ποιο θα ήταν λογικότερο νούμερο; Εμένα μου φαίνονται ήδη τρελά λεφτά για κάτι που ο περισσότερος κόσμο κάνει για διασκέδαση ενώ παράλληλα κάνει και άλλα πράγματα. 600 στο χέρι στην σημερινή Ελλάδα αν δεν είναι δημόσιο ή δεν έχεις καλή εξειδίκευση δουλεύεις γερά για να τα πάρεις.Highlander έγραψε: 03 Δεκ 2018, 20:04 Περί προπαγανδιστικων βλακειών πρόκειται. Δε φρόντισαν κιόλας να βάλουν ένα λογικότερο νούμερο για να φαίνεται πιστευτό. Δεν περιμέναμε βέβαια και τίποτα πιο έξυπνο από αυτούς.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
0,60 το τουί
Re: 0,60 το τουί
- Highlander
Αυτό λέω κι εγώ.ST48410 έγραψε: 03 Δεκ 2018, 22:43ποιο θα ήταν λογικότερο νούμερο; Εμένα μου φαίνονται ήδη τρελά λεφτά για κάτι που ο περισσότερος κόσμο κάνει για διασκέδαση ενώ παράλληλα κάνει και άλλα πράγματα. 600 στο χέρι στην σημερινή Ελλάδα αν δεν είναι δημόσιο ή δεν έχεις καλή εξειδίκευση δουλεύεις γερά για να τα πάρεις.Highlander έγραψε: 03 Δεκ 2018, 20:04 Περί προπαγανδιστικων βλακειών πρόκειται. Δε φρόντισαν κιόλας να βάλουν ένα λογικότερο νούμερο για να φαίνεται πιστευτό. Δεν περιμέναμε βέβαια και τίποτα πιο έξυπνο από αυτούς.
Οκ. Κακώς νόμιζα ότι σου φάνηκε μικρό το ποσό.Highlander έγραψε: 03 Δεκ 2018, 22:44Αυτό λέω κι εγώ.ST48410 έγραψε: 03 Δεκ 2018, 22:43ποιο θα ήταν λογικότερο νούμερο; Εμένα μου φαίνονται ήδη τρελά λεφτά για κάτι που ο περισσότερος κόσμο κάνει για διασκέδαση ενώ παράλληλα κάνει και άλλα πράγματα. 600 στο χέρι στην σημερινή Ελλάδα αν δεν είναι δημόσιο ή δεν έχεις καλή εξειδίκευση δουλεύεις γερά για να τα πάρεις.Highlander έγραψε: 03 Δεκ 2018, 20:04 Περί προπαγανδιστικων βλακειών πρόκειται. Δε φρόντισαν κιόλας να βάλουν ένα λογικότερο νούμερο για να φαίνεται πιστευτό. Δεν περιμέναμε βέβαια και τίποτα πιο έξυπνο από αυτούς.
Ετσι ομως δε θα δεις χαϊρι Highlander. Tωρα ο προιστάμενος θα το δει αυτο το ποστ (θα προκαμει ο κοστις να του το μεταφερει) και οταν πας να του ζητήσεις αυξηση θα σου πει: "Μπα, αφου λες ότι σου φαίνονται και πολλά που σου δίνουμε".ST48410 έγραψε: 03 Δεκ 2018, 22:46Οκ. Κακώς νόμιζα ότι σου φάνηκε μικρό το ποσό.Highlander έγραψε: 03 Δεκ 2018, 22:44Αυτό λέω κι εγώ.ST48410 έγραψε: 03 Δεκ 2018, 22:43
ποιο θα ήταν λογικότερο νούμερο; Εμένα μου φαίνονται ήδη τρελά λεφτά για κάτι που ο περισσότερος κόσμο κάνει για διασκέδαση ενώ παράλληλα κάνει και άλλα πράγματα. 600 στο χέρι στην σημερινή Ελλάδα αν δεν είναι δημόσιο ή δεν έχεις καλή εξειδίκευση δουλεύεις γερά για να τα πάρεις.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Highlander
Βρε εσύ βρες μου κάποιον που να δίνει και 30 λεπτά για να γράψεις ένα τουι / ποστ να γίνω ριχαρδος στη θέση του ριχαρδου με μερικές ωρίτσες χαλαρής παραμονής στο ιντερνετ.Yochanan έγραψε: 03 Δεκ 2018, 22:47Ετσι ομως δε θα δεις χαϊρι Highlander. Tωρα ο προιστάμενος θα το δει αυτο το ποστ (θα προκαμει ο κοστις να του το μεταφερει) και οταν πας να του ζητήσεις αυξηση θα σου πει: "Μπα, αφου λες ότι σου φαίνονται και πολλά που σου δίνουμε".
Αμα είσαι ηθοποιός του Χόλιγουντ παίζει και να παίρνεις και πολλές χιλιάδες για μια σου δηλωση. Αμα είσαι πρώην πρόεδρος των Η.Π.Α παίζει και να παίρνεις 20.000 $ για μια σου ομιλία 10 λεπτών. Αμα είσαι ο Highlander...μφμμ δεν ξέρω...Highlander έγραψε: 03 Δεκ 2018, 22:52Βρε εσύ βρες μου κάποιον που να δίνει και 30 λεπτά για να γράψεις ένα τουι / ποστ να γίνω ριχαρδος στη θέση του ριχαρδου με μερικές ωρίτσες χαλαρής παραμονής στο ιντερνετ.Yochanan έγραψε: 03 Δεκ 2018, 22:47Ετσι ομως δε θα δεις χαϊρι Highlander. Tωρα ο προιστάμενος θα το δει αυτο το ποστ (θα προκαμει ο κοστις να του το μεταφερει) και οταν πας να του ζητήσεις αυξηση θα σου πει: "Μπα, αφου λες ότι σου φαίνονται και πολλά που σου δίνουμε".
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.