Εδω στην Ουκρανία επαιρναν τηλέφωνο οι Ουκρανοί στις Ρωσίδες μανάδες οι γυναίκες ότι σκότωσαν τους άντρες τους Εβρισκαν τα στοιχεία από τα κινητά των νεκρώνΝετο Γκουερινο έγραψε: 03 Οκτ 2024, 16:09Βρε πάντα γινόταν τέτοια και πολύ χειρότεραhades έγραψε: 03 Οκτ 2024, 15:57Πια υπάρχουν κινητά και internet Καφρίλα υπήρχε όπως και η σκύλευση . Απλώς τώρα την αποτυπώνεις ωμά απευθείας .Νετο Γκουερινο έγραψε: 03 Οκτ 2024, 15:52
Πώς έχει καταντήσει ο κόσμος έτσι
Πάντα οι μανάδες στέλνανε τα παιδιά τους στον πόλεμο και ξέρανε ότι μπορεί να μην γυρίσουν
Αλλά να βλέπουν τα παιδιά τους νεκρά να τα μεταχειρίζονται έτσι;
Τι μπουρδέλο είναι αυτό;
Αλλά όχι να τα βλέπει σε βίντεο η μάνα του νεκρού
Τι είναι αυτά ρε συ;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εισβολή Ισραήλ στο Λίβανο
Re: Εισβολή Ισραήλ στο Λίβανο
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
εδώ ο επίσημος Λίβανος δεν την καταδίκασε ως κυβέρνησηadon99 έγραψε: 03 Οκτ 2024, 16:12 Ακόμα να καταδικασει η κυβερνηση την εισβολη σε μια κυριαρχη χωρα?
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
πρεπει να τιμωρούνται απο τους υπευθυνους ομως(ηγεσια) ..εγω δεν θα το δεχομουν απο τους δικους μουhades έγραψε: 03 Οκτ 2024, 15:57Πια υπάρχουν κινητά και internet Καφρίλα υπήρχε όπως και η σκύλευση . Απλώς τώρα την αποτυπώνεις ωμά απευθείας .Νετο Γκουερινο έγραψε: 03 Οκτ 2024, 15:52Πώς έχει καταντήσει ο κόσμος έτσιdna replication έγραψε: 03 Οκτ 2024, 15:09
south Lebanon in not a picnic habibi
προειδοποιηση περιεχομένου
Πάντα οι μανάδες στέλνανε τα παιδιά τους στον πόλεμο και ξέρανε ότι μπορεί να μην γυρίσουν
Αλλά να βλέπουν τα παιδιά τους νεκρά να τα μεταχειρίζονται έτσι;
Τι μπουρδέλο είναι αυτό;
αλλα οκ να λιντσάρω καποιους που λιντσαραν γυναικες και παιδια και σκυλευσαν σωματα
θα το εκανα ευχαριστως
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ούτε ο στρατός τους ενεπλάκη, αφήσανε τις χεσμένες κελεμπίες
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Ο ποιοςΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 03 Οκτ 2024, 16:25ούτε ο στρατός τους ενεπλάκη, αφήσανε τις χεσμένες κελεμπίες
Μιλάμε για έναν στρατό που έχει 9 αεροπλάνα,καμία 70 ελικόπτερα και 200 τανκς.
Η Χεζμπολαχ περισσότερα έχει.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Όχι δεν είναι λίγα.
Ειναι ελαχιστα
Υπόψιν από τα νούμερα που σου έβαλα υπολόγισε είτε είναι σε service είτε off λόγω μηχανικής βλαβης
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ρε μαν μου και είκοσι τανξ να έχουν διαθεσιμότητα, κάνουν δουλίτσα. αλλα οι χεσμένες κελεμπίες τρυπώνουν σε λαγούμιαzteo έγραψε: 03 Οκτ 2024, 16:39Όχι δεν είναι λίγα.
Ειναι ελαχιστα
Υπόψιν από τα νούμερα που σου έβαλα υπολόγισε είτε είναι σε service είτε off λόγω μηχανικής βλαβης
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
20 τανκς μπορεί να τα βγάλει off ένα καλοεκπαιδευμενο πεζικό σε κάνα μισάωρο.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 03 Οκτ 2024, 16:42ρε μαν μου και είκοσι τανξ να έχουν διαθεσιμότητα, κάνουν δουλίτσα. αλλα οι χεσμένες κελεμπίες τρυπώνουν σε λαγούμιαzteo έγραψε: 03 Οκτ 2024, 16:39Όχι δεν είναι λίγα.
Ειναι ελαχιστα
Θεωρώ το Ισραηλινό πεζικό ΓΤΠΚ αλλά όχι τόσο πολλη.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Κάποια αλλα είναι χεσμενα που κανουν απο τον αέρα βομβαρδισμους με λεφτα των αμερικανων πολιτωνΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 03 Οκτ 2024, 16:42ρε μαν μου και είκοσι τανξ να έχουν διαθεσιμότητα, κάνουν δουλίτσα. αλλα οι χεσμένες κελεμπίες τρυπώνουν σε λαγούμιαzteo έγραψε: 03 Οκτ 2024, 16:39Όχι δεν είναι λίγα.
Ειναι ελαχιστα
Ας πανε 1v1 στα ισια να γελασει ο καθε πικραμενος
Τι και?
11 μήνες στον πόλεμο στη Γάζα σκοτώνεται σε συγκρούσεις 1 ισραηλινός στρατιώτης κατά μέσο όρο τη μέρα.
1η μέρα χθες πήγαν να μπουν στο Λίβανο, ανακοίνωσαν επίσημα 8 νεκρούς.
Αν επαναληφθεί τέτοιο σκηνικό και σήμερα, και συνεχίσει ο μέσος όρος να είναι στο χ 8, μπορεί να έχει και κάποια σημασία. Μπορεί και όχι.
Να μην το αναφέρω δηλαδή, είναι άνευ σημασίας?
Σου διαφεύγει ότι ο ισραηλινός στρατός είναι εδώ και πολλά χρόνια σε εμπόλεμη κατάσταση, με πλήρη συνειδητότητα για τον καθημερινό κίνδυνο. Καμμία σχέση δηλαδή με τους περισσότερους διακοσμητικούς γκιόζηδες στας ευρώπας.student έγραψε: 03 Οκτ 2024, 17:15Τι και?
11 μήνες στον πόλεμο στη Γάζα σκοτώνεται σε συγκρούσεις 1 ισραηλινός στρατιώτης κατά μέσο όρο τη μέρα.
Αν επαναληφθεί τέτοιο σκηνικό και σήμερα, και συνεχίσει ο μέσος όρος να είναι στο χ 8, μπορεί να έχει και κάποια σημασία. Μπορεί και όχι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αδικείς τα ευρωπαϊκά στράτα έχουν να δείξουν και αυτά αρκετές σφαγες και γενοκτονιες.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Οκτ 2024, 17:30Σου διαφεύγει ότι ο ισραηλινός στρατός είναι εδώ και πολλά χρόνια σε εμπόλεμη κατάσταση, με πλήρη συνειδητότητα για τον καθημερινό κίνδυνο. Καμμία σχέση δηλαδή με τους περισσότερους διακοσμητικούς γκιόζηδες στας ευρώπας.student έγραψε: 03 Οκτ 2024, 17:15Τι και?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 191 Απαντήσεις
- 5820 Προβολές
-