https://twitter.com/LissaJoStewart/stat ... 4896276512
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εισβολή Ισραήλ στο Λίβανο
- Dwarven Blacksmith
Re: Εισβολή Ισραήλ στο Λίβανο
Από τους επαναστάτες Κιζιλμπασηδες (κοκκινοκεφαλοι) μέχρι τον Κόκκινο Σιιτισμο, οι Σιίτες έχουν εντελώς άλλη σχέση με τις εξουσίες σε σχέση με τους Σουνίτεςvantono έγραψε: 04 Οκτ 2024, 20:29 Εσείς που τα ξέρετε αυτά τα θρησκευτικά που ποτέ μου δεν μπόρεσα να συγκρατήσω, ποιοί είναι οι πιο προοδευτικοί-"κοσμικοί" μουσουλμανοι, σιίτες ή σουνιτες?
Αν είναι το πρώτο (όπως υποψιάζομαι), τότε γιατί το σιιτικό καθεστώς του Ιράν, είναι τόσο βαθύτατα θεοκρατικό?
Στο χριστιανισμό πχ, είναι πασιφανές ότι οι καθολικοί είναι πιο προοδευτικοι από τους ορθόδοξους.
https://thepressproject.gr/o-erythros-s ... i-sariati/
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Δε γαμήθηκες αρκετά όπως ο πολίτης και έφεδρος αξιωματικός Στύξ που κλήθηκε 10 μέρες εμπλοκή με τα Ιμια το 1996..vantono έγραψε: 04 Οκτ 2024, 22:06 Ερώτηση κρίσεως: Φανταρικό στου διαόλου το κέρατο αλλά να ξύνεις τομπούτσο σου, ή Αθήνα (για την ακρίβεια κάπου κοντά σε Αθήνα/Αττική βασικά) αλλά ειδικές δυνάμεις?
Πιο μάχιμος ο τύπος σε απλό πεζικό στον Έβρο ή την Κρήτη πχ, που κάνει απλά σκοπιές και μετά αράζει ΚΨΜ, ή ο ΖΜΑΚίτης στο Μ.Πεύκο, οι ΟΥΚάδες στο Σκαραμαγκά ή έστω και οι πεζοναύτες στην Αυλώνα?
Γιατί εγώ ξέρω πάρα πολλά άτομα που υπηρέτησαν κάπου "ακριτικά" αλλά και το παπάρι τους εξυναν με ψευτοσκοπιές, και πληρότητα είχαν σχετικά και ήταν και 1 μέσα 3 έξω και την περνούσαν ζάχαρη γενικώς.
Ενώ εγώ ως ΕΔ Μ.Πευκο και μετά Αυλώνα ως ΠΖΝ, γαμηθηκα αρκετά, όσο κι αν ήμουν "κάπου κοντά στην Αθήνα".
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Σε κάλεσαν ως πιλότο φανταζομαι;Στύξ έγραψε: 05 Οκτ 2024, 00:15Δε γαμήθηκες αρκετά όπως ο πολίτης και έφεδρος αξιωματικός Στύξ που κλήθηκε 10 μέρες εμπλοκή με τα Ιμια το 1996..vantono έγραψε: 04 Οκτ 2024, 22:06 Ερώτηση κρίσεως: Φανταρικό στου διαόλου το κέρατο αλλά να ξύνεις τομπούτσο σου, ή Αθήνα (για την ακρίβεια κάπου κοντά σε Αθήνα/Αττική βασικά) αλλά ειδικές δυνάμεις?
Πιο μάχιμος ο τύπος σε απλό πεζικό στον Έβρο ή την Κρήτη πχ, που κάνει απλά σκοπιές και μετά αράζει ΚΨΜ, ή ο ΖΜΑΚίτης στο Μ.Πεύκο, οι ΟΥΚάδες στο Σκαραμαγκά ή έστω και οι πεζοναύτες στην Αυλώνα?
Γιατί εγώ ξέρω πάρα πολλά άτομα που υπηρέτησαν κάπου "ακριτικά" αλλά και το παπάρι τους εξυναν με ψευτοσκοπιές, και πληρότητα είχαν σχετικά και ήταν και 1 μέσα 3 έξω και την περνούσαν ζάχαρη γενικώς.
Ενώ εγώ ως ΕΔ Μ.Πευκο και μετά Αυλώνα ως ΠΖΝ, γαμηθηκα αρκετά, όσο κι αν ήμουν "κάπου κοντά στην Αθήνα".
- Dwarven Blacksmith
Καμία ενημέρωση για το πως πάει η εισβολή. Οι Σιωναζί ικανοποιούν την ανίκανη οργή τους βομβαρδίζοντας νοσοκομεία.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Οκτ 2024, 11:49 Καμία ενημέρωση για το πως πάει η εισβολή. Οι Σιωναζί ικανοποιούν την ανίκανη οργή τους βομβαρδίζοντας νοσοκομεία.

gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Dwarven Blacksmith
Ποιος είναι ο κύριος;Beria έγραψε: 05 Οκτ 2024, 12:01Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Οκτ 2024, 11:49 Καμία ενημέρωση για το πως πάει η εισβολή. Οι Σιωναζί ικανοποιούν την ανίκανη οργή τους βομβαρδίζοντας νοσοκομεία.![]()
Εξώφυλλο από την εφημερίδα σου έβαλαDwarven Blacksmith έγραψε: 05 Οκτ 2024, 12:02Ποιος είναι ο κύριος;Beria έγραψε: 05 Οκτ 2024, 12:01Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Οκτ 2024, 11:49 Καμία ενημέρωση για το πως πάει η εισβολή. Οι Σιωναζί ικανοποιούν την ανίκανη οργή τους βομβαρδίζοντας νοσοκομεία.![]()
- Dwarven Blacksmith
Και γιατί αυτό; Είπα κάτι ψευδές ή απλά θέλεις να γελοιοποιήσεις όσους χρησιμοποιοούν τον αντισημιτισμό ως κάρτα "βγες από τη φυλακή για εγκλήματα πολέμου";Beria έγραψε: 05 Οκτ 2024, 12:07Εξώφυλλο από την εφημερίδα σου έβαλα
- Dwarven Blacksmith
Ιρλανδία: Οι ειρηνοφύλακες μας μένουν στο πόστο τους, Σιωναζί ελάτε να τους σκοτώσετε.
https://twitter.com/Megatron_ron/status ... 0974257638
https://twitter.com/Megatron_ron/status ... 0974257638
Εδώ να πούμε ότι η λέξη Χεζμπολάχ είναι ετυμολογικά το κόμμα (χεζμπ) του Αλλάχ. Και όμως, οι εν Ελλάδι αριστεροί, που βγάζουν σπυριά όταν ακούνε "ορθόδοξος χριστιανισμός" υποστηρίζουν με μανία το «Κόμμα του Αλλάχ».
Σύντροφοι, μάλλον δεν είστε αριστεροί - μαλάκες είστε.
Συνεχίστε ελευθερα.
Σύντροφοι, μάλλον δεν είστε αριστεροί - μαλάκες είστε.
Συνεχίστε ελευθερα.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Τι φαση με τους Ιρλανδους; Γαλατικο χωριο;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
-
Chupacabra
To βορειο τμημα της κατεχεται απο τους βρετανους και προσαρτηθηκε ετσιθελικα στο Ηνωμενο Βασιλειο παντως.
- Golden Age
Αριστερή κυβέρνηση. Φαντασιώνονται ότι οι ισλαμιστές της Μέσης Ανατολής είναι αντιιμπεριαλιστές σαν αυτούς.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 191 Απαντήσεις
- 5823 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
-
- 4 Απαντήσεις