!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Champions League/Europa/Conference 2025
Re: Champions League/Europa/Conference 2025
Φυσιολογικά τα αποτελέσματα Πάοκ και Ολυμπιακού.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Να κερδιζετε τις νωεGoBack έγραψε: 27 Σεπ 2024, 02:03 Σε αλλα νεα κινδυνευουμε να πεσουμε στη 16η θεση με τη νεα επο του μακαρου
Σιγα μη σας βαλουμε και απευθειας στο λιγκ φεις παρταλια
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Εσείς δε βλέπετε ούτε Κόνφερενς. Αφήστε την Ευρώπη για τις μεγάλες ομάδες
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Οι γαύροι σουτάρουν στον γάμο του καραγκιόζη, χτυπάνε στον κωλο των άλλων και μπαίνουν
Tι αμαρτιες πληρωνουμε παλι,Θεε μου λυπηθου μας επιτελους,αρκετα τιμωρησες την ανθρωποτητα για τις αμαρτιες τηςjason0 έγραψε: 03 Οκτ 2024, 21:02 Οι γαύροι σουτάρουν στον γάμο του καραγκιόζη, χτυπάνε στον κωλο των άλλων και μπαίνουν
Λαρωσε δικε μου με κατι περιεργους πορτογαλους πρωην δικους τους παιζουν.Υπαρχουν ενα καρο ομαδες στο θεσμο εκτος πορτογαλιας/αγγλιας που δεν μπορει να παιξει μπαλα ο κυριος ευαγγελος
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Πρετεντέρης
Να κλείσω πακέτο για τον τελικό στο Μπιλμπάο;
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Πρετεντέρης
Μακριά από τις αρμενικες και δε φοβάμαι τίποτα.GoBack έγραψε: 03 Οκτ 2024, 21:22Λαρωσε δικε μου με κατι περιεργους πορτογαλους πρωην δικους τους παιζουν.Υπαρχουν ενα καρο ομαδες στο θεσμο εκτος πορτογαλιας/αγγλιας που δεν μπορει να παιξει μπαλα ο κυριος ευαγγελος![]()
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Eθνικοκοινωνιστης
επιτελους καταλαβε ο μεντιλιμπαρ οτι βελντε και οι λοιποι σαπιοιμετριοι ειναι χειροτεροι απο τον ροντινει και κατεβασε μια γρηγορη ενδεκαδα για να πρεσαρει σωστα 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
2-0 η Νοα στην πρεμιερα.Τρενο παειΠρετεντέρης έγραψε: 03 Οκτ 2024, 21:25Μακριά από τις αρμενικες και δε φοβάμαι τίποτα.GoBack έγραψε: 03 Οκτ 2024, 21:22Λαρωσε δικε μου με κατι περιεργους πορτογαλους πρωην δικους τους παιζουν.Υπαρχουν ενα καρο ομαδες στο θεσμο εκτος πορτογαλιας/αγγλιας που δεν μπορει να παιξει μπαλα ο κυριος ευαγγελοςpaotaris έγραψε: 03 Οκτ 2024, 21:14
Tι αμαρτιες πληρωνουμε παλι,Θεε μου λυπηθου μας επιτελους,αρκετα τιμωρησες την ανθρωποτητα για τις αμαρτιες της![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε μλκ Γκομπακη σταματα να τους υποτιμας γαμω την πουτανα μου γαμω ,οκ δεν ειναι η Ρεαλ,αλλα δεν βλεπεις οτι εχουν αστρο και κυριως σοβαρο προπονητη?Δεν σε διδαξε τιποτα η περσυνη τραγωδια?GoBack έγραψε: 03 Οκτ 2024, 21:22Λαρωσε δικε μου με κατι περιεργους πορτογαλους πρωην δικους τους παιζουν.Υπαρχουν ενα καρο ομαδες στο θεσμο εκτος πορτογαλιας/αγγλιας που δεν μπορει να παιξει μπαλα ο κυριος ευαγγελος![]()
- Eθνικοκοινωνιστης
δεν παιζει κανενα ρολο ο προπονητης και η τακτικη,αυτα τα λεει μονο ο εθνι που δεν μπορει να στοχευσει ουτε μπεκατσαpaotaris έγραψε: 03 Οκτ 2024, 21:31Ρε μλκ Γκομπακη σταματα να τους υποτιμας γαμω την πουτανα μου γαμω ,οκ δεν ειναι η Ρεαλ,αλλα δεν βλεπεις οτι εχουν αστρο και κυριως σοβαρο προπονητη?Δεν σε διδαξε τιποτα η περσυνη τραγωδια?GoBack έγραψε: 03 Οκτ 2024, 21:22Λαρωσε δικε μου με κατι περιεργους πορτογαλους πρωην δικους τους παιζουν.Υπαρχουν ενα καρο ομαδες στο θεσμο εκτος πορτογαλιας/αγγλιας που δεν μπορει να παιξει μπαλα ο κυριος ευαγγελοςpaotaris έγραψε: 03 Οκτ 2024, 21:14
Tι αμαρτιες πληρωνουμε παλι,Θεε μου λυπηθου μας επιτελους,αρκετα τιμωρησες την ανθρωποτητα για τις αμαρτιες της![]()
![]()
![]()
![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Σαν Μαμές ερχόμαστε
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις