ήμαρτον
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ισραηλινή επίθεση στο Ιραν
- Otto Weininger
Re: ισραηλινή επίθεση στο Ιραν
Εδώ βλέπουμε ένα φανατικό ιρανό να πανηγυρίζει για την επίθ... oh wait.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Πω ρε αρίστο...που να ξερες τι φλας μου σκασες ...δεν το ξερα ρε φίλε, σ ευχαριστώ, εξηγεί πολλά.Αρίστος έγραψε: 02 Οκτ 2024, 20:16
Eδω ενας ραββινος πιεζει το νεαρο Νετανυαχου να κανει οτι μπορει για να επισπευσει τον ερχομο του Μεσσια.
Δεν είναι "ένας ραββίνος" αυτός. Αυτός είναι ο "the rebbe"...
Netanyahu was influenced by Rabbi Menachem M. Schneerson, with whom he formed a relationship during the 1980s. He referred to Schneerson as "the most influential man of our time"
https://en.wikipedia.org/wiki/Benjamin_Netanyahu
gama ta...οι προεκτάσεις...ατέλειωτες αλλά από που ν αρχίσω και ποιος να καταλάβει...
όποιος ενδιαφέρεται ας ψάξει chabad lubavitch
μετά, αν ψήνεται για νεξτ λεβελ, ας κεντράρει chabad lubavitch noahide laws
- nik_killthemall
ναι οκ, μπαζει το ντοουμ αλλα μην αρχισετε να κλαιγεστε και να κλαψουριζετε παλι οταν οι εβραιοι θα ισοπεδωνουνε χεσμπολαχ και τα μουσλιμια του λιβανου
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Πάντως δεν άρχισε καθόλου καλά για τους Ισραηλινούς στο Λίβανο, φάγανε γερές απώλειες.nik_killthemall έγραψε: 02 Οκτ 2024, 20:52 ναι οκ, μπαζει το ντοουμ αλλα μην αρχισετε να κλαιγεστε και να κλαψουριζετε παλι οταν οι εβραιοι θα ισοπεδωνουνε χεσμπολαχ και τα μουσλιμια του λιβανου
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
student έγραψε: 02 Οκτ 2024, 20:50Πω ρε αρίστο...που να ξερες τι φλας μου σκασες ...δεν το ξερα ρε φίλε, σ ευχαριστώ, εξηγεί πολλά.Αρίστος έγραψε: 02 Οκτ 2024, 20:16
Eδω ενας ραββινος πιεζει το νεαρο Νετανυαχου να κανει οτι μπορει για να επισπευσει τον ερχομο του Μεσσια.
Δεν είναι "ένας ραββίνος" αυτός. Αυτός είναι ο "the rebbe"...
Netanyahu was influenced by Rabbi Menachem M. Schneerson, with whom he formed a relationship during the 1980s. He referred to Schneerson as "the most influential man of our time"
https://en.wikipedia.org/wiki/Benjamin_Netanyahu
gama ta...οι προεκτάσεις...ατέλειωτες αλλά από που ν αρχίσω και ποιος να καταλάβει...
όποιος ενδιαφέρεται ας ψάξει chabad lubavitch
μετά, αν ψήνεται για νεξτ λεβελ, ας κεντράρει chabad lubavitch noahide laws
Αυτο δες το ολο.
Εγω σημερα τα ανακαλυψα ολα αυτα.
Δεν ειχα ιδεα.
.
Βασικά την Χεζμπολαχ την έχουν ισοπεδώνει απλά τώρα πρέπει να την νικήσουν στο έδαφος και εκεί αρχίζουν τα δύσκολα.nik_killthemall έγραψε: 02 Οκτ 2024, 20:52 ναι οκ, μπαζει το ντοουμ αλλα μην αρχισετε να κλαιγεστε και να κλαψουριζετε παλι οταν οι εβραιοι θα ισοπεδωνουνε χεσμπολαχ και τα μουσλιμια του λιβανου
Διότι μπορεί να έχουν μια από τις κορυφαίες αεροποριες στον πλανήτη ο στρατός ξηράς όμως δύσκολα θα έμπαινε στην εικοσάδα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ε ναι, ρε συ, θα μας τα τρελλάνουν τελείως τα παιδιά. Από τη μία πανηγυρισμοί, καπάκι κλάψα, ξανά μανά πανηγυρισμοί, ξανακαπάκι κλάψα, ούτε σε υποκριτική σχολή δεν αντέχεται τέτοια εκπαίδευση.nik_killthemall έγραψε: 02 Οκτ 2024, 20:52 ναι οκ, μπαζει το ντοουμ αλλα μην αρχισετε να κλαιγεστε και να κλαψουριζετε παλι οταν οι εβραιοι θα ισοπεδωνουνε χεσμπολαχ και τα μουσλιμια του λιβανου
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Οι Ιρανοί έκαναν επίθεση χωρίς κανένα νεκρό, και συζητάμε πως θα απαντήσει το Ισραήλ που σήμερα κομμάτιασε πάλι δεκάδες αμάχους σε 3 χώρες. Αυτή ήταν η νέα καπιταλιστική διεθνής τάξη μετά την κατάρρευση του κομμουνισμού, μια αδιανόητη φρικαλέα ψυχανωμαλια.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Απιστευτη δηλωση Νετανυαχου στο 10.30.
ποιος λεει οτι δεν ειχαν νεκρους;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 02 Οκτ 2024, 21:12 Οι Ιρανοί έκαναν επίθεση χωρίς κανένα νεκρό, και συζητάμε πως θα απαντήσει το Ισραήλ που σήμερα κομμάτιασε πάλι δεκάδες αμάχους σε 3 χώρες. Αυτή ήταν η νέα καπιταλιστική διεθνής τάξη μετά την κατάρρευση του κομμουνισμού, μια αδιανόητη φρικαλέα ψυχανωμαλια.
να μην ανοιξω! με πολυ λιγα λογια τι αφησε να εννοηθει
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Θα τους γαμησουν τα πετρέλαια των μουλοάδων!!! Ερχεται απάντηση που δεν φαντάζεστε.
Ετοιμαστείτε να κατεβάσετε πλερέζες πάλι, γιατι τελευταια ξετσουτσουνίσατε και τις βγάλατε. ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΟ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ!
Ετοιμαστείτε να κατεβάσετε πλερέζες πάλι, γιατι τελευταια ξετσουτσουνίσατε και τις βγάλατε. ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΟ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ!
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Το σιδηρούν θόλο λεει ο καθυστέρας, μονο και μονο απ'τον τιτλο καταλαβαινεις για τι ψεκασμενιά προκειται, και τι ψεκασμένο τυπο.
Ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι κι απ'αυτους που αντί για drone λένε "τετρακόπτερο".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 2076 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-
- 155 Απαντήσεις