Επι 45 χρονια έπαιρνε συνταξη λογω του πατερα της η μοναδικη στην ελλαδα αυτος ειναι ο ορισμος του ρατσισμού.
Φος ,ρουφα το αυγο σου ρε
Επι 45 χρονια έπαιρνε συνταξη λογω του πατερα της η μοναδικη στην ελλαδα αυτος ειναι ο ορισμος του ρατσισμού.
Εντάξει είπε τη γνώμη της δεν απαγορεύεται.Ερμής έγραψε: 04 Δεκ 2018, 10:36 Απο πότε η Ακρίτα έγινε κριτής δε κατάλαβα. Δε συμπαθώ καθόλου το χιούμορ δημοτικού του Σεφερλή αλλά σε αυτό το θέμα είμαι 100% μαζί του.
Έλεος πια η κάθε αριστερή δήθεν της Φιλοθέης να την έχει δει Αγκάθα Κρίστι επειδή έγραφε μέτριες σειρές στην τηλεόραση.
Όχι καθόλου χαζή δεν είναι gassim, είναι πραγματικά σκατόψυχη που μισεί τους πάντες εκτός απο το συνάφι της
Όχι άλλο πλιάτσικα ρε τρελιάρηmao mao έγραψε: 04 Δεκ 2018, 01:06Εμένα δεν μου αρέσει ο Σεφερλής αλλα..ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Δεκ 2018, 00:59Από το να πηγαίνουν σε τίποτα έντεχνους και τίποτε ρακόμελα, καλύτερα είναι. Τουλάχιστον μπορούνε να λένε ότι το κάνουνε για το ντεκαντάνς της υπόθεσης
Η Ακριτα δεν ειναι πολιτικαλ κορεκτ και για αυτο σας ενοχλει.taliban έγραψε: 04 Δεκ 2018, 10:43 Λαϊκό δικαστήριο της πολιτικής κορεκτίλας που καταντά σε φίμωση ακόμη και της σάτιρας έστω και στην χείριστη μορφή αυτής.
Αυτή είναι η άλλη όψη του αυτο-ευνουχισμού της κοινωνίας εν ονόματι ταμπελών και δικαιωμάτων.
Δες εδω:Υδράργυρος έγραψε: 04 Δεκ 2018, 10:09Έχει ακροατήριο αλλά η επιθεώρηση του είναι απολιτίκ. Για αυτό και προβαλλόταν επί χρόνια από τα ιδιωτικά κανάλια. Γιατί τα ιδιωτικά κανάλια τον καθιερώσανε, νομίζω το Αντεννα. Τέσπα δεν ήξερα οτι κάνει πολιτικά σχόλια, δεν πειράζει, δεν έχει ενοχλήσει ποτέ κανέναν. Τον σύριζα πιο πολύ τον πόνεσε ο Αρκάς.Von Mackensen έγραψε: 04 Δεκ 2018, 09:53
Ο Σεφερλης έχει το ακροατήριο του και δεν είναι σε καμία περίπτωση μικρό.
Αμα θες την ακους, αμα θες οχι.
δεν ειναι (πλεον) απολιτικ η επιθεώρησή του. Μπορει να μην περιεχουν ολες του οι επιθεωρησεις πολιτικη σάτιρα, αλλα μια προσφατη που μιλουσε για το ιερό του Χριστιανισμού όντας ντυμένος ΔίαςΥδράργυρος έγραψε: 04 Δεκ 2018, 10:09Έχει ακροατήριο αλλά η επιθεώρηση του είναι απολιτίκ. Για αυτό και προβαλλόταν επί χρόνια από τα ιδιωτικά κανάλια. Γιατί τα ιδιωτικά κανάλια τον καθιερώσανε, νομίζω το Αντεννα. Τέσπα δεν ήξερα οτι κάνει πολιτικά σχόλια, δεν πειράζει, δεν έχει ενοχλήσει ποτέ κανέναν. Τον σύριζα πιο πολύ τον πόνεσε ο Αρκάς.Von Mackensen έγραψε: 04 Δεκ 2018, 09:53
Ο Σεφερλης έχει το ακροατήριο του και δεν είναι σε καμία περίπτωση μικρό.
Γράφω για την χείριστη μορφή σάτιρας από την πλευρά του σεφερλή.μίστερ μαξ έγραψε: 04 Δεκ 2018, 10:55Η Ακριτα δεν ειναι πολιτικαλ κορεκτ και για αυτο σας ενοχλει.taliban έγραψε: 04 Δεκ 2018, 10:43 Λαϊκό δικαστήριο της πολιτικής κορεκτίλας που καταντά σε φίμωση ακόμη και της σάτιρας έστω και στην χείριστη μορφή αυτής.
Αυτή είναι η άλλη όψη του αυτο-ευνουχισμού της κοινωνίας εν ονόματι ταμπελών και δικαιωμάτων.
Πως παει ο εθνικιστικος κατημας- λοτζικ
Αμα λεει μλκιες ο Σεφερλης: Οκ, ελευθερια της εκφρασης
Αμα κανει κριτική η Ακριτα: πολιτικαλκορεκτικος φασισμος, ουουουου
Πιο γελοιοι σας κλεινουν σε τσίρκο.
Στο δυτικό κόσμο η ποιτική ορθότητα είναι δεξιός πολιτικός λόγος, στην Ελλάδα θεωρείται αριστερός, συνεχίστε
Πλάκα έχεις ρε μερκ, τα λες σα να τα πιστεύεις.Υδράργυρος έγραψε: 04 Δεκ 2018, 11:00Στο δυτικό κόσμο η ποιτική ορθότητα είναι δεξιός πολιτικός λόγος, στην Ελλάδα θεωρείται αριστερός, συνεχίστε