!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εισβολή Ισραήλ στο Λίβανο
Re: Εισβολή Ισραήλ στο Λίβανο
https://twitter.com/WarMonitors/status/ ... 6187180212
https://twitter.com/WarMonitors/status/ ... 5702061338
https://twitter.com/WarMonitors/status/ ... 5702061338
https://www.in.gr/2024/10/01/world/tel- ... tis-polis/
Επίσης έχουμε και αυτό το περιστατικό. Κατά τα άλλα η Μοσαντ και η Κυβέρνηση Μπιμπι εξασφαλίζουν την ασφαλεια των Ισραηλινων.
Επίσης έχουμε και αυτό το περιστατικό. Κατά τα άλλα η Μοσαντ και η Κυβέρνηση Μπιμπι εξασφαλίζουν την ασφαλεια των Ισραηλινων.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
δεν έχω δει μέχρι στιγμής βιντεάκι με impact/engagement από iron dome**Στρακαστρουκας έγραψε: 01 Οκτ 2024, 20:38Καποιοι αναχαιτηστηκανOrion22 έγραψε: 01 Οκτ 2024, 20:37δεν φαίνεται να ισχύει το περι κατηγοριοποίησης, δες το άλλο που έπεσε στο κέντρο του Τελ-αβιβ..stergiosbik έγραψε: 01 Οκτ 2024, 20:33 Nα πω απλά ότι η αεράμυνα του Ισραήλ κάνει κατηγοριοποιηση της επικινδυνότητας των πυραύλων.
Αν δηλαδή ένας πύραυλος έχει πιθανοτητες να χτυπήσει κατοικημένη περιοχή ή στρατιωτικό στόχο τότε οι αντιβαλλιστικοι πύραυλοι δίνουν προτεραιότητα σε αυτόν.
Αν ο εισερχόμενος πύραυλος πάει στον γάμο του Καραγκιόζη τότε απλά δεν ασχολούνται καν.
Οπότε δεν είναι και τόσο βέβαιο ότι τα πλήγματα εχουν αποτέλεσμα.
Το πιθανότερο είναι ότι από τους 500 πυραύλους που λένε ότι εκτοξεύθηκαν,η συντριπτική πλειοψηφία έκανε μια τρύπα στο νερό.
Μουλάδες η κωλοτρυπιδα σας θα πονέσει πολύ τώρα.
την προηγούμενη φορά, θυνήσου υπήρχαν δεκάδες Αεροσκάφη από ηπα η/β και ιορδανία να τα χτυπούν πριν φτασουν.
τωρα φαίνεται πως οι βαλιστικοί δεν ανασχέθηκαν
τεσπα, ειναι νωρίς
μόνο σε αυτό
https://twitter.com/machiavelli_gr/stat ... 1261072489
μοιαζουν κάποια (απ την ταχύτητα πτώσης και τους "καπνους") σαν debris
**μόνο σε ένα από τα πρώτα είδα δύο (μάλλον Arrow) να φεύγουν προς αναχαίτηση βαλιστικών
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Orion22 την 01 Οκτ 2024, 20:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
-
Jolly Roger_
αν είναι αληθινό το βίντεο κι όλα αυτά έπεσαν όντως μέσα στη βάση Νεβατίμ, θα 'χει όντως δουλίτσα η Κύπρος από αύριο.
https://twitter.com/Seamus_Malek/status ... 9232128331
https://twitter.com/Seamus_Malek/status ... 9232128331
-
stergiosbik
Λήξη συναγερμού!
Το Ισραήλ ειδοποίησε τους πολίτες να βγουν από τα καταφύγια!
Ρίξανε οι πετσετοκεφαλοι 500 βεγγαλικά και τώρα κρύφτηκαν σαν κότες που είναι τρομοκρατημένοι για αυτό που τους έρχεται.
Γελάει και το παρδαλο κατσίκι!!!
Ρίξανε οι πετσετοκεφαλοι 500 βεγγαλικά και τώρα κρύφτηκαν σαν κότες που είναι τρομοκρατημένοι για αυτό που τους έρχεται.
για το τελευταίοstergiosbik έγραψε: 01 Οκτ 2024, 20:40Είναι εύκολο να υπολογίσουν την τροχιά των πυραύλων μιας και πρόκειται για βαλλιστικούς που δεν ελίσσονται.Spoiler
Φυσικά και ισχύει.Orion22 έγραψε: 01 Οκτ 2024, 20:37δεν φαίνεται να ισχύει το περι κατηγοριοποίησης, δες το άλλο που έπεσε στο κέντρο του Τελ-αβιβ..stergiosbik έγραψε: 01 Οκτ 2024, 20:33 Nα πω απλά ότι η αεράμυνα του Ισραήλ κάνει κατηγοριοποιηση της επικινδυνότητας των πυραύλων.
Αν δηλαδή ένας πύραυλος έχει πιθανοτητες να χτυπήσει κατοικημένη περιοχή ή στρατιωτικό στόχο τότε οι αντιβαλλιστικοι πύραυλοι δίνουν προτεραιότητα σε αυτόν.
Αν ο εισερχόμενος πύραυλος πάει στον γάμο του Καραγκιόζη τότε απλά δεν ασχολούνται καν.
Οπότε δεν είναι και τόσο βέβαιο ότι τα πλήγματα εχουν αποτέλεσμα.
Το πιθανότερο είναι ότι από τους 500 πυραύλους που λένε ότι εκτοξεύθηκαν,η συντριπτική πλειοψηφία έκανε μια τρύπα στο νερό.
Μουλάδες η κωλοτρυπιδα σας θα πονέσει πολύ τώρα.
την προηγούμενη φορά, θυνήσου υπήρχαν δεκάδες Αεροσκάφη από ηπα η/β και ιορδανία να τα χτυπούν πριν φτασουν.
τεσπα, ειναι νωρίς
Μόνο που δεν γίνεται να έχεις 100% επιτυχία.
θα ψάξω να σου στείλω βιντεάκι που εξηγεί την επικινδυνότητα καποιων τύπων βαλλιστικών του ιραν - από την προηγούμενη ομοβροντία-
και το τι τους καθιστά σχεδόν μη ανασχέσιμους - τουλαχιστον εκτός χρήσης του πανάκριβου arrow.
ελπίζω να νοιώθουν οι δικοί μας στο επιτελείο και να πάρουν τα μαθήματα που πρέπει.
το να κάνεις μόνο τον τερματοφύλακα δεν είναι βιώσιμο.
πρέπει να εχουμε - ξαναφτιάξουμε αποθέματα για μήνες πολέμου - όχι να αδειαζουμε τις αποθήκες για πιλαριλίκια ούτε να αγοράζουμε πλατφόρμες να ρίχνουν στραγάλια
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Έχω την εντύπωση μέχρι στιγμής ότι έχουμε να κάνουμε πλέον με "raise" από τη μεριά του ιράν....πάνω που τους είχανε σχεδόν όλοι για κότες.
Έχω επίσης την εντύπωση ότι το μπαλάκι περνάει στους ισραηλινούς...για να δούμε τι θα δούμε
ΥΓ. Καλό είναι να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού ότι η ισχύς του ισραήλ δεν εστιάζεται στο πυραυλικό του πρόγραμμα...θα πρέπει να πάνε κοντά τα αεροπλάνα για να κάνουν τη δουλειά...ίσως κάπου εκεί να αποκτούν νόημα και οι αναφορές για επικοινωνία ΒΒ με κοντό
ΥΓ2. Εχει σημασία να δούμε και την όποια ενεργή εμπλοκή των ούσα
Έχω επίσης την εντύπωση ότι το μπαλάκι περνάει στους ισραηλινούς...για να δούμε τι θα δούμε
ΥΓ. Καλό είναι να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού ότι η ισχύς του ισραήλ δεν εστιάζεται στο πυραυλικό του πρόγραμμα...θα πρέπει να πάνε κοντά τα αεροπλάνα για να κάνουν τη δουλειά...ίσως κάπου εκεί να αποκτούν νόημα και οι αναφορές για επικοινωνία ΒΒ με κοντό
ΥΓ2. Εχει σημασία να δούμε και την όποια ενεργή εμπλοκή των ούσα
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Ενταξει θεωρεις οτι θα ηταν καλο μονο αμα διαμελιζαν γυναικοπαιδα οπως το φασιστικο κρατος του Ισραηλ. Ευτυχως δεν εγινε αλλα αν προτιμας τις δολοφονιες αμαχων ειχε και την επιθεση στο Τελ Αβιβ με τους 10 νεκρουςstergiosbik έγραψε: 01 Οκτ 2024, 20:46 Λήξη συναγερμού!![]()
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
IDF: Following the situational assessment, it was decided that it is now permitted to leave protected spaces in all areas across the country. We request that the public continue to follow the Home Front Command's guidelines.
IDF Spokesman:
The shooting will have consequences.
IDF Spokesman:
We intercepted many missiles. There were several individual falls. no casualties.
https://t.me/englishabuali/35845
IDF Spokesman:
The shooting will have consequences.
IDF Spokesman:
We intercepted many missiles. There were several individual falls. no casualties.
https://t.me/englishabuali/35845
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Στη βαση nevatim υπάρχου f35 λεει η wiki. Λέτε να χτυπήθηκαν?
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
-
stergiosbik
Orion22 έγραψε: 01 Οκτ 2024, 20:48stergiosbik έγραψε: 01 Οκτ 2024, 20:40Είναι εύκολο να υπολογίσουν την τροχιά των πυραύλων μιας και πρόκειται για βαλλιστικούς που δεν ελίσσονται.Spoiler
Φυσικά και ισχύει.Orion22 έγραψε: 01 Οκτ 2024, 20:37
δεν φαίνεται να ισχύει το περι κατηγοριοποίησης, δες το άλλο που έπεσε στο κέντρο του Τελ-αβιβ..
τεσπα, ειναι νωρίς
Μόνο που δεν γίνεται να έχεις 100% επιτυχία.
ελπίζω να νοιώθουν οι δικοί μας στο επιτελείο και να πάρουν τα μαθήματα που πρέπει.
το να κάνεις μόνο τον τερματοφύλακα δεν είναι βιώσιμο.
πρέπει να εχουμε - ξαναφτιάξουμε αποθέματα για μήνες πολέμου - όχι να αδειαζουμε τις αποθήκες για πιλαριλίκια ούτε να αγοράζουμε πλατφόρμες να ρίχνουν στραγάλια
Λύστε μου μια απορία. Ποιες χώρες θα δώσουν άδεια στην Ισραηλινή αεροπορία να βομβαρδίσει το Ιράν.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
IDF says the attack is over, and Israel 'reserves the right to respond at a time and place of its choosing'

- Golden Age
Εαν ανατραπεί το καθεστώς του Ιράν δεν θα χρειαστεί.zteo έγραψε: 01 Οκτ 2024, 20:52 Λύστε μου μια απορία. Ποιες χώρες θα δώσουν άδεια στην Ισραηλινή αεροπορία να βομβαρδίσει το Ιράν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 191 Απαντήσεις
- 5822 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
-
- 4 Απαντήσεις