφείλω κιόλας. Από το κεφάλι σου βγάζεις ότι τα άρθρα τα έβαλα για να στηρίξω την αντιπάθειά μου στο Ισραήλ ενώ εγώ εξήγησα ότι ο λόγος είναι οι σφαγές αμάχων τόσες δεκαετίες. Τα άλλα είναι κουραφέξαλα.
Αυτό είναι άθλιο που λες.Golden Age έγραψε: 05 Οκτ 2024, 15:46Το Ισραήλ πάντοτε ενημερώνει τους αμάχους σε ποιες περιοχές θα χτυπήσει, για να τις εκκενώσουν. Το ότι οι παλαιστινιακές οργανώσεις τους κρατούν στα σημεία αυτά, απο τα οποία επιχειρούν εναντίον των Ισραηλινών, για να υπάρχουν θύματα- άμαχοι και μετά να το χρησιμοποιούν για να κατηγορούν τους Ισραηλινούς, είναι ευθύνη των παλαιστινιακών οργανώσεων.marabou έγραψε: 05 Οκτ 2024, 15:44Εγώ δεν σε καταλαβαίνω ειλικρινά. Κάνε πιο δημιουργικό διάλογο και άσε τους ελιγμούς. Έχουν σκοτωθεί τα περισσότερα παιδιά από ποτέ σε οποιονδήποτε πόλεμο.Golden Age έγραψε: 05 Οκτ 2024, 15:37
Τα έχω περάσει κι εγώ αυτά. Σε καταλαβαίνω. Κάποια μέρα θα δεις την αλήθεια.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
secgen-recruitment@hezbollah.ir inbox be likeΑλιόσα έγραψε: 05 Οκτ 2024, 14:08![]()
![]()
![]()
Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: «Αποκεφαλίζει» την ηγεσία της Χεζμπολάχ το Ισραήλ - Σκότωσε και τον διάδοχο του Νασράλα
https://www.protothema.gr/world/article ... u-nasrala/
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
O ορισμός του δεν βρήκε ο παππάς να θάψειΛΙΒΑΝΟΣ
Αγνοείται η τύχη του υποψήφιου διαδόχου του Νασράλα
Πηγές στις αρχές ασφαλείας του Λιβάνου αναφέρουν ότι δεν μπορεί να εντοπιστεί μετά τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς σε υπόγειο καταφύγιο στη Βηρυτό.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Το ισραηλ δεν ''παιζει'' και πολυ καλα κάνει . αυτο το γνωριζουν ολοι απ τον πολεμο των 6 ημερων , θα μπουν ολες οι μπάλες μέσα και θα ναι καθημερινη .
- Iced Earth
- Phorum.gr user: Jon Schaffer
Τότε μας έσωσε ο Κίσινγκερ.Νon4me έγραψε: 05 Οκτ 2024, 15:55 Το ισραηλ δεν ''παιζει'' και πολυ καλα κάνει . αυτο το γνωριζουν ολοι απ τον πολεμο των 6 ημερων , θα μπουν ολες οι μπάλες μέσα και θα ναι καθημερινη .
- ου ψευδομαρτυρήσεις κατά του πλησίον σου μαρτυρίαν ψευδή
ου κλέψεις
ου φονεύσεις
Επειδή ο Ελλ. λαός επέλεξε σοσιαλισμό. Μια ζωή καρπαζίερς, κλαψιάρηδες, παραπονιάρηδες και μεμψίμοιροι.Αλιόσα έγραψε: 05 Οκτ 2024, 15:13Καταθλιπτική η όποια σύγκριση με το ελλαδικό κράτος, εμείς μεταπολεμικά υποχωρούμε ακόμη και απέναντι σε πουθενάδες.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Δεν απανταω σε χρηστες ημερων . θα περιμενεις μερικους μηνες τυπε και ξαναστειλε .Iced Earth έγραψε: 05 Οκτ 2024, 15:56Τότε μας έσωσε ο Κίσινγκερ.Νon4me έγραψε: 05 Οκτ 2024, 15:55 Το ισραηλ δεν ''παιζει'' και πολυ καλα κάνει . αυτο το γνωριζουν ολοι απ τον πολεμο των 6 ημερων , θα μπουν ολες οι μπάλες μέσα και θα ναι καθημερινη .
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 191 Απαντήσεις
- 5823 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
-
- 4 Απαντήσεις