!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εισβολή Ισραήλ στο Λίβανο

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: Εισβολή Ισραήλ στο Λίβανο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

panos291 έγραψε: 01 Οκτ 2024, 19:01 Ποιος πιστευετε πως κανει για ηγετης του Ιραν?

O γιος του Σαχη που είναι μια χαρα ανθρωπος

Εικόνα

Ή αυτος ο λεχριτης?

Εικόνα
Δεν αντέχεται αλλο αυτο το χιπστερόμουσο, που μου την ειδα και προχωκάγκουρες οι μουλ(ο)άδες και μου το γωνιάζουν.
Οι ντροπές του Κορανίου!
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Τι διαβαζω, παλι ειδοποιούν οι μουλ(ο)άδες ότι θα χτυπήσουν? Μου θυμίζει μια ιστορια που μου ειχε πει μια γνωστή μου κάποτε με ενα γκομένο της, που την ειχε μικρη. Της ελεγε συνεχως πριν μπει "μπαίνω μωρό μου, τωρα μπαίνω, σου 'ρχομαι".
Προφανώς γιατί δεν τον καταλάβαινε πότε μπαίνει. Επαιρνε κι εκεινη τις εκφράσεις του φεηκ οργασμού μολις την προειδοποιούσε, και ολοι ηταν ευχαριστημενοι.
Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student »

https://twitter.com/manniefabian/status ... 6500922498

Terror attack in Tel Aviv

Reports of a shooting on Jerusalem Boulevard in Tel Aviv.
According to the report, there are at least 10 casualties.

https://t.me/beholdisraelchannel/41125
Άβαταρ μέλους
student

vantono έγραψε: 01 Οκτ 2024, 19:09 Τι διαβαζω, παλι ειδοποιούν οι μουλ(ο)άδες ότι θα χτυπήσουν? Μου θυμίζει μια ιστορια που μου ειχε πει μια γνωστή μου κάποτε με ενα γκομένο της, που την ειχε μικρη. Της ελεγε συνεχως πριν μπει "μπαίνω μωρό μου, τωρα μπαίνω, σου 'ρχομαι".
Προφανώς γιατί δεν τον καταλάβαινε πότε μπαίνει. Επαιρνε κι εκεινη τις εκφράσεις του φεηκ οργασμού μολις την προειδοποιούσε, και ολοι ηταν ευχαριστημενοι.
:smt005:

A senior Pentagon official told Sky News in Arabic: "Tehran informed international officials about the size and timing of the expected attack on Israel."

https://t.me/intelslava/67481

Πότε, που, πόσα...

τα μιλησαμε τα συμφωνησαμε...
Άβαταρ μέλους
student

Από την άλλη μεριά...

έκτακτες συσκέψεις, έκτακτες οδηγίες, απαγορεύσεις συγκεντρώσεων...

καζάν-καζάν λέμε
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

student έγραψε: 01 Οκτ 2024, 19:20
vantono έγραψε: 01 Οκτ 2024, 19:09 Τι διαβαζω, παλι ειδοποιούν οι μουλ(ο)άδες ότι θα χτυπήσουν? Μου θυμίζει μια ιστορια που μου ειχε πει μια γνωστή μου κάποτε με ενα γκομένο της, που την ειχε μικρη. Της ελεγε συνεχως πριν μπει "μπαίνω μωρό μου, τωρα μπαίνω, σου 'ρχομαι".

A senior Pentagon official told Sky News in Arabic: "Tehran informed international officials about the size and timing of the expected attack on Israel."

Πότε, που, πόσα...

Kαλυτερα ετσι παρα να γενικευτει ο πολεμος. Και εννοειται το Ιραν καταλαβαινει οτι θα εχει απεναντι του ουσιαστικα τις ΗΠΑ, οχι μονο το Ισραηλ. Νομιζω οτι σε αυτη τη φαση προσπαθουν να κλεισουν οι Ιρανοι τις τρυπες τους, πιχι να ελεγξουν αν μπορουν να παθουν τα ιδια με ασυρματους και κινητα που επαθε η Χεζμπολαχ, να ψαχτουν τι παιζει με δικτυα κατασκοπων κλπ.

.
Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

vantono έγραψε: 01 Οκτ 2024, 18:08
Iced Earth έγραψε: 01 Οκτ 2024, 16:39 Αυτό θέλουμε!

Εικόνα
Καλά, αυτό μην το θέλετε και τόσο πολυ γιατι θα φάτε τα μούτρα σας και καλά θα πάθετε. Αυτά ειναι πουτλερισμοί και ειναι ντροπή.
Ο σημαντικότερος λόγος που προσωπικά είμαι υπερ του Ισραήλ, ειναι επειδή ουδέποτε είχε ιμπεριαλιστικές βλέψεις, ζητώντας πραγματα που δεν του ανηκουν. Μόνο το αφήγημα του δικαιώματος της δικης του γης πανω στον κόσμο (αυτο που λένε σιωνισμό κάποιοι) και ως εκεί.

Για αυτό γουσταρω το Ισραηλ, επειδη ανέκαθεν πολεμούσε αποκλειστικά και μόνο για την άμυνά του και το δικαίωμα υπεράσπισης της υπόστασής του. Και όσα εδάφη κερδιζε στο παρελθόν, και απο πολέμους που συνήθως δεν ξεκινούσε εκεινο, τους τα πετούσε πίσω στη μάπα ή τα χρησιμοποιούσε διαπραγματευτικά για άλλου τύπου ανταλλάγματα.

Το Ισραήλ ειναι ο επιβήτορας που γαμάει συναινετικά τύποι μου, οχι κανενας κατσαπλιάς που βιάζει τη γυναίκα του οταν γυρνάει μεθυσμένος σπίτι. Δεν θέλει δεσμεύσεις και γάμους, μόνο αγνό πήδημα σε οσες το λαχταράνε. Στραβωνουν και του κανουν ψυχολογικό πόλεμο, το ζηλεύουν μην πάει με άλλες κτλ, εκεί ειναι η Ισραηλάρα, τις ξαναγαμάει και γλυκαίνονται.
Το Ισραηλ ειναι ένας τζεντλεμαν που μπορεί ανα πάσα στιγμή να σε χειριστεί, θεωρώντας περιττό όμως να σου επιβληθεί, ένας μαέστρος του έρωτα, ένας mgtow χωρίς να ειναι ινσελ.
Το Ισραήλ ειναι ενας αντρας που υπομένει να τον κακοποιεί σωματικά η γκόμενα που εχει απεναντι του, να τον ταράζει στα χαστουκια, στις νυχιές, να τον ματώνει, και το μόνο που κανει ως άμυνα, να ειναι να την καθοδηγεί προς το κρεβατι για να τη σπρώξει εκει (και οχι σε καμιά άλλη τραχιά ή αιχμηρη επιφάνεια και την πληγώσει) και μετά να της κανει μειλίχιο έρωτα με φιλάκια στο λαιμό και στο σβέρκο.

Ειναι ντροπή να θεωρείτε καποιοι το Ισραηλ ως εναν ακομη ιμπεριαλιστή του συρμού, απ'αυτους τους κοινότυπους που εχει γεννήσει κατα καιρούς η ιστορια.
Το Ισραηλ ανήκει σε όλους μας και σε κανέναν. Το Ισραηλ ειναι αχτίδα φωτός, όχι τυρρανικό σκότος.
:goodpost:
Zelda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

Τελικα οι Ιρανοι δωσανε τους Χεζμπολαδες βορά στο Ισραηλινο τερας
Θυσία στο Μολώχ του Σιωνισμού
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Zelda έγραψε: 01 Οκτ 2024, 19:31 Τελικα οι Ιρανοι δωσανε τους Χεζμπολαδες βορά στο Ισραηλινο τερας

Το παιχνιδι ειναι πολυ μεγαλυτερο απο Ισραηλ-Ιραν, ειναι μεταξυ ΗΠΑ-ΝΑΤΟ και Ρωσιας-Κινας.

Ρωσοι και Κινεζοι δεν θελουν νεα μετωπα πολεμου ενω θελουν και να κλεισουν το συντομοτερο το θεμα της Ουκρανιας.

.
Άβαταρ μέλους
student

Αρίστος έγραψε: 01 Οκτ 2024, 19:26
Spoiler
student έγραψε: 01 Οκτ 2024, 19:20

Πότε, που, πόσα...

Kαλυτερα ετσι παρα να γενικευτει ο πολεμος. Και εννοειται το Ιραν καταλαβαινει οτι θα εχει απεναντι του ουσιαστικα τις ΗΠΑ, οχι μονο το Ισραηλ. Νομιζω οτι σε αυτη τη φαση προσπαθουν να κλεισουν οι Ιρανοι τις τρυπες τους, πιχι να ελεγξουν αν μπορουν να παθουν τα ιδια με ασυρματους και κινητα που επαθε η Χεζμπολαχ, να ψαχτουν τι παιζει με δικτυα κατασκοπων κλπ.

.
Στο μπολντ, 100% μαζί σου
Άβαταρ μέλους
student

Αρίστος έγραψε: 01 Οκτ 2024, 19:35
Zelda έγραψε: 01 Οκτ 2024, 19:31 Τελικα οι Ιρανοι δωσανε τους Χεζμπολαδες βορά στο Ισραηλινο τερας

Το παιχνιδι ειναι πολυ μεγαλυτερο απο Ισραηλ-Ιραν, ειναι μεταξυ ΗΠΑ-ΝΑΤΟ και Ρωσιας-Κινας.

Ρωσοι και Κινεζοι δεν θελουν νεα μετωπα πολεμου
ενω θελουν και να κλεισουν το συντομοτερο το θεμα της Ουκρανιας.

.
Ομοίως, στο μπολντ 100% σύμφωνος
Άβαταρ μέλους
exiledd
Phorum.gr user: exiledd

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από exiledd »

Πρώτο θέμα τώρα το Ιράν εκτόξευσε καρβελάκια...
Θέλουν 12 λεπτά να φτάσουν Ισραήλ

Πόσο επίκαιρο....
Άβαταρ μέλους
student

Τσι πτανας
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Tρομοκρατικη ενεργεια τωρα στο Ισραηλ, αναφορα για νεκρους.

https://www.newsbreak.gr/kosmos/721472/ ... -tel-aviv/

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”