Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Επειδή κάποιος πυροβόλησε κάποιον που προσέβαλλε τη μητέρα του;
Πότε επιτέλους θα ανοίξετε το στόμα σας να μιλήσετε με αλήθειες; Μεράκι το 'χω!
Το θεωρείς φυσιολογικό;
Αν ήταν έτσι θα είχαμε δέκα χιλιάδες δολοφονίες την ημέρα.
Εγώ αυτό που λέω είναι ότι το θέμα δεν έχει σχέση με "ρατσιστικά κίνητρα" και μπούρδες.
Δηλαδή έχει δολοφονήσει και άλλους ή πρώτη φορά του έβρισαν τη μάνα;
Ούτως ή άλλως ο ρατσισμός και οι δολοφονίες των εχθρών της φυλής των Ναζί είναι στην ιδεολογία τους.
Golden Age έγραψε: 04 Δεκ 2018, 00:05
Εγώ αυτό που λέω είναι ότι το θέμα δεν έχει σχέση με "ρατσιστικά κίνητρα" και μπούρδες.
Δεν θα βάλω προσωπικές εμπειρίες, γιατί δεν έχω τρόπο να τις αποδείξω, αλλά και μέσα σε αυγοθήκη βρίσκομαι, όπως έχει καταντήσει η Μυτιλήνη, και με Αλβανούς κάνω παρέα, ντάξ; Το να λες ότι οι χρυσαυγίτες δεν τραμπουκίζουν με σύστημα θα πείσει κατοίκους εξωτερικού στην καλύτερη. Πιο πριν γιατί λες να είπα "πιθανολογώ ότι είναι αντίποινα για Κατσίφα κι ότι θα έχουμε κι άλλα" πριν ειπωθεί από οποιονδήποτε; Έτσι μου ήρθε;
Ντροπή της κοινωνίας!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γραφικός την 04 Δεκ 2018, 00:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Kauldron έγραψε: 03 Δεκ 2018, 18:49
Έγινε μια δολοφονία. Αυτό ήταν και τελείωσε.
Και χθες άλλη μία. Και προχθές ακόμα μία. Μεμονωμένα περιστατικά σιναιληνα.
Ναι, έγιναν, σύντροφεφ (ουαί κι αλίμονο).
Μόνο που τις έκαναν τα ταΚΣΟΙκά μας αδΑΙΡΦΟΙα, οι μετανάστερς.
Από πού ν' αρχίσω?
Από τη συμμορία με τα καλάσνικοφ? Από τους Γεωργιανούς με τα σίδερα? Από τον Αλβανοπίθηκο βιαστή?
Golden Age έγραψε: 04 Δεκ 2018, 00:30
Δεν ξέρω εαν του έβρισαν πρώτη φορά, ούτε σε τί επίπεδο άναψαν τα αίματα στη συζήτηση.
Τότε μην το χρησιμοποιείς σαν επιχείρημα.
Για τέτοιους λόγους έχουνε γίνει σκοτωμοί και σκοτωμοί επι χιλιετίες. Ξέρω ότι αναφέρεται αυτός ο λόγος στην προκειμένη περίπτωση, δεν θα αποκρύπτω την αλήθεια επειδή εσένα σου αρέσει η παράνοια.
Golden Age έγραψε: 04 Δεκ 2018, 00:05
Δεν θα βάλω προσωπικές εμπειρίες, γιατί δεν έχω τρόπο να τις αποδείξω, αλλά και μέσα σε αυγοθήκη βρίσκομαι, όπως έχει καταντήσει η Μυτιλήνη, και με Αλβανούς κάνω παρέα, ντάξ; Το να λες ότι οι χρυσαυγίτες δεν τραμπουκίζουν με σύστημα θα πείσει κατοίκους εξωτερικού στην καλύτερη. Πιο πριν γιατί λες να είπα "πιθανολογώ ότι είναι αντίποινα για Κατσίφα κι ότι θα έχουμε κι άλλα" πριν ειπωθεί από οποιονδήποτε; Έτσι μου ήρθε;
Ντροπή της κοινωνίας!
Εσεις είστε ντροπή της κοινωνίας που προσπαθείτε να Κ Α Τ Α Σ Κ Ε Υ Α Σ Ε Τ Ε "πολιτικό θέμα" για να επιβάλλετε την παράνοιά σας!
Ρε, παίρνουν Αλβανούς οικογενειάρχες με απόκρυψη και λένε "τώρα με τον Κατσίφα θα βρουν κι εσένα και την οικογένειά σου σε χαντάκι, η χρυσή κουράδα θα καθαρίσει".
Άσε μας από 'δω, λες και μπορεί η φαντασία να ξεπεράσει την εγκληματικότητά σας.
Ντροπή της κοινωνίας.
Γραφικός έγραψε: 04 Δεκ 2018, 00:57
Ρε, παίρνουν Αλβανούς οικογενειάρχες με απόκρυψη και λένε "τώρα με τον Κατσίφα θα βρουν κι εσένα και την οικογένειά σου σε χαντάκι, η χρυσή κουράδα θα καθαρίσει".
Άσε μας από 'δω, λες και μπορεί η φαντασία να ξεπεράσει την εγκληματικότητά σας.
Ντροπή της κοινωνίας.
Αυτό μου θυμίζει μια ανακοίνωση μπαφοάπλυτων πριν χρόνια που κατηγορούσαν έναν σεκιουριτά σαν "Χρυσαυγίτη". Άσε μας ρε τύπε, που όλη την ώρα κατασκευάζετε τρελές μυθοπλασίες για να δικαιολογήσετε την πολιτική σας ρητορική.
Ακόμη και το σκηνικό με τους χωραφάδες στη Μανωλάδα "ρατσιστικό" προσπαθούσατε να το βγάλετε.
Τα ίδια και με έναν φούρναρη που είχε επιτεθεί σε αλλοδαπό εργαζόμενό του. Και πόσα άλλα...
Στην προκειμένη ένα σκηνικό καυγά που οδηγήθηκε σε εκτράχυνση ήταν. Λες και πρώτη φορά έχει υπάρξει καυγάς μεταξύ Ελλήνων και αλλοδαπών.
Golden Age έγραψε: 04 Δεκ 2018, 00:51
Για τέτοιους λόγους έχουνε γίνει σκοτωμοί και σκοτωμοί επι χιλιετίες. Ξέρω ότι αναφέρεται αυτός ο λόγος στην προκειμένη περίπτωση, δεν θα αποκρύπτω την αλήθεια επειδή εσένα σου αρέσει η παράνοια.