vantono έγραψε: 04 Οκτ 2024, 00:57
Δεν ντρέπεστε ρε γατσεςμπου να έχετε μέσα το μέγα Ντέλιαρο μέχρι το 100+?
Ο τυπάκος έχει σοβαρότατο παιχνίδι σε μια εβδομάδα απέναντι στα τσαβιά, κι εσείς πάτε να τον κάψετε επειδή είστε ήδη καμμένοι?
Καμία ντροπή.
Τι να καψουν φιλε με 10 παιζαν οι αντιπαλοι τα παπαρια του εξυνε
Λίγο προς τα τελευταία λεπτά το είδα το ματς και μόνο αυτός με ένα μαυρούλη φαίνονταν να το παλεύουν.
Κακώς το πάλευε, να άφηνε τον παοκάκο στη μοίρα του.
Ο τυπάκος έχει σοβαρότατο παιχνίδι σε μια εβδομάδα απέναντι στα τσαβιά, κι εσείς πάτε να τον κάψετε επειδή είστε ήδη καμμένοι?
Καμία ντροπή.
εισαι λιγο ή πολυ ηλιθιος?
παιζει να εισαι ο Μαδουραιος της ΝΔ
Γιατί προσβλήθηκες τόσο, παοκάκος είσαι?
Ξυδακι! Να κέρδιζες για να μην είχες νευράκια
Πιάσε μου τώρα μία με κιμά
Καμία ντροπή.
ντανε μου ο ντελιας ειναι οτι και ο αντετο για το μπασκετ,φεικ παικτης καλος μονο για τους χαρλεμς
τυχαιο που δεν τον θελει καμια σοβαρη ομαδα απο εξωτερικο σε αντιθεση με τον ριαλ κουλιερακη που τον αρπαξαν κατευθειαν?
παιξε ασσο απο τωρα αν ξεκινησει με τα τσαβια (αλλα η ριαλ γρια δεν προκειται να το κανει βεβαια)
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Καμία ντροπή.
να προσβληθω απο το μπεγλερι της ΓΑΛΗς? δυσκολο φλωρε μου
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Χανει,παιζουν με δεκα.ξεκιναει τις σεντρες με ΕΝΑ ψευτοφορ
Δεν περιγραφω αλλο.μιλαμε για ΤΗΝ εμμονη
Εχει ποσα χρονια απο την εποχη πριγιο αλλεργια με τσ φορ επαφης
Ε κατσε με τους γυρω γυρω ολοι που κουβαλας να διασυρεσαι με μπριζ και να τρως απο στεαουα και ρουλη
Ενα πραγμα ολη την ωρα και αλλγες στο 70...αυτο.ο τυπος δεν αλλαζει με τπτ.επρεπε να ξαφτιλιζομαστε απο αεκ οσφπ για να το γυρισει
Χρήσιμο το βαθμουλάκι σήμερα αν και άδικο με βάση τις ευκαιρίες. Μερικοί έχουν μείνει στην εποχή του Όσιμ και του Ρότσα που παίζαμε με κάτι Ελεκτροπούτερε και ρίχναμε εξάρες και τεσσάρες, αξιολογώντας το Χ σήμερα σαν αποτυχία. Βλέπω να φέρνουμε άλλες δύο ισοπαλίες με Τσέλσι και Τζουργκάρντεν και μετά θα γκαζώσουμε με νίκες. Και οι γκρινιάρηδες στα καβούκια τους.
Jimmy81 έγραψε: 04 Οκτ 2024, 02:47
Χρήσιμο το βαθμουλάκι σήμερα αν και άδικο με βάση τις ευκαιρίες. Μερικοί έχουν μείνει στην εποχή του Όσιμ και του Ρότσα που παίζαμε με κάτι Ελεκτροπούτερε και ρίχναμε εξάρες και τεσσάρες, αξιολογώντας το Χ σήμερα σαν αποτυχία. Βλέπω να φέρνουμε άλλες δύο ισοπαλίες με Τσέλσι και Τζουργκάρντεν και μετά θα γκαζώσουμε με νίκες. Και οι γκρινιάρηδες στα καβούκια τους.
δυνατο τρολ
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Καλό παιδί και ωραίος τυπάς ο Αλόνσο, αλλά δεν κάνει για προπονητής.
Για καμάκι σε μπαρ Αχαιας (Λόγγο, Ρίο κλπ), θα κοντραρε στα ίσια Γαρδελη-Μιχαλοπουλο
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!