SeaHawk έγραψε: 04 Οκτ 2024, 14:22
Oι Βρετανικες παραλιες ειναι κλασεις ανωτερες απο τις Ελληνικες μην λεμε οτι να ναι φαση Ελληνες πιλοτοι οι καλυτεροι στον κοσμο
Ναι αλλά το σέρβις που θα βρείς στις Ελληνικές είναι ασυναγώνιστο. Σου φέρνουν φίλε μου φρέντο καπουτσίνο μέσα στη θάλασσα κολυμπώντας. Αν έχεις και καμια γκομενίτσα κάνεις μούρη με σφηνάκια και κλάμπ σάντουιτς πάνω σε ξύλινη εξέδρα.
Άλλη κατάσταση.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
SeaHawk έγραψε: 04 Οκτ 2024, 13:52
Par, Isles of Scilly
Aπό την πολύ επεξεργασία την κάναν να φαίνεται σαν θάλασσα Μεσογείου
οπτικά είναι εντυπωσιακές παραλίες αλλά η θάλλασα εκεί είναι γκρι και βρωμάει και έχει κύματα πέτρες και πίσες πάνω στις πέτρες
Εχω κάνει μπάνιο εκεί και ηταν αηδία
SeaHawk έγραψε: 04 Οκτ 2024, 13:52
Par, Isles of Scilly
Aπό την πολύ επεξεργασία την κάναν να φαίνεται σαν θάλασσα Μεσογείου
οπτικά είναι εντυπωσιακές παραλίες αλλά η θάλλασα εκεί είναι γκρι και βρωμάει και έχει κύματα πέτρες και πίσες πάνω στις πέτρες
Εχω κάνει μπάνιο εκεί και ηταν αηδία
SeaHawk έγραψε: 04 Οκτ 2024, 14:22
Oι Βρετανικες παραλιες ειναι κλασεις ανωτερες απο τις Ελληνικες μην λεμε οτι να ναι φαση Ελληνες πιλοτοι οι καλυτεροι στον κοσμο
Ε πες από την αρχή ότι τρολαρεις , καθόμαστε και απαντάμε σοβαρα σε μαλακιες
Σε καμία των περιπτώσεων δεν είναι ανώτερες των ελληνικών, μη γράφετε μαλακίες
Στην ομορφιά μιας παραλίας παίζει ρόλο και η θάλασσα αλλά και η θερμοκρασία.
Είμαι βέβαιος ότι σε αυτές τις παραλίες δεν πλησιάζεις με σορτσάκι όπως είμαι σίγουρος ότι δεν παίζει τα νερά τους να εχουν την κρυσταλλοτητα της Μεσογείου
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι