!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Λοιπόν θα γράψω αναλυτικά αύριο. Το φαί δεν ήταν πολυ ακριβό, οι μερίδες ήταν πολύ μεγαλύτερες από όσο φαίνονται στις φωτο. Επειδή ο λογιστής μου είπε να μαζεύω τιμολόγια ακόμη κ από τσίχλες κράτησα σε τιμολόγιο το λογαριασμό. Εκεί που μας έσκισαν πραγματικά ήταν στο κρασί, πληρώσαμε το χύμα για εμφιαλωμένο. Αλλιώς ο λογαριασμός θα ήταν γύρω στα 24 ευρώ το άτομο και πήραμε ένα σκασμό ορεκτικά.
Αντιθέτως στην καβα του έχει καλές τιμές με το σπέσιαλ ποτό στα 10 ευρώ.
Απλά μας τον ακούμπησαν στο χύμα κρασί που ήπιαμε 3 κιλά προς 15 το κιλό κ το ποτήρι στα 5.
Απλά μας τον ακούμπησαν στο χύμα κρασί που ήπιαμε 3 κιλά προς 15 το κιλό κ το ποτήρι στα 5.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
μη επανδρωμένη σέλφι
τωρα σοβαρα (και στα αστεια να το ειπες, παλι ΤΩΡΑ ΣΟΒΑΡΑ;) η απαντηση στις τσιμπημενες τιμες ειναι οτι εχει σερβις,ορεκτικα, μουσικη και ενα αλλο μαγαζι απο πισω;lyna έγραψε: 03 Δεκ 2018, 21:33Καλε εννοείται .
Η αγορά άλλαξε σεφ πριν καμπόσο Καιρό κ καποια τα χάλασε επίσης . Πληρώνεις τη μουσική , το Σερβίς κ τα ορεκτικά . Αλλά έχει ωραία κάβα επίσης . Κ έχει το μπάρα όντα από πίσω .
Αλλά πως να στο πω . Στην Αθήνα δεν τολμώ να φάω κατσικάκι κι ας είναι του Κυρ Σπύρου του φίλου του μπαμπά μου . Τρώω σε κάτι κατσικοχώρια .
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
ρε Καστομ σου το εχω πει τοσες φορες οταν βγαζεις φωτο βαζε ενα μετρο ,ενα μαχαιρι ,μια φετα ψωμι ενα κουτι τσιγαρα να καταλαβαινουμε το μεγεθος.
Να έρθεις να τις δεις.perseus έγραψε: 04 Δεκ 2018, 05:42 ρε Καστομ σου το εχω πει τοσες φορες οταν βγαζεις φωτο βαζε ενα μετρο ,ενα μαχαιρι ,μια φετα ψωμι ενα κουτι τσιγαρα να καταλαβαινουμε το μεγεθος.
the end
- perseus
πιο οικονομικα θα μου ερθει να ερθετε στα γιαννενα να σας ταισω.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Έρχομαι
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
- perseus
Ηρθες και δεν περασες να σε φιλεψω
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Δεν το ήξερα τότε , δεν θα ξαναγίνει 
The business man whose master plan controls the world each day,
η δηθενια πλερωνεται.Αγις έγραψε: 03 Δεκ 2018, 17:25 Μαλιστααα
183 ευρω δια 6 = στρογγυλα 30 ανα ατυχο ατομο ; για αυτές τις δηθενοπαπαριές ;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
με εντυπωσιασε το "χταποδακι". 2 μικρα πλοκαμακια, ουτε μπουκια για τον καθενα, 6 ατομα αφου. πολυ μιζερο απο μαγαζι που ζηταει καλα λεφτα να μη βαζει στα ορεκτικα αναλογη ποσοτητα πρωτης υλης ωστε τουλαχιστον να δοκιμασουν ολοι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Εμένα το παγωτό λουκούμι μου κέντρισε το ενδιαφέρον και εκείνο με τη μαστίχα . Αλλά πιασοκωλικο μαγαζί.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
15 το κιλόΕρμής έγραψε: 03 Δεκ 2018, 22:21 Λοιπόν θα γράψω αναλυτικά αύριο. Το φαί δεν ήταν πολυ ακριβό, οι μερίδες ήταν πολύ μεγαλύτερες από όσο φαίνονται στις φωτο. Επειδή ο λογιστής μου είπε να μαζεύω τιμολόγια ακόμη κ από τσίχλες κράτησα σε τιμολόγιο το λογαριασμό. Εκεί που μας έσκισαν πραγματικά ήταν στο κρασί, πληρώσαμε το χύμα για εμφιαλωμένο. Αλλιώς ο λογαριασμός θα ήταν γύρω στα 24 ευρώ το άτομο και πήραμε ένα σκασμό ορεκτικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Πρωτα απο όλα να πω οτι το μαγαζί το γνωρίζω απο το 2002 που πήγα πρώτη φορά και έχω ζήσει τις 3 ανακαινίσεις του, αυτή ήταν η τρίτη. Το μοτίβο παραμένει το ίδιο.
Χωρος-ατμοσφαιρα 8,5/10
Είναι ο χώρος εστίασης που προτιμώ, τέτοιο στυλ χωρίς φοβερή βαβούρα, με μουσικούλα τζαζ που στη συνέχεια τη προχωρά προς τος ελαφρυ ambient, ξεκινας για φαγητό και συνεχίζεις για ποτό χαλαρά. Πάρκινγκ δύσκολο κοντά στο μετρό αλλά βρίσκεις δυο τρεις δρόμους παρακάτω. Η στάση μετρό δίπλα απο την είσοδο του μαγαζιού. Προσωπικά θα πλήρωνα παραπάνω για να μην έχει live μουσική μέσα εκτός αν είναι κανένα πιάνο. Δεν αντέχω με τίποτα κομπανίες, ρεμπέτικα και αμανέδες όταν πάω για φαϊ
Εξυπηρετηση 8/10
Κανένα πρόβλημα σχετικά, μόνο θέμα είναι οτι ο σερβιτόρος είπε στην Custom οτι ήταν απο φιλέτο μπούτι και ήταν στήθος. Κατα τα άλλα ήταν γρήγοροι, δεν είχαμε θέματα και αρκετά εξυπηρετικοί.
Ποιότητα φαγητού 7/10
Η ποιότητα ήταν μια χαρά με εξαίρεση το πιάτο του Πάνα που απο ότι λέει ήταν ξαναζεσταμένο και δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω. Τα ορεκτικά πολύ νόστιμα όπως και τα πιάτα συν οτι οι μερίδες ήταν πολύ μεγαλύτερες απο όσο φαίνονται.
Το δικό μου κοτόπουλο με το ουισκι και το μέλι ήταν ένα ολόκληρο στήθος κομμένο στα δύο και αρκετές πατάτες συνοδεία.
Πήραμε πάρα πάρα πάρα πολλά ορεκτικά τα οποία μάρεσαν όλα με εξαίρεση το χταπόδι(που ήταν και το μόνο ακριβό ορεκτικό) και αδιάφορο μου φάνηκε το μαστέλο. Το κρασί ήταν καλό αλλά θα τα πούμε παρακάτω. Εκπληκτικά τα λουκάνικα.
Φοβερή κάβα με σπάνια ποτά.
Τα γλυκά και τα τρία ήταν κερασμένα. Τρελάθηκα με το παγωτο λουκούμι, σουπερ πανακότα και ικανοποιητική η μους σοκολάτας αμαρέτο.
Value for money 5/10
Λοιπόν η βαθμολογία θα ήταν αρκετά παραπάνω ΑΝ δεν τρώγαμε τέτοιο κάζο με το κρασί. Το μισόκιλο πήγαινε στα 7,50 και ήπιαμε 3 κιλά. Πληρώσαμε το χύμα για εμφιαλωμένο. Έχω έρθει καμια εικοσαριά φορές τόσα χρόνια και ποτέ δεν πήρα χύμα, ή δε παίρνουμε κρασί ή προτιμάμε εμφιαλωμένο. Τέτοιο κάζο δε το περίμενα να την πάθω απο το κρασί, το οποίο δεν ήταν κακό αλλά είναι ο ορισμός της αρπαχτής. Τα υπόλοιπα πιάτα ήταν σε λογικές τιμές, ορεκτικά μέχρι 9 ευρώ με εξαίρεση το χταπόδι που έπαιζε στα 14(υπερεκτιμημένο και όχι νόστιμο) κια τα πιάτα μέχρι 16 με τα περισσότερα να κυμαίνονται στο δεκάρικο, οι μερίδες αρκετά μεγάλες. Στα ποτά ήταν καλές οι τιμές, σπέσιαλ βοτκα-ουισκι στα 10€, απλό στα 7€. Αν δεν τρώγαμε το πακέτο με το κρασί τότε οι τιμές θα έπαιζαν στο συνηθες 25αρι που πληρώνουμε κάθε φορά και παρακάτω. Σημειώστε οτι πήραμε περισσότερα ορεκτικά απο όσα συνήθως.
Αν θα ξαναπήγαινα; Ναι όπως πάω εδώ και τόσα χρόνια, απλά δε θα ξαναγγίξω το χύμα κρασί, όπως επίσης έκανα τόσα χρόνια, συν οτι θα τους το πώ όταν ξαναπάω.
Χωρος-ατμοσφαιρα 8,5/10
Είναι ο χώρος εστίασης που προτιμώ, τέτοιο στυλ χωρίς φοβερή βαβούρα, με μουσικούλα τζαζ που στη συνέχεια τη προχωρά προς τος ελαφρυ ambient, ξεκινας για φαγητό και συνεχίζεις για ποτό χαλαρά. Πάρκινγκ δύσκολο κοντά στο μετρό αλλά βρίσκεις δυο τρεις δρόμους παρακάτω. Η στάση μετρό δίπλα απο την είσοδο του μαγαζιού. Προσωπικά θα πλήρωνα παραπάνω για να μην έχει live μουσική μέσα εκτός αν είναι κανένα πιάνο. Δεν αντέχω με τίποτα κομπανίες, ρεμπέτικα και αμανέδες όταν πάω για φαϊ
Εξυπηρετηση 8/10
Κανένα πρόβλημα σχετικά, μόνο θέμα είναι οτι ο σερβιτόρος είπε στην Custom οτι ήταν απο φιλέτο μπούτι και ήταν στήθος. Κατα τα άλλα ήταν γρήγοροι, δεν είχαμε θέματα και αρκετά εξυπηρετικοί.
Ποιότητα φαγητού 7/10
Η ποιότητα ήταν μια χαρά με εξαίρεση το πιάτο του Πάνα που απο ότι λέει ήταν ξαναζεσταμένο και δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω. Τα ορεκτικά πολύ νόστιμα όπως και τα πιάτα συν οτι οι μερίδες ήταν πολύ μεγαλύτερες απο όσο φαίνονται.
Το δικό μου κοτόπουλο με το ουισκι και το μέλι ήταν ένα ολόκληρο στήθος κομμένο στα δύο και αρκετές πατάτες συνοδεία.
Πήραμε πάρα πάρα πάρα πολλά ορεκτικά τα οποία μάρεσαν όλα με εξαίρεση το χταπόδι(που ήταν και το μόνο ακριβό ορεκτικό) και αδιάφορο μου φάνηκε το μαστέλο. Το κρασί ήταν καλό αλλά θα τα πούμε παρακάτω. Εκπληκτικά τα λουκάνικα.
Τα γλυκά και τα τρία ήταν κερασμένα. Τρελάθηκα με το παγωτο λουκούμι, σουπερ πανακότα και ικανοποιητική η μους σοκολάτας αμαρέτο.
Value for money 5/10
Λοιπόν η βαθμολογία θα ήταν αρκετά παραπάνω ΑΝ δεν τρώγαμε τέτοιο κάζο με το κρασί. Το μισόκιλο πήγαινε στα 7,50 και ήπιαμε 3 κιλά. Πληρώσαμε το χύμα για εμφιαλωμένο. Έχω έρθει καμια εικοσαριά φορές τόσα χρόνια και ποτέ δεν πήρα χύμα, ή δε παίρνουμε κρασί ή προτιμάμε εμφιαλωμένο. Τέτοιο κάζο δε το περίμενα να την πάθω απο το κρασί, το οποίο δεν ήταν κακό αλλά είναι ο ορισμός της αρπαχτής. Τα υπόλοιπα πιάτα ήταν σε λογικές τιμές, ορεκτικά μέχρι 9 ευρώ με εξαίρεση το χταπόδι που έπαιζε στα 14(υπερεκτιμημένο και όχι νόστιμο) κια τα πιάτα μέχρι 16 με τα περισσότερα να κυμαίνονται στο δεκάρικο, οι μερίδες αρκετά μεγάλες. Στα ποτά ήταν καλές οι τιμές, σπέσιαλ βοτκα-ουισκι στα 10€, απλό στα 7€. Αν δεν τρώγαμε το πακέτο με το κρασί τότε οι τιμές θα έπαιζαν στο συνηθες 25αρι που πληρώνουμε κάθε φορά και παρακάτω. Σημειώστε οτι πήραμε περισσότερα ορεκτικά απο όσα συνήθως.
Αν θα ξαναπήγαινα; Ναι όπως πάω εδώ και τόσα χρόνια, απλά δε θα ξαναγγίξω το χύμα κρασί, όπως επίσης έκανα τόσα χρόνια, συν οτι θα τους το πώ όταν ξαναπάω.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
7 ευρώ το πλοκαμάκι - το μαγαζί σιγουρα ανηκει στην κατηγορία ''Οβελιστήριο''Ασέβαστος έγραψε: 04 Δεκ 2018, 09:58η δηθενια πλερωνεται.Αγις έγραψε: 03 Δεκ 2018, 17:25 Μαλιστααα
183 ευρω δια 6 = στρογγυλα 30 ανα ατυχο ατομο ; για αυτές τις δηθενοπαπαριές ;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
με εντυπωσιασε το "χταποδακι". 2 μικρα πλοκαμακια, ουτε μπουκια για τον καθενα, 6 ατομα αφου. πολυ μιζερο απο μαγαζι που ζηταει καλα λεφτα να μη βαζει στα ορεκτικα αναλογη ποσοτητα πρωτης υλης ωστε τουλαχιστον να δοκιμασουν ολοι.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- perseus
Τοσο παει το χταποδι,τουλαχιστον σας βαλαν χταποδι
Πες ταΕρμής έγραψε: 04 Δεκ 2018, 10:29 Πρωτα απο όλα να πω οτι το μαγαζί το γνωρίζω απο το 2002 που πήγα πρώτη φορά και έχω ζήσει τις 3 ανακαινίσεις του, αυτή ήταν η τρίτη. Το μοτίβο παραμένει το ίδιο.
Χωρος-ατμοσφαιρα 8,5/10
Εξυπηρετηση 8/10
Ποιότητα φαγητού 7/10
Value for money 5/10
~~¥~~
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 339 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban